Sari la conținut

Pirate13

Membru
  • Număr conținut

    170
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Pirate13

  1. Pirate13

    Mortal in Arad - Ineu

    Toţi greşim , păcat că el a plătit cu viaţa ,Zamolxes să-l primească cu drag să ne păzească de rele.
  2. Transmisia pe lanţ este foarte bună pentru distanţe scurte iar transmisia pe cardan este ideală pe distanţe mari .
  3. Cel mai sigur este sa te duci la un strungar ,faza nasoala este ca trebuie ca partea metalica in care s-a rupt surubul trebuie prins in menghina ca sa scoata surubul prin gaurire fara sa afecteze filetul.
  4. Voi merge şi eu în Grecia-Atena cu motocicleta după data de 4 sept 2013 , încă mai aştept să îmi trimită de la înmatriculări prin poştă cartea de identitate pe care am schimbat-o după nişte modificări. Iniţial am vrut să pun motocicleta printre bagaje dar s-au schimbat planurile şi în plus cam tot atâţ m-ar costa să merg pe ea aproximativ 200 € dus : benzină+cazare o noapte. Cam acesta e traseul meu : http://distanta.ro/47.745824,26.666738/37.983716,23.729310
  5. Este din cartea tehnica a motocicletei,am cautat mai multe versiuni toate spun la fel. Ambreajul nu este uscat.
  6. Mai exista cateva topicuri care fac referile la uleiul motorului dar nu se discuta mai amplu despre fapte si cauze concrete despre ulei cum ar fi ce se intampla daca pui alt ulei decat cel recomandat ,ce efecte ar avea daca nu schimbi uleiul la timp ,etc ,daca aveti cateva sfaturi practice si reale nu ezitati sa facem schimb de opinii. Manualele recomanda o durata standard de schimbare a uleiului ce variaza intre 3000 si 7000 km daca e sa o luam asa cam in aceiasi perioada se recomanda sa schimbi bujiile iar in ceea ce ma priveste eu nu am mai schimbat bujiile de 12.000 de km si merg foarte bine in conditiile in care manualul recomanda sa le schimb la 3000 de km ,doar le curat periodic de calamina cu o perie de sarma moale. DIn experienta mea pana acum mai mult la masini am cunoscut cazuri in care sa depasit chiar si dublu durata de schimbare a uleiului iar motorul functiona destul de bine ,in unele cazuri mai ales in masinile de servici unde pe muncitori ii cam doare in cot de starea masinii se intampla sa ramana fara ulei ,motorul s-a calat ,tractata la service din 4 litri de ulei abia daca au mai ramas 800 de grame ,s-a pus ulei nou si surpriza motorul a pornit fara prea mari probleme.
  7. Batranica de mai sus are 18 ani si functioneaza ca in tinerete ,electromotorul lipsea si mi-a trimis fostul proprietar altul din Italia,inafara de consumabile, vopsea/design exterior si cateva suruburi oxidate nu am avut ce schimba . Guzzi sunt cam pe acelasi picior de egalitate cu Japonezele , iesi la pensie cu ele daca stii sa le conduci si sa le ingrijesti.
  8. Moldavia Bikers MC , cand am vazut negru si alb am crezut ca au aterizat in Romania legendarii MONGOLS MC dar m-am mai linistit putin cand am vazut motoare sport si femei urate,oricum bravo pentru ......originalitate ,interesant fun-club .
  9. De Corduneni mai stii ceva ,cum le merge treaba prin Iasi de cand a iesit Nasul nostru (Domnu Clamparu) la pensie ?
  10. Operatieunea castravete,reanimarea unui cadavru:
  11. Nu mi-a aparut in search ,daca e sa ne uitam mai bine sunt pe forum sute de topicuri cu titlu diferit si au acelasi subiect,in fine no problem. Blank.
  12. Fratilor nu inteleg cum puteti sa conduceti mai mult de o ora pe o sa tare cu suspensii foarte rigide intr-o pozitie incredibil de incomoda.
  13. Da asai ,am uitat sa mentionez stiu 2 mecanici buni care lucreaza pe 12 euro;50 ron / ora in Botosani.
  14. Cam care sunt preturile in orasul vostru pentru diferse revizii moto la service ? Schimb : - ulei motor/ ulei cutie de viteze - lichid furca si semiringuri - placute frana - lichid frana - lant si pinioane - diverse sufe si furtunase (kilometraj,ambreaj,etc) Reglaj carburatoare/injectoare si culbutori Segmentare motor Si alte reparatii daca doriti sa le mentionati .......
  15. Imi place cum gandesti se vede si la avatar ca ai fost prin Bucuresti ,in Iasi locuiesti ?
  16. U Unde am scris eu ca imi place sa intretin relatii cu minori ?
  17. TInere daca tu ti-ai luat motor sa impresionezi pitzipoancele cu el atunci esti jalnic.
  18. Nici nu am nevoie sa le culeg ca se aduna ele singure sa isi faca poza cu motorul si nu de putine ori ma roaga sa le trag o tura dar nu despre asta este topicul. Ideea este ca daca politia rutiera isi facea treaba ca la carte sa previna accidentele cei doi tineri implicati in accident poate isi petreceau pastele impreuna in cel mai rau caz putin suparati ca s-a ales cu permisul suspendat pe o luna de zile dar acum unu a murit iar altu s-a nenorocit pe viata din cauza incompetentei politiei rutiere.
  19. SI normal sa ma i-au de politie o data ce ei se i-au de mine fara motiv ,intre timp ce eu si altii facem tot posibilul sa nu incalcam nici o regula de circulatie astia cu motoare sport zboara ca gloantele prin oras de le aud motorul din casa cum urla cu peste 100 de km/h prin oras (cu numerele ascunse de radar) ,numa militzia nu ii vede ca sunt prea ocupati sa caute nod in papura sa ceara spaga la cei care circula regulamentar.
  20. Si mai sar in sus pustanii pe cateva topicuri ca de ce au bagat astia legile aspre care nu le da voie sa conduca bolizi din prima. Pentru motociclete sport puternice necesita multa experienta sau cursuri speciale mult mai complicate decat banala scoala de soferi categoria A.
  21. Nu inteleg cine mi-ai inchis acest topic ? ca sa il deschizi tu din nou plasand primul meu mesaj la urma ,nu am incalcat cu nimic regulile forumului in fine..... asa e "omu" cand se ajunge admin ,poti sa stergi si mesajul asta daca te face sa te simti mai bine.
  22. Trist ,poate ca cei care inca mai suntem in viata invatam cate ceva din necazurile altora. Sansele sa fii ucis sau grav ranit pe 2 roti sunt de 5 ori mai mari decat in masina drept urmare trebuie sa fii de 5 ori mai prudent decat cand conduci o masina.
×
×
  • Creează nouă...