mihai_prd Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 M72 de vânzare la Brașov, la un preț foarte bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 M72 de vânzare la Brașov, la un preț foarte bun. Made in china..chang jiang...daca-l vezi mai de aproape pretul nu mai este asa bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 Mircea, omul zice în prezentare că e M. Și asta e singura poză, nu are nimic de detaliu. Dacă zici că l-ai văzut de aproape și nu-și merită banii, așa o fi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebi2006bc Postat August 8, 2014 Share Postat August 8, 2014 Cumpar o pereche de carburatoare k37 pentru m72.Sa fie complete si functionale.tel 0743838976. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat August 14, 2014 Share Postat August 14, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 M-ul asta era special desenat pentru militia sovietica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Intrebare pentru mecanicosi: de ce ai monta la furca M-ului simeringuri cu fi-ul 48, cand din fabrica (adica de noi, fara a lua in calcul uzura de peste 50 de ani uzura ulterioara), fi-ul tevilor este 49? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 22, 2014 Autor Share Postat Octombrie 22, 2014 http://www.autovit.ro/ural-m-72-M4170233.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz1 Postat Decembrie 26, 2014 Share Postat Decembrie 26, 2014 Se vinde butuc roata plus platou frana de m-72 prima serie 110 euro. Relatii la tel 0727853972, tascip@yahoo.com La multi ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Ianuarie 16, 2015 Share Postat Ianuarie 16, 2015 Va salut!Va rog sa-mi spuneti/aratati unde sunt seriile pe cadru,motor,cutie la M72.Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Ianuarie 30, 2015 Share Postat Ianuarie 30, 2015 Cutiile nu cred ca au toate serie si oricum daca e functionala n-are sens sa-i cauti vreo serie, n-are nimic special fata de o alta, cadrul nu sunt sigur dar cred ca are pe prinderea amortizorului spate-stanga are stantat seria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Ianuarie 30, 2015 Share Postat Ianuarie 30, 2015 (editat) .....poate intereseaza pe cineva un M72 "militar" : http://olx.ro/oferta/motocicleta-de-epoca-m-72-ID2Qsed.html Editat Ianuarie 30, 2015 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 http://www.bikebuilds.net/ural-m72-build-by-luca-stere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 @bach-Pe cadru(prindere amortizor spate-stanga) nu se vede nimic.Multam'.(mai intrebam...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 (editat) Pe zundappul KS750 de la muzeul militar il intereseaza sa fie procopsit cu trei cauciucuri jermane, fii erou. Asta din video e ce scrie, TMZ-53, un proiect sovietic. Editat Februarie 12, 2015 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 Dupa forma par 150/90/15...Interesant tmz-53-ul, nu stiam nimic despre el. Interesanta partea spate,rigida a cadrului. Mai are cineva ceva documentatie despre el? » Post actualizat in 19 Feb 2015 08:09Se pare ca rotile sunt pe 16, cu spite de 4mm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz1 Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 Dupa forma par 150/90/15...Interesant tmz-53-ul, nu stiam nimic despre el. Interesanta partea spate,rigida a cadrului. Mai are cineva ceva documentatie despre el? » Post actualizat in 19 Feb 2015 08:09 Se pare ca rotile sunt pe 16, cu spite de 4mm. Moto tmz-53 este o copie a motocicletei bmw r75. e foarte probabil sa se fi folosit inclusiv piese de bmw r 75 la fabricarea ei. Motorul este cu supapel laterale de 1000 cmc. Ori a fost dezvoltat din motor de m-72 ori a fost copiat dupe cel belgian de F.N. de 1000 cmc. din diferite motive moto nu a fost fabricata in numar mare, rusii preferand sa faca aprox.9000 de m-72.Oricum cele mai numeroase moto au foat la ei in razboi cele de origine americana harley si indian,harley cam 30000 bucati date rusilor. Nu o sa le vezi la parada de 9 mai bineinteles. Ai aici mai multe poze inclusiv cu prototip de m-72 cu tractine pe atas.M-73 care nu a fost considerat o reusita. .Tractiunea era la atas cu puterea de 50% la roata atas si 50% la roata moto, ceea ce facea moto dificil de manevrat.La fel au facut si francezii de la gnome rhone dar acolo puteai sa decuplezi tractiunea la atas , rusii nu au facut treaba asta. http://www.kolyaska.pl/wojskowe.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 Mersii fain! Interesant site-ul polon, noroc cu sfantul translate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 Va salut!Are cineva seriile M72 pe ani?Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 9, 2015 Share Postat Mai 9, 2015 Da. Spune-mi pe PM ce te intereseaza. Sau telefon la 0723565973. » Post actualizat in 23 May 2015 14:53Hai sa ne distram sambata seara )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 Oare ce i-o mai fi trecut prin cap lu' nea Spirica? » Post actualizat in 02 Jul 2015 09:14 D-astea uzuale. » Post actualizat in 10 Jul 2015 19:18 Schimb capace de chiulasa M72 de dreapta cu similare de stanga, in aceleasi conditii. Daca-s mai bune, ofer si diferenta. Si in alta ordine de idei...Ura, draguta mea, sa mergem la sablat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
furtex Postat Iulie 10, 2015 Share Postat Iulie 10, 2015 1. Prd-ule poluezi toate posturiliiii!!!! 2. Capac de chiulasa as vrea eu! .. dc nu le dai vreau sa le agat de poarta! Am cilindru + ambielaj de Nipraos + poate inca un capac de la tine ... Asa ca la Ionel D (mi-a placut ce a facut cu fiarili vechi) ... sa stie lumea cine e moto si cine vinde fiare ... 2'. Spune si tu la poze comentatii sa stim bestia pe care o dai la sablat ... o fi Ghnom-ul ..?!?! ... 2". Asculta si tu Uriah Heep ...ca mine acum 3. Vreau maine camera de casca ..plec .. si tu stiu ca nu vii cu mine ... ne asteapta Vrancea la RmSarat ... 4. Sa-l intrebi pe Iulian dc mai vrea un Nipran ... 5. NB! cu stima, @moderator ... sper ca nu sunt out-of-topic ... daca sunt off...rog exmatriculare ... stiu deja cum e ..! NB N. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 11, 2015 Share Postat Iulie 11, 2015 Bai Sandy Bell, daca postez la topicul de M72, crezi ca-s piese de Ij? In rest, D-zeu cu mila, iar ai bagat spritane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Iulie 11, 2015 Share Postat Iulie 11, 2015 Oare ce i-o mai fi trecut prin cap lu' nea Spirica? » Post actualizat in 02 Jul 2015 09:14 D-astea uzuale. » Post actualizat in 10 Jul 2015 19:18 Schimb capace de chiulasa M72 de dreapta cu similare de stanga, in aceleasi conditii. Daca-s mai bune, ofer si diferenta. DSCN0666.JPGDSCN0667.JPG Si in alta ordine de idei...Ura, draguta mea, sa mergem la sablat. DSCN0664.JPG Iulian... Nu e el fotogenic , dar este un mecanic dat dracului. Eu chiar l-am vazut facand din c.a.c.a.t bici si a mai si pocnit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 Ce e al lui, e al lui. Si il apreciem ca e si modest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate