yzulyka Postat Octombrie 9, 2011 Share Postat Octombrie 9, 2011 (editat) Pe sambata se anunta o iesire , chiar daca va fi fara noroaie Location unknown Oare mai tre' subliniat...exclus asfalt ?!? Sambata 24.09.2011 O tura foarte faina, de relaxare, cu extrem de putin noroi. Si de azi avem un nou invatacel in familie..o fata, de data asta Mai multe AICI @ jackie chan La multi ani Jacki....si La multi ani Jonny nebunul...cu maxima sanatate...amandoi sa veniti acasa cu multe lire si dolari Maine,02.10.11 se anunta careva pt o iesire pe dealuri, combinata cu ceva de prajit ? Fara asfalt, evident. O tura peste deal pana la Laguna Albastra? E superba zona in perioada asta a anului. Iar pt cine e amator de stunt-uri pe nisip, se poate merge pe lacurile secate de la Bagara Tura de duminica, all by my self...se pare ca e o lipsa acuta de fonduri.. Un loc de exersat urcarile in wheelie O fantana pe care am curatat-o impreuna cu Patrick sapt. trecuta: Cota 1000 m : Dealurile de la Aghires Fabrici Loc. Mera vazuta dinspre Gilau Viaductul Somesului inainte de Gilau Total in 8 ore 115 km, curmati de o betie crunta in Floresti, alaturi de Dan atv-istul. Maine, 08.10.11, se baga careva la endureala? Poate avem noroc si de putin noroi Scuzati calitatea, dar a adormit pe veci aparatul Noroi, din pacate, n-am gasit. M-am jucat nitel in Somes, langa Floresti. Editat Octombrie 2, 2011 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 Frumoase poze YZU ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boss90 Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 Salut Cred ca noi ne am intalnit pe dealuri eu eram cu un Honda crf450X frumoase locuri si noi tot aicea ne dam poate mai facem o tura si impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 Frumoase poze YZU ! Merci Salut Cred ca noi ne am intalnit pe dealuri eu eram cu un Honda crf450X frumoase locuri si noi tot aicea ne dam poate mai facem o tura si impreuna Da, imi amintesc. Tu coborai spre Mera, nu? Pai lasa un nr. de tel. sa te pot contacta. Eu ies in fiecare week end Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boss90 Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 Merci Da, imi amintesc. Tu coborai spre Mera, nu? Pai lasa un nr. de tel. sa te pot contacta. Eu ies in fiecare week end Da exact, eu tin motorul in Vistea ca acolo am garaj, si eu ies aproape in fiecare week end dar nu prea am avut cu cine:( Nr. meu de tel e 0753351311 poate in week end ul asta o sa avem si un pic de noroi:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 Pe sambata se anunta o iesire , chiar daca va fi fara noroaie Location unknown Oare mai tre' subliniat...exclus asfalt ?!? Sambata 24.09.2011 O tura foarte faina, de relaxare, cu extrem de putin noroi. Si de azi avem un nou invatacel in familie..o fata, de data asta [/center Mai multe AICI[/u @ jackie chan La multi ani Jacki....si La multi ani Jonny nebunul...cu maxima sanatate...amandoi sa veniti acasa cu multe lire si dolari Maine,02.10.11 se anunta careva pt o iesire pe dealuri, combinata cu ceva de prajit ? Fara asfalt, evident. O tura peste deal pana la Laguna Albastra? E superba zona in perioada asta a anului. Iar pt cine e amator de stunt-uri pe nisip, se poate merge pe lacurile secate de la Bagara Tura de duminica, all by my self...se pare ca e o lipsa acuta de fonduri.. Un loc de exersat urcarile in wheelie O fantana pe care am curatat-o impreuna cu Patrick sapt. trecuta: Cota 1000 m : Dealurile de la Aghires Fabrici Loc. Mera vazuta dinspre Gilau Viaductul Somesului inainte de Gilau Total in 8 ore 115 km, curmati de o betie crunta in Floresti, alaturi de Dan atv-istul. Maine, 08.10.11, se baga careva la endureala? Poate avem noroc si de putin noroi Scuzati calitatea, dar a adormit pe veci aparatul Noroi, din pacate, n-am gasit. M-am jucat nitel in Somes, langa Floresti. Ms mult domnu Yzu , sper shi eu sa ajung sanatos acasa , va salut p totzi shi sa nu crdetzi k v-am uitat ... toate cele bune . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 Multumesc, dar am vazut ca nenea e din Mures. Eu as ruga pe cineva din Cluj care are F650 GS, sa ma lase sa il incalec, sa vad cum imi vine. incearca la uiserul haihui el are bmw 650 gs de mult timp si poate sa te lamureasca 0752222592 sau 0743728891 duminica plimbare pe racoare ...la ora 11-45 sub pot capat calea floresti cu directia necunoscuta ( ceva forestier ) peisaje faine de toamna si multe poze daca ne lasa vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorin-moto Postat Octombrie 15, 2011 Autor Share Postat Octombrie 15, 2011 iese cineva azi prin munte cu motorul? DORIN, ALEX si FERI iesim sigur pe la ora 12.00 la MUNTELE RECE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Octombrie 16, 2011 Share Postat Octombrie 16, 2011 Prezent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Octombrie 16, 2011 Share Postat Octombrie 16, 2011 Prezent. pt mine probleme tehnice si nu cred ca ajung ...soryyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Octombrie 16, 2011 Share Postat Octombrie 16, 2011 pass si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Octombrie 16, 2011 Share Postat Octombrie 16, 2011 hai ca da zapada pe la munte..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Octombrie 16, 2011 Share Postat Octombrie 16, 2011 Noua ora de plecare 13.15 de sub pod. hai ca da zapada pe la munte..... no fain la 5 grade la cluj la munte sigur ninge mergem sa vedem no fain o fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Octombrie 16, 2011 Share Postat Octombrie 16, 2011 (editat) Pozasu de servici. Editat Octombrie 16, 2011 de jakalu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 Martin si VIpU pe lacul secat de la Bagara (46° 51' 42.60" N 23° 19' 1.80" E ) : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vipu Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 Martin si VIpU pe lacul secat de la Bagara (46° 51' 42.60" N 23° 19' 1.80" E ) : ma..te plictisesti si nu ai ce face? ala chiar nu is eu.. de unde ai furat pozele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 Apai daca nu ai fost tu Vipule, am fost eu azi. Dar de data asta am luat si aparatul foto cu mine Restul AICI Gresala majora pe care am facut-o e ca am mers din Cluj pana la Bagara fara oprire si mi-au obosit mainile intr-un hal fara de hal. Cand am ajuns acolo imi incepuse crampele musculare si nu mai pueam sa trag ambreiajul. Padurea din Floresti pana la Aghires m-a terminat...umezeala mare, frunze la greu alunecoase de zici ca mergeam pe gheata si nu in ultimul rand oboseala cumulata de la nunta de azi noapte (miras-ar lumea de nuntile de noapte ) 30.10.2011 SFAT: nu mergeti NICIODATA singuri la endureala, mai ales in zone pe care nu le cunoasteti. Azi am ramas 4 ore intr-o padure, fara sa am habar pe unde se iasa. Si cel mai important: nu va abateti de la drumul pe care-l cunoasteti, mai ales daca sunteti singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vipu Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 acolo la dune tu mai mult esti pe jos decat pe motor siapoi cine ti-o zis sa mergi singur? cum ai pus o camera pe motor mai puneti si un gps ...numa ca atunci o sa fie mai scump decat tot motoru tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mojo Jojo Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 Frumos.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 SFAT: nu mergeti NICIODATA singuri la endureala, mai ales in zone pe care nu le cunoasteti. Azi am ramas 4 ore intr-o padure, fara sa am habar pe unde se iasa. Si cel mai important: nu va abateti de la drumul pe care-l cunoasteti, mai ales daca sunteti singur. In ce padure te-ai ratacit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 In ce padure te-ai ratacit? In padurea dintre Baciu si Aghires...undeva Pai cum se poate? Fara whelie? Fara trante? Fara acrosat gaina de la secunda 20? Cand o sa cresc si eu mare o sa-mi cumpar motor de coclauri... cu conditia sa ma invatati si pe mine... De regula, fazele interesante nu apar la TV... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 Pentru cei care isi petrec sfarsitul de sezon pentru planuirea urmatorului: http://campinguri.wordpress.com/category/camping-ghid/ o lista oarecum completa a campingurilor din romania! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
byrons13 Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 dealuri sambata 12.11.2011? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 Nu vrei s-o lasam pe maine ? Azi nu vor fi enduristii si vacile ''pe ploaie'' , azi va fi enduristii si vacile '' pe frig''. La 11 am decolat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate