uzunu Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 (editat) Care doriti, care poftiti, maine dimineata, ora 9:30, Petrom Militari. Ala al doilea, nu primul PetromV. Incercare de trecere a TF-ului, sunt 95% convins ca vom ajunge pe partea cealalta. Viteze: 120-130 autostrada, 100-110 DN, 70-80 localitati Pt cei care va credeti de zahar, e posibil sa ploua sus, peste 1400m altitudine, dar in niciun caz in alta parte pe traseu. Editat Mai 15, 2010 de uzunu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 (editat) Care doriti, care poftiti, maine dimineata, ora 9:30, Petrom Militari. Ala al doilea, nu primul PetromV. Incercare de trecere a TF-ului, sunt 95% convins ca vom ajunge pe partea cealalta. Viteze: 120-130 autostrada, 100-110 DN, 70-80 localitati Pt cei care va credeti de zahar, e posibil sa ploua sus, peste 1400m altitudine, dar in niciun caz in alta parte pe traseu. stiu ca ploua, si eu ma duc maine, insa nu o iau pe bucuresti te astept in benzinaria OMV de la km 65-67 pe A1 pe la 10-10:30 PS. de fapt am vrut sa ma duc azi, insa m-am intors de la pitesti - uitasem portofelul cu bani acasa si nu aveam de benzina ) Editat Mai 15, 2010 de @motoadvpunctro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Mai 15, 2010 Autor Share Postat Mai 15, 2010 K, s-a facut. Exista posibilitatea sa intarzii putin, daca pana la 10:45 nu apar, te prind din urma. 0722.785.753 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 Care doriti, care poftiti, maine dimineata, ora 9:30, Petrom Militari. Ala al doilea, nu primul PetromV. Incercare de trecere a TF-ului, sunt 95% convins ca vom ajunge pe partea cealalta. Viteze: 120-130 autostrada, 100-110 DN, 70-80 localitati Pt cei care va credeti de zahar, e posibil sa ploua sus, peste 1400m altitudine, dar in niciun caz in alta parte pe traseu. As fi venit si eu dar no cash... Data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 hai ca incerc sa ajung si eu, ies acum ma intorc pe la 8:30 pe urma trebuie sa ma schimb si gata. sa vedem cat se face ceasul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 ma oftiiiiic!!!!!!!!!!! ... damn! ..... data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 am ajuns dar ma duc la mare sau la bulgari, vremea incolo se anunta naspa rau. saptamana viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 f tare baieti pacat ca e la romani si zapada sta pe strada pana o topeste soarele afara bagau frezele, luau ceva epuroi dar mergeai pe asfalt uscat cu zapada de 4 - 5 metri pe langa tine au am preferat marea.... soareeeee cat cuprinde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 (editat) M-as fi bagat si eu, insa: - deocamdata puteam veni doar cu Domi-ul si... - Domi nu are parbriz si e incomod peste 100 - la Domi s-a umblat recent pe la ungere = risc ridicat de probleme ...nu voiam sa tin lumea in loc Repetam dupa deschidere, da? Editat Mai 17, 2010 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 M-as fi bagat si eu, insa:- deocamdata puteam veni doar cu Domi-ul si... - Domi nu are parbriz si e incomod peste 100 - la Domi s-a umblat recent pe la ungere = risc ridicat de probleme ...nu voiam sa tin lumea in loc Repetam dupa deschidere, da? Cu domi poate pana in Pitesti sa fi fost o problema, noi am mers cu 130, insa din Pitesti pana la Balea s-a mers in jur de 100 cu mici exceptii. Acum despre starea drumului: Pitesti - Curtea de Arges = Bun Curtea de Arges - Vidraru = intre, aproape Bun si la foarte Prost Vidraru - Balea = jumate Prost/jumate foarte foarte BUN (asfalt nou, cateodata ai impresia ca ai scapat prin alemania) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Pozele(daca mai sunt) va rog sa le postati in continuare aici -> /index.php?showtopic=526415 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate