christian Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Va rog daca are cineva in plus sau stie cineva de unde pot face rost doar de 2 ,3 buc. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 eGay. De la 4 la 6 euro bucata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Dealer OEM, cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Mai 10, 2010 Autor Share Postat Mai 10, 2010 Dealer OEM, cumva? 11 EURO buc fara TVA , tu te-ai duce la dealer ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 eGay. De la 4 la 6 euro bucata. Cred ca de pe eGay obtii doar un f*tai in c*r pentru 6 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 (editat) 11 EURO buc fara TVA , tu te-ai duce la dealer ? Mda, coret. E-bay atunci. Cred ca de pe eGay obtii doar un f*tai in c*r pentru 6 euro Ai fi surprins sa aflii ca am cumparat chestii de 2-3 euro si am fost foarte multumit de servicii (e vorba de piese de chitara si chiar suruburi de prindere). Doar ca dureaza 1-2 saptamani livrarea. E foarte simplu sa iti dai seama cine e tzepar si cine e om serios. Editat Mai 10, 2010 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 10, 2010 Admin Share Postat Mai 10, 2010 Switch, remarca de sus era la misto, vis-a-vis de faptul ca cel dinainte a scris gresit egay in loc de ebay Revenind, suruburile respective sunt destepte intr-adevar, dar extrem de scumpe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 (editat) Mda, coret. E-bay atunci. Ai fi surprins sa aflii ca am cumparat chestii de 2-3 euro si am fost foarte multumit de servicii (e vorba de piese de chitara si chiar suruburi de prindere). Doar ca dureaza 1-2 saptamani livrarea. E foarte simplu sa iti dai seama cine e tzepar si cine e om serios. Pai de ce sa fiu surprins? De pe ebay.com mi am luat si eu straplock-uri pentru chitara, piese pt motor, jeansi, tenisi etc... Da de pe eBay, nu de pe eGay. ) lool am dat cautare si chiar exista egay.com )) PS> ce chitara ai? Editat Mai 11, 2010 de livius_ereticus007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate