yzulyka Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 sau macar ti-ai dori Adevarat graiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Ceva miscare wekul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Ceva miscare wekul asta? Miscarea maselor migratoare, belly dance, mai puem face una extremista de stanga...cum vrei .................................. Facem Radule, dar pe asfalt. E beteag XT-ul...plus de asta unii mai tre' sa isi scoata si prietena/ amanta/ sotia/ concubina/ ibovnica din casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Miscarea maselor migratoare, belly dance, mai puem face una extremista de stanga...cum vrei .................................. Facem Radule, dar pe asfalt. E beteag XT-ul...plus de asta unii mai tre' sa isi scoata si prietena/ amanta/ sotia/ concubina/ ibovnica din casa [/quot Nevasta mea este insarcinata!(Nu poate si nu vrea sa mearga pe moto) Din marele respect pe care i-l port, imi modific programul in acest "wheek",si vom merge la pescuit! Mesaj completat NOI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 (editat) Nici pana in ziua de azi n-ai invatat sa quotezi? .................... Zarurile au fost aruncate Nevestele fac programul pe weekendu' asta. Se pare ce eu voi merge in vizita la rudele din partea nevestii si la salina Turda Am un feeling ca maine BMW-ul va fi racit Mesaj completat Hai Radule posteaza odata, ca m-as pune si io ca tot omu' in pat langa nevasta!!!! Editat Iunie 18, 2010 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 (editat) Poti merge sa te pui in pat anga nevasta. Editat Iunie 20, 2010 de radautrust Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Ei ei ....neaparat o fo sa apar in balta. Ma ce facem wekul asta? ....Ploua nu ploua.... merem ori nu merem? Neaparat trebuie sa stiu pentru ca pe maine, imi fac alt program in cazul in care ploua sau nu merem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Ei ei ....neaparat o fo sa apar in balta. Ma ce facem wekul asta? ....Ploua nu ploua.... merem ori nu merem? Neaparat trebuie sa stiu pentru ca pe maine, imi fac alt program in cazul in care ploua sau nu merem. Merem dara, dar nu pe munte (unii). Nu ne-am inteles ca merem la chef la Eci? Asta sambata. Iar duminica merem pe asfalt la Pestera Ursilor. ...................................................................... N-ai mai scapat aseara de musafiri sa vi sa ne onorezi cu prezenta, chiar daca am fost la o aruncatura de bat de casa ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Merem dara, dar nu pe munte (unii).Nu ne-am inteles ca merem la chef la Eci? Asta sambata. Iar duminica merem pe asfalt la Pestera Ursilor. ...................................................................... N-ai mai scapat aseara de musafiri sa vi sa ne onorezi cu prezenta, chiar daca am fost la o aruncatura de bat de casa ta Unde se tine chefu lu'Eci? Ma nicicum nu am reusit sa ajung. Care ati fost? Hai sa stabilim ca: Enduristii si vacile se intrunesc joi la M usca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Unde se tine chefu lu'Eci? Ma nicicum nu am reusit sa ajung. Care ati fost? Hai sa stabilim ca: Enduristii si vacile se intrunesc joi la M usca! Asta e stabilit de ceva vreme, dar tu.....alchoolul asta ce face din oameni...ei, ei. Cheful se tine la Ionel la cabana, la Racatau. Dorin merge de azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Asta e stabilit de ceva vreme, dar tu.....alchoolul asta ce face din oameni...ei, ei. Cheful se tine la Ionel la cabana, la Racatau. Dorin merge de azi. Retin ca Eci zicea ca locatia se va stabili........just that. Alcolu nu are legatura. 80 % intru in schema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 Pt ca topicul cu Transilvania Bikers a fost inchis, am sa postez aici cateva imagini de la chef. Chef care de altfel, a fost demential. Sincer regret nespus de mult ca nu am fost de vineri. Dar asta e, poate data viitoare. Cu toate ca ultima poza a fost facuta cu un aparat de maxima calitate si profesiomalism , viteza celor doi, Silviu si nea' Nelu mi-a dat obictivul si focalizarea peste cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 ......vacile si enduristii: Mesaj completat Moraru s-o tinut de cuvant, m-o sunat si maine merem in Baisoara la umpic de miscare...sper sa pot face fata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorin-moto Postat Iulie 1, 2010 Autor Share Postat Iulie 1, 2010 SAL. DACA VREA SA IASA CINEVA LA UN SUC NE VEDEM LA TERASA ,,ART GRIL,, PE str. BRANCUSI colt cu BRANCOVEANU. DUPA ORA 20.oo. PA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 SAL. DACA VREA SA IASA CINEVA LA UN SUC NE VEDEM LA TERASA ,,ART GRIL,, PE str. BRANCUSI colt cu BRANCOVEANU. DUPA ORA 20.oo. PA Absolut si indubitabil Prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 SAL. DACA VREA SA IASA CINEVA LA UN SUC NE VEDEM LA TERASA ,,ART GRIL,, PE str. BRANCUSI colt cu BRANCOVEANU. DUPA ORA 20.oo. PA ..No bine ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Uite un link. Il pun eu aici ca sa nu il puna altcineva. Prietenii stiu de ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 (editat) Dane, am auzit ca mi l-ai dus la epuizare pe Radu. Daca stalpul de temelie al enduristilor a ajuns sa-si impinga motorul la vale...inseamna ca-i bai. De oboseala ce o avea in el, doua zile n-o mancat..numa' apa o cerut ( sau bere???) L.E Puteai pune mai multe poze de la cabana..nu doar poze cu portocaliile. Editat Iulie 2, 2010 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Dane, am auzit ca mi l-ai dus la epuizare pe Radu. Daca stalpul de temelie al enduristilor a ajuns sa-si impinga motorul la vale...inseamna ca-i bai. De oboseala ce o avea in el, doua zile n-o mancat..numa' apa o cerut ( sau bere???) L.E Puteai pune mai multe poze de la cabana..nu doar poze cu portocaliile. Ma! Nu a fost epuizat de la efort. Sau de la traseu greu. A fost deshidratat dupa ce a baut doi litri de apa intr-o ora jumatate. Si din cauza lipsei de apa nu mai avea nici putere. Adevarul e ca merge bine Radu si daca atunci cand am ajuns la finish el era fericit restul nu mai conteaza. Dan Morar Transilvania bikers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Ma! Nu a fost epuizat de la efort. Sau de la traseu greu. A fost deshidratat dupa ce a baut doi litri de apa intr-o ora jumatate. Si din cauza lipsei de apa nu mai avea nici putere. Adevarul e ca merge bine Radu si daca atunci cand am ajuns la finish el era fericit restul nu mai conteaza. Dan Morar Transilvania bikers Ms. Nea Morar..... Incep sa-mi vand din flota sa imi iau 400 exc sa ma pot "hodini" in timp ce merg sa nu mai fiu nevoit sa beau apa din parauri necunoscute. Apropo cine merge in zona poate sa bea cu incredere din paraul.... (Dan stie care) de la Baisoara. Apa are un gust ciudat dar nu patesti nimic daca bei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Ms. Nea Morar..... Incep sa-mi vand din flota sa imi iau 400 exc sa ma pot "hodini" in timp ce merg sa nu mai fiu nevoit sa beau apa din parauri necunoscute. Apropo cine merge in zona poate sa bea cu incredere din paraul.... (Dan stie care) de la Baisoara. Apa are un gust ciudat dar nu patesti nimic daca bei Mai ales daca speli cu multa bere si mult digestiv! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Ceva iesire maine (sambata) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Ceva iesire maine (sambata) ? ma inscriu o ora ceva ? ,,decenta ,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Ceva iesire maine (sambata) ? Am vb cu Dorin si Ovidiu....astept telefoane pe dimineata sa merem. U nu ai fost la musca? Mesaj completat Mai ales daca speli cu multa bere si mult digestiv! ..ce bere,......ce digestiv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate