Kirk Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 (editat) Acum 1 an am fost si eu pe la Toplita, unde am stat un weekend. Am facut cateva trasee acolo si sunt absolut superbe, pot sa confirm asta. Ati prins si vreme faina. Frumos d-l Ade! La mai multe. Ati stat la statia meteo? Unul din parintii prietenului cu care am fost la toplita, lucra la statia meteo, in vremea aia si era amtor de atv-uri, daca nu ma insel. Am impresia ca se si vede intr-una dintre poze, este si o cariera de piatra pe acolo. Fain! Editat Iunie 7, 2011 de Kirk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ade. Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Da, grupul nostru (3 motoare) am dormit la statia meteo. Ceilalti 6 care mai apar in poze si cu care am facut o bucata de drum impreuna au dormit la cort. Dupa ce m-a plouat bine la lacul Iezer, am ajuns sa descopar si ca mi s-au spart niste beri printre haine si nu mai aveam nimic usca, daca dormeam si noi la cort cred ca om eram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 frumoase locuri ...aparatul foto (banuies ca ii prifi )face peisajele sa fie si mai frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 (editat) aparatul foto (banuies ca ii prifi )face peisajele sa fie si mai frumoase Obiectivu wide e smecheria Editat Iunie 7, 2011 de Schumy CJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 (editat) Obiectivu wide e smecheria Parca saturatia e putin cam mare, altfel peisajele sunt deosebite Ce vroia nenea militianu? Editat Iunie 7, 2011 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 nice & discrett... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 (editat) In 2012 la Romaniacs, o sa-ti suflu mucii Radule... Tacut si discret, io ma antrenez...tu ? Editat Iunie 9, 2011 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 Fain fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 Weekendul trecut am facut o tura in muntii Calimani, pe traseul Cluj - Reghin - Toplita - Poiana Puturosu - Lacul Iezer - Varful Retetis - Vatra Dornei - Cluj. Dupa cum se vede si din poze, peisajele sunt superbe. Am avut parte de toate: prieteni, bere, soare, ploaie, bere, pana de cauciuc, bere, frig, jager etc. aprovizionarea din Toplita spre poiana Puturosul la lacul Iezer apus pe Retetis exploatarea de sulf Pietrosul cafeaua in Gura Haitii restul pozelor frumoase peisaje ,si poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 Maine o plimbare pana pe Vladeasa? Doar pe macadam... (Yzu) In 2012 la Romaniacs, o sa-ti suflu mucii Radule... Tacut si discret, io ma antrenez...tu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 Din ciclul: "Am facut-o si p-asta", de mult timp vroiam sa-mi pozez motorasul pe plaja Mai multe poze AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 Pune-o ba pe asta, ce pui si tu...numai mobra goala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 In 2012 la Romaniacs, o sa-ti suflu mucii Radule... Tacut si discret, io ma antrenez...tu ? Ne vedem acolo. Ai cu ce sa-ti duci motoru? mai am un loc pe remorca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 da da,a meritata tot efortul sa mergem pina acolo,concrte minunate,distractie maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Foarte frumoase poze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 (editat) Am revenit cu bucurie in Cluj dupa aproape 3 saptamini de absenta si multa hoinareala prin tara. Iata ceva imagini din aceste calatorii: https://picasaweb.google.com/107521694753448492897/IntrunireMotoSapiens?authkey=Gv1sRgCLiLm4DHutv55QE https://picasaweb.google.com/107521694753448492897/PrinTara1018Iunie?authkey=Gv1sRgCNXTp6va87GlkwE Normal ca primul lucru a fost sa ma revad cu prietenii la o baita, pentru ca intre timp s-a incalzit destul apa in lacurile de acumulare. Vom reinitia noi semienduristii actiunea "baita de seara", adica cind vremea va permite (extraweekend)vom face strigare aici pe topic invitind pe toti cei care accepta regulile grupurilor noastre,pe scurt respect si cei 7 ani de acasa. Citeva poze sugestive facute azi: Editat Iunie 19, 2011 de Galen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 ui o furnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xxxferixxx Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 AZI la OLDHOUSE in marasti dupa 20:00 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 Maine daca e vreme de baie propun o tarnita la golfulet de pe la 5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 Maine daca e vreme de baie propun o tarnita la golfulet de pe la 5. dada, buna idee, mergem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 Ati tot venit, m-am prajit la soare toata ziua, da nu ati aparut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 Pe soarele asta arzator, se iese azi undeva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 ma. motociclismul se face doar pe soare puternic. Ne bagam la o prosteala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 Ne bagam, dar acum am observat ca suntem pe topicul concurentei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate