Galen Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 (editat) Felicitari stimabile, ai razbatut cit ai putut, nici eu nu am reusit anul trecut exact pe vremea asta a SMAEB-ului sa cobor de la Obirsie la Sebes, erau kilotone de zapada amestecata cu noroi pe drum. Am coborit si eu in Petrosani pina la urma. E mai bine ca nu ai incercat, singur e mai greu sa scoti mobra din noroi. las ca mai incolo vine vremea din nou de transalpina. Editat Aprilie 11, 2011 de Galen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 felicitari dane,frumoase poze...mai ales ultima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xxxferixxx Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- T O T I C E I C A R E A U C E V A C U M O T O A R E L E T R E B U I E S A F I E P R E Z E N T A I C I ! ! ! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 MAI 2011 Cel mai tare concurs din Europa de est !! streetfighter si dragstar racing! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 AICI...unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xxxferixxx Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 Pozele de anul trecut: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 misto aventura ce se-ntampla daca sacpi moto in balta? adica sa se scufunde complet.. e grav? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xxxferixxx Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 + Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 misto aventura ce se-ntampla daca sacpi moto in balta? adica sa se scufunde complet.. e grav? Da, e grav cind mobra are peste 200kile si esti singur. De aceea pina si enduristii de namol se duc in teren in gasca daca au minte. @astia cu caprele de noroi - faine pozele de prima iesire, bafta de noua mobra Yzule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vipu Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 aici unde?????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 Probabil tine secreta locatia doar pentru el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 @astia cu caprele de noroi - faine pozele de prima iesire, bafta de noua mobra Yzule! @ Restul: e vorba de ceva eveniment din ungariune, la care a participat Fery Bacsi, dar se pare ca nu mai vrea sa imapartaseasca locatia si data. Mi-a spus de eveniment, dar am uitat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xxxferixxx Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 (editat) V-am tinut in suspans nu ? Aici e pe harta: 180 km de Cluj in Ungaria http://maps.google.at/maps?q=kunmadaras&am...ved=0CBgQ8gEwAA in weekendul de 1 mai, o sa fie iar...apox 35 de lei intrarea pe zi....primesti ceva cadouri mici inca de la organizatori:) e langa strandul Hajdu (30 km) http://www.kunmadarasmotorsport.hu/jsite/ pe bune asa ceva nu ati vazut inca si merita sa veniti...!!!! Editat Aprilie 12, 2011 de xxxferixxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 NU stiu pe ce harta te uiti tu..dar io vad 257 km. Oricum asta mai putin conteaza. Vreme buna numa sa fie si merem la MagyarorszĂĄg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xxxferixxx Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 da am gresit la km, dar iertati-ma cand ma duc sper ungaria mi se pare mai putin )))))) (glumesc chiar nu mi place acolo ca e plin de politisti si nu sunt curbe:P) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Buei, astia cu casca de enduro, putina atentie la acest filmulet. Luati aminte la dibaciul, sa nu patiti ca el !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
byrons13 Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 la 21.30, la Old House! Cine nu stie unde e, si vrea sa vina, sa ma sune pe mine sau pe Dorin. SPor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 Se baga cineva la o tura de rally raid...fara drumuri pulbice (n-am numere), Cluj-Mera si retur ? Maine 16.04.11, pe la 10.30-11.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 Se baga cineva la o tura de rally raid...fara drumuri pulbice (n-am numere), Cluj-Mera si retur ?Maine 16.04.11, pe la 10.30-11.00 Ma bag eu Yzule , daca merem perpedes .... k doar nu vrei sa-mi rup speedu in doua .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Aprilie 17, 2011 Share Postat Aprilie 17, 2011 careva lao tura azi ???tot numai pe coclau ca nici eu n-am numere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 Deschidere de sezon Adventure Team/NRG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sfigmo Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 Cateva poze de ieri...muuuulta bere...more to come Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cervo Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 ceva poze si de la iesirea noastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floralp Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 De pe la o anumita ora nu eram nici noi foarte departe de: http://vplay.ro/watch/2zxbhzwy/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate