valicaddy Postat Decembrie 16, 2008 Autor Share Postat Decembrie 16, 2008 ooooooooo....... n-ai idee de unde sare 'epurele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 M72....se poate folosii si pe post de submarin si bineinteles tehnologie avansata M72 cu radiocomanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rove Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 Inca un oldtimer cu telecomanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Piese de M72 de vânzare: - cadru sablat si grunduit: 250 ron - cadru nelucrat 150 ron - aripă spate, doar partea dinspre motor, fără codiță:50 ron - grup 200 ron - telescoape: 20 ron - alte piese la cerere. Astea mai sunt piesele de vanzare. Plus ca am inceput si eu cu vopsitul, deocamdata doar cadrul si rotile. Plus ca am reusit dupa lupte seculare sa scot atasul de la tinichigiu. Niste poze facute cu telefonul la cadru si roti. pozele, ca face figuri forumu nostru drag. ÂŞi mai adăugăm la numărul de motociclete personale încă una: M 72 din 56, arata intr-o stare f naspa, numa ca are acte. Da n-are furca. Da are acteeeeeeee.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz1 Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Inca un oldtimer cu telecomanda Uite si un zundapp intr-un film romanesc :http://www.youtube.com/watch?v=CFD7m6AJwoU&feature=PlayList&p=7602D584062CE1F3&index=0&playnext=1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Taz1, acest topic este pentru motocicleta M72 si nu pentru postari cu filmulete zundapp de pe youtube. Te rog sa nu mai fi off-topic. Sunt sigur ca pe acest subforum gasesti si un topic dedicat motocicletelor Zundapp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz1 Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Taz1, acest topic este pentru motocicleta M72 si nu pentru postari cu filmulete zundapp de pe youtube.Te rog sa nu mai fi off-topic. Sunt sigur ca pe acest subforum gasesti si un topic dedicat motocicletelor Zundapp. Scuze l-am vazut pe cel ce a postat mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 (editat) Cam asta e culoarea M-ului. Sper pana prin 2012 sa-l termin, ca-mi vine sa-i bat pe toti. Motor de M72 pe cadru de R 35, cu piese de Zundapp 800. 3000 de euroi, la rusi. Editat Ianuarie 18, 2009 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulysse Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 Cam asta e culoarea M-ului. Sper pana prin 2012 sa-l termin, ca-mi vine sa-i bat pe toti. Motor de M72 pe cadru de R 35, cu piese de Zundapp 800. 3000 de euroi, la rusi. acum imi dau seama ce vrei sa faci acum am dat de poze cu noroc poate gasesc piesele de care ai nevoie si poate dau si peste alte lucruri care poate o sa iti foloseasca te ajut cu cea mai mare placere si apoi poate stam si la beri numai bine a frumos proiect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 (editat) Ulysse, uite asa ceva imi trebuie mie, dar daca gasesti si alt tip, nu ma deranjeaza. Editat Ianuarie 18, 2009 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulysse Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 Ulysse, uite asa ceva imi trebuie mie, dar daca gasesti si alt tip, nu ma deranjeaza. sper sa le gasesc numai bine joi ajung la munca cred ca ai primit mesaj nu le am de nici o culoare cu calc nu ma pricep pra bine am discutat cu un fost coleg la trasmisiuni sunt in asteptare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 Cam asta e culoarea M-ului. Sper pana prin 2012 sa-l termin, ca-mi vine sa-i bat pe toti. Motor de M72 pe cadru de R 35, cu piese de Zundapp 800. 3000 de euroi, la rusi. CADRU DE R12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 Corect, greseala mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wer_buksi Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Corect, greseala mea. nu ai gresit nimic pentru ca este un cadru r 35 atentie la partea din spate si grup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 (editat) nu ai gresit nimic pentru ca este un cadru r 35 atentie la partea din spate si grup PRAF ....tocmai partea din spate e marea diferenta intre R35 si R12.....daca nu am orbit intre timp in poza parca vad un cadru rigid deci R12 nu semirigid cum e R35 ....oricum cu un simplu search pe google rezolvi dilema Editat Ianuarie 20, 2009 de bach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wer_buksi Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 PRAF ....tocmai partea din spate e marea diferenta intre R35 si R12.....daca nu am orbit intre timp in poza parca vad un cadru rigid deci R12 nu semirigid cum e R35 cand am spus ca r35 mam referit la bmw r35 nu la emw r35 sper ca nu te superi am amandoua tipuri an curte dar pacat ca cam incomplete deci nu tre sa caut pe google cu respect sa gresim e omenesc. ....oricum cu un simplu search pe google rezolvi dilema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Sa lamurim problema, eu sunt chiorul ca nu ma uit atent. Cadrul este de R 35 si stop. "Gaura" grupului este mica, la R 12 este mai mare, placa de sustinere a grupului vine prin afara cadrului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wer_buksi Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 eu mam referit la bmw r35 nu la emw la bmw r12 cardanu se monteaza altfel pe cadru plus are suportu motor altfel cadru an spate merge an alt unghi am toate trei modele numa din pacate cu lipsuri sa gresim e omenesc cu respect joco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2009 k, la intoarcerea din delegatie merg sa va fac poze la un cadru cu grup montat pe el. de r12. da? ce ziceai de cadrul de r35? ca e cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 eu mam referit la bmw r35 nu la emw la bmw r12 cardanu se monteaza altfel pe cadru plus are suportu motor altfel cadru an spate merge an alt unghi am toate trei modele numa din pacate cu lipsuri sa gresim e omenesc cu respect joco bah futui eram sigur ca sunt identice modelele de la bmw cu emw am vazut diferenta ....normal cu serach pe google.......MII DE SCUZE....data viitoare stau deoparte nu ma mai bag ca "expertu" sa-mi dau cu parerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Cadrul de Emw R35 este acelasi cu cel de BMW R35, deci la fel de rigid. Cred ca tu ai un cadru taiat pe spate la EMW. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Cadrul de Emw R35 este acelasi cu cel de BMW R35, deci la fel de rigid.Cred ca tu ai un cadru taiat pe spate la EMW. ....gata nu mai postez aici, ajunge cu offtopicul.Numai Bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Primele EMW-uriau avut cadrul rigid, dupa care, in 1953, la modelul EMW R35/3, apare suspensia semirigida pe spate. Ai nostri bunici au luat-o inaintea sovieticilor si DDR-istilor si au taiat spatele, de unde au aparut modele de Zundappuri, BMW si EMW-uri cu suspensie semirigida. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 23, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2009 bai am observat ca anul asta se implinesc 4 ani de cand am M-ul asta... ma uitam pe dosarul cu carti de identitate. ce trece timpul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 sper sa ne putem bucura si peste 10,15 ani de ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate