mircea2008@yahoo.com Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 Brand Valoarea brandului in miliarde de dolari BMW 21.82 $ Toyota 21.77 $ Honda 14.30 $ Mercedes 13.74 $ Porsche 12.02 $ Nissan 8.61 $ Ford 7.04 $ Volkswagen 6.99 $ Audi 3.62 $ BMW a devenit cel mai valoros brand auto din lume, depasind Toyota, grav afectata de imaginea negativa adusa de recall-ul masiv. Pe locurile trei si patru se pozitioneaza Honda si Mercedes. Imi pare rau ca nu am fost bine inteles,BMW este cel mai tare actibild pe care il poti avea sau breloc de chei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 asta va mai corecta un pic cifra aceea enorma nu ma bucur sau ceva ... doar asa informativ http://www.motoflash.ro/stiri/evenimente/b...otociclete.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 Brand Valoarea brandului in miliarde de dolari BMW 21.82 $ Toyota 21.77 $ Honda 14.30 $ Mercedes 13.74 $ Porsche 12.02 $ Nissan 8.61 $ Ford 7.04 $ Volkswagen 6.99 $ Audi 3.62 $ BMW a devenit cel mai valoros brand auto din lume, depasind Toyota, grav afectata de imaginea negativa adusa de recall-ul masiv. Pe locurile trei si patru se pozitioneaza Honda si Mercedes. Imi pare rau ca nu am fost bine inteles,BMW este cel mai tare actibild pe care il poti avea sau breloc de chei bleah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 ........vorbiti de cifre si lasati oamenii sa se plimbe, sa faca poze ... care sa fie comentate si paracomentate de "nedati!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grave Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 ........vorbiti de cifre si lasati oamenii sa se plimbe, sa faca poze ... Ai dreptate! Ti-ai curatat si pregatit bolidul pe maine dimineata? La 9:30 am vrea sa plecam din Cluj..cel tarziu Nu de alta, dar unii mai au de facut o pana, de uns un lant, chestii uzuale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 Ai dreptate! Ti-ai curatat si pregatit bolidul pe maine dimineata? La 9:30 am vrea sa plecam din Cluj..cel tarziu Nu de alta, dar unii mai au de facut o pana, de uns un lant, chestii uzuale vorbim la tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 Ai dreptate! Ti-ai curatat si pregatit bolidul pe maine dimineata? La 9:30 am vrea sa plecam din Cluj..cel tarziu Nu de alta, dar unii mai au de facut o pana, de uns un lant, chestii uzuale ah nu, not again sunteti dusi sa va intoarceti cu bine cu poze si filmulete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 ah nu, not again sunteti dusi sa va intoarceti cu bine cu poze si filmulete o no noonooo.... gooo in the swamp ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 oare inca is pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grave Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 Am tras si ieri o tura de endureala de maxima calitate. Vorba lui Ovidiu, Mision Accomplished ! Am urcat in sfarsit pe Vladeasa, cu pretul intoarcerii pe nocturna, spargerii gastii (unii s-au ratacit) si ramanerii fara benzina (cazul meu ). Btw, sa nu cumva sa alimentati vreodata de la prima benzinarie noname din Huedin, directia Oradea-Cluj. In viata vietii mele nu am sa mai alimentez de la benzinarii capusa...acestia vand apa cu miros de produse petroliere In fine, important e ca am ajuns acasa , chiar daca a fost pe la unu noaptea. Poze nu am prea facut, pt ca a plouat destul de mult sus pe munte si nici nu imi era la indemana aparatul, pt ca era bine ascuns la loc uscat Traseul a fost ceva de genu': Cluj- M. Rece-Marisel-Racatau-Rachitele-Cascada Valul Miresei-Vladeasa-Rogojel-Bologa-Huedin-Cluj. Cred ca aprox 200 km total. Din pacate, video nu am reusit sa uploadez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorin-moto Postat Mai 24, 2010 Autor Share Postat Mai 24, 2010 oare inca is pe drum The road to freedom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 frumos spectacol ......da poze de sus nu aveti ca doar ati tot incercat sa urcati si cand ati ajuns nici o poza mai schimbati si voi balta cu noroi ca deveniti plictisitori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Decat sa tot iti bati gura, mai bine ti-ai pune transalpul la treaba si ai veni. Si nu baga scuza ca nu merge pe acolo, ca a mai fost un transalp. Deci lasa povestile si hai la enduro nu la asfalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan86 Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Decat sa tot iti bati gura, mai bine ti-ai pune transalpul la treaba si ai veni. Si nu baga scuza ca nu merge pe acolo, ca a mai fost un transalp. Deci lasa povestile si hai la enduro nu la asfalt ma patric..aia is pensionari nu enudiristi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 (editat) Decat sa tot iti bati gura, mai bine ti-ai pune transalpul la treaba si ai veni. Si nu baga scuza ca nu merge pe acolo, ca a mai fost un transalp. Deci lasa povestile si hai la enduro nu la asfalt pai "transplantul" e soft enduro, enduro touring si e vacuta mai de asfalt si pasuni nu purcelus Editat Mai 24, 2010 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 pai "transplantul" e soft enduro, enduro touring si e vacuta mai de asfalt si pasuni nu purcelus so crezi tu ....merge pe unde vrei numa sa il duci ,si ii place noroiul tare mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Yamaha Supertenere, Bmw f650 funduro, Dakar, 2x Yamaha xt, Gilera 650, Transalp. Restul de 3 nu ii pun ca nu-si au locul la aceasta comparatie. Spune-mi care din cele enumerate mai sus nu sunt soft-enduro si sunt altceva? ha? Sau poate ca red-bull ne da aripi numai noua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 so crezi tu ....merge pe unde vrei numa sa il duci ,si ii place noroiul tare mult am sa-l incerc cu prima ocazie negresit e f frustrant pt mine sa am cu ce, sa am cu cine, dar sa nu am voie dar in 2 saptamani sa va uitati peste umar, voi fi acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grave Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Yamaha Supertenere, Bmw f650 funduro, Dakar, 2x Yamaha xt, Gilera 650, Transalp. Si cu asta s-a cam spus tot...riderul, fratilor, riderul face diferenta Vorba aia, daca te tine, faci enduro cu tot ce are doua roti, nu neaparat 110 kg la plin si preferabil 2T. Eu zic sa lasam pensionarii cu ale lor si restul sa-si vada de endurit. Yzu Mesaj completat frumos spectacol ......da poze de sus nu aveti ca doar ati tot incercat sa urcati si cand ati ajuns nici o poza mai schimbati si voi balta cu noroi ca deveniti plictisitori Rade ciob de oala sparta..ati fost la Huda si i-ati facut 2 poze. Si referitor la plictiseala, same old shit,different day in traducere: aceleasi poze cu slanina si carnati fripti, poze la Transalpuri de le vine acru si japonezilor, Bucea si andrei_C in capul gol trecand prin balta, topic nou pe forum la fiecare iesire de week end, gasca cu motoare touring-enduro ce bat 85% asfaltul...astea deja is plictisitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan86 Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 yzule..dapoi astia asa fac...merg pe asflat 90%...10% ceva pietris...fac poze cu peisaju, mai mult stau decat se dau pe motoare... is pensionari ma..poi nu ai fost pe transalpina cu ei? nu ai vaz cum mergeau? 1km mergeau 30 de min pauza..sa facem poze... eu cu dorin ovidiu de sus am ajuns cu vreo 2-3 ore mai repede..am mancat am baut si astia nu au venit... si eu cu scuteru ma duc mai tare decat ei Mesaj completat si inca ceva..isi mai pun pe motoare si pe tricou DAKAR TEAM :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
netrox Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 acum nu stiti care sunteti mai mari motociclisti ... eu sunt de parere ca statul pe forum e plictisitor... si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alf69 Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 Cine vrea, poate, are cu ce, o face (eu doar privesc) http://neatza.antena1.ro/faze-tari/Moto-cu-Daniel_2517.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 ..noah, merem undeva maine?Am invitatie la Brasov pe maine,, sa stiu ce fac. Merg cu "enduristii si vacile " sau merg la Bv. sa explorez mutii de pe acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Yzu a zis ca duminica se merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate