Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spyked Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Salutari motociclistilor din Botosani!!! Eu sunt Vlad, incepator si conduc un Kawasaki ZX6R, daca aveti chef de iesiri pe ici pe colo sau ceva, dati-mi un telefon sau un mesaj ceva la 0748839879. Stima si cat mai mult asfalt uscat fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aemtuning Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 Salutari motociclistilor din Botosani!!! Eu sunt Vlad, incepator si conduc un Kawasaki ZX6R, daca aveti chef de iesiri pe ici pe colo sau ceva, dati-mi un telefon sau un mesaj ceva la 0748839879. Stima si cat mai mult asfalt uscat fara incidente! Welcome!!! Multi motociclisti, dar strazile sunt goale. Motociclisti sunt si cei cu cross-uri,enduro si cei cu speed-uri si cei cu choopere...etc.Toti se dau in treaba lor,nu tre sa-i vedem noi in oras sau la bancute....ei fac anual mai multi kilometri decat noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pirate13 Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 Buna tuturor sunt nou in Botosani pe 2 roti ,ultimii ani am tot colindat Europa. Mai este putin si vom scoate motoarele de la hibernat ,presimt ca anul 2013 va aduce un sezon dibolic de frumos mai ales pentru 1%-er outlaws Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Welcome!!! Motociclisti sunt si cei cu cross-uri,enduro si cei cu speed-uri si cei cu choopere...etc.Toti se dau in treaba lor,nu tre sa-i vedem noi in oras sau la bancute....ei fac anual mai multi kilometri decat noi. Cum ziceam, strazile goale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pirate13 Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 Cum ziceam, strazile goale Mai bine asa , daca ar fi prea multi motociclisti s-ar plictisi lumea de noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 De parca scopul e sa impresionam "lumea". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pirate13 Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 Imi place cum gandesti se vede si la avatar ca ai fost prin Bucuresti ,in Iasi locuiesti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 In mare parte din timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pirate13 Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 In mare parte din timp. De Corduneni mai stii ceva ,cum le merge treaba prin Iasi de cand a iesit Nasul nostru (Domnu Clamparu) la pensie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Nu frecventez grupul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
midenis76 Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 salutare tuturor.ma numesc denis si sunt din dorohoi.vreau sa-mi cumpar un motor din germania,o honda shadow de 125 cc pentru incepatori.e cineva din zona care poate aduce motoare de acolo la un pret acceptabil?ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 (editat) salut, domnilor! il cunoaste careva pe userul Scarabel, din Botosani? Scarabel Editat Februarie 21, 2014 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
midenis76 Postat Martie 8, 2014 Share Postat Martie 8, 2014 vad ca nu se inghesuie nimeni cu idei.tocmai de aia "m-am hotarat" si mi-am luat unul din tara.deci sunt proaspatul posesor al unei yamaha virago 535.daca ma vedeti,dati-va deoparte-sunt incepator .astept caldura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruben22 Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 Salutare! Ma numesc Ruben sunt si eu recent posesorul unui gsf 600. Sunt din Botosani, dar student la Iasi. Ma bucur am dat de voi si sper sa ne intalnim pe asfalt. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate