valicaddy Postat Septembrie 22, 2006 Autor Share Postat Septembrie 22, 2006 sau din cauza formatului. am nenumarate poze pe care nu pot sa le pun aici. iar in calculatoare nu sunt vreun expert... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 sau din cauza formatului. am nenumarate poze pe care nu pot sa le pun aici. iar in calculatoare nu sunt vreun expert... ...sau din cauza tevii foarte subtiri de la romtelecom pe care o folosesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 5, 2006 Autor Share Postat Octombrie 5, 2006 un pic de istorie. sa zicem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 un pic de istorie. sa zicem interesant............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 5, 2006 Autor Share Postat Octombrie 5, 2006 se pare ca se implinesc 64 de ani (25 oct 1942) de cand primele M-uri au fost trimise pe front. si cateva din ele (sau cele care au urmat) inca mai circula... vom bea o bere in cinstea lor. sau mai bine o vodca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 se pare ca se implinesc 64 de ani (25 oct 1942) de cand primele M-uri au fost trimise pe front. si cateva din ele (sau cele care au urmat) inca mai circula... vom bea o bere in cinstea lor. sau mai bine o vodca ..vally mama, se pare ca nici nu vom mai putea face altceva in curind, legat de sculele astea. Ca de tomnit nu le mai tomneÂşte nimeni, că nu mai îi cu ce Âşi nu mai îi cine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 si peste putin timp va mai fi unul in plus pe strazi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 La cat mai multe! Sa ne zici daca vopseaua aia "hammerschlag" chiar e rezistenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 7, 2006 Autor Share Postat Octombrie 7, 2006 traducerea nu imi apartine. sper sa fie de folos later edit: pentru traducere multumiti lui Curt Peredina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 La cat mai multe! Sa ne zici daca vopseaua aia "hammerschlag" chiar e rezistenta. care vopsea??? traducerea nu imi apartine. sper sa fie de folos sa-ti dea dumnezeu sanatate si fericire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 se pare ca se implinesc 64 de ani (25 oct 1942) de cand primele M-uri au fost trimise pe front. si cateva din ele (sau cele care au urmat) inca mai circula... vom bea o bere in cinstea lor. sau mai bine o vodca sincer cred ca poti sa o torni si in rezervor.. marea calitate a motoarelor astora e sa mearga in orice conditii si sa ajungi unde trebuie.. eu stiu ca la ij am pus bezina + ceva motorina sa fie putina ungere ca nu am avut alta solutie pentru inca 15km... se mai intampla.. oricum privesc cu mare respect uralul, nirpu, oamenii care le tin pe roti si au grija de ele si cu prima ocazie imi iau unu cu atas.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 oricum privesc cu mare respect uralul, nirpu, oamenii care le tin pe roti si au grija de ele si cu prima ocazie imi iau unu cu atas.. ..cu mare respect , pentru ca oamenii astia is cam cedati nervos de cind le tot tin pe roti , si s-ar putea sa nu se stie cind fac o criza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 9, 2006 Autor Share Postat Octombrie 9, 2006 .... ce agasant. mai sunt multe si nu pot sa le pun, tre' sa le transform inainte asta e bmw. dar seamana. cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 inca putin si termin treaba la "avion"....crek joi il duc la rar...... maine ma duc sa cumpar sampanie.....ca doar trebuie.....va mai tin putin in suspans....poze in forma finala va pun maine......sau........poimaine.... mai vedem.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 ...prefer Chiang Jiang-ul... BK350.wav ChangJiang.wav R100RT.wav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 2, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2006 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 6, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2006 TOBE FISHTAIL PENTRU M72 ma intrebase cineva de pe forum daca am de unde sa fac rost. am gasit adresa asta. daca mai apare ceva postez. http://www.boxer-motor.de/Shop/index.htm eu unul am fost incantat sa vad ca sunt lucrate frumos. cineva a gasit unele cu adevarat superbe, cromate, le-a pus la un zundapp. inca nu am aflat de unde... de cand caut............................ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 7, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2006 http://members.aol.com/PODtronics/generators.html pentru cei care vor sa se mai amuze cu ceva generatoare pe 6V, si au nevoie de o informatie ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 TOBE FISHTAIL PENTRU M72 ma intrebase cineva de pe forum daca am de unde sa fac rost. am gasit adresa asta. daca mai apare ceva postez. http://www.boxer-motor.de/Shop/index.htm eu unul am fost incantat sa vad ca sunt lucrate frumos. cineva a gasit unele cu adevarat superbe, cromate, le-a pus la un zundapp. inca nu am aflat de unde... de cand caut............................ se gasesc tobe de alea????unde?la ce pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 7, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2006 fabrica de la Irbit. scurta vizita. mama ce as mai da iama in depozitul unde au Zundappul si R71 alea... http://sentinel.phpwebhosting.com/irbit_page_2.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 9, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2006 m72 la parada, sub obladuirea lui tatuca Stalin. genial! parerea mea. ce vremuri.... http://video.google.com/videoplay?docid=91...&pr=goog-sl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 chiar genial! Ma intreb unde a zacut video-ul asta pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 17, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2006 doar poze . deocamdata. una e nipru, nu M, dupa cum se vede. dar imi place imaginea. as vrea sa o vad si pe la noi. stiu eu de ce . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Noiembrie 21, 2006 Share Postat Noiembrie 21, 2006 Salut.... am tot citit topicul asta si au inceput sa ma atraga M-urile... Intrebare .. de unde fac si io rost de unu?? sa il reconditionez asa frumos. sau de un BMW sau de un Zundapp??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 21, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2006 BMW si Zundapp sunt deja vise erotice. M72 de vanzare, cu acte, functional (si probabil ieftin) nu stiu nici unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate