Sari la conținut

Enduro Touring & Adventure

dorin-moto
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ma, io dau semne de viata, dar voi in afara de 2-3 urcari din Hoia sau Faget nu stiti :disappointed:

La ultima iesire lejer am ars vro 70 de km, iar sincer pe mine chiar ma dispera sa crosetez acelasi deal.

Las' ca data viitoare dau un semn, promit :bigstar:

@ Peter: merci :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bai frate ce or porcit astia topicurile , or incaput ata vreme si aumu gata is corcite

ps. cu riscul sa iau warn

RUSINICA DOMNILOR RUSINICA !!!!!!

era foarte bine cum era

Editat de vlady_80
Link spre comentariu

Se pare ca din punctul de vedere a moderatorilor, asta

DSC_0967.jpg

si cu asta

Picture038.jpg

este cam acelasi lucru :disappointed:

Sau poate nu vad diferenta intre asta

si asta

In fine, o sa las topicul asta aventurierilor si o sa ma mut pe Enduristi din Cluj, deschis de Piti biker....daca ma lasa, evident :burnout:

Link spre comentariu

Ma uit si vad la sectiunea "sticked" topicul "enduristi din Cluj". Ala de ce nu-i bun? Habar n-am ce ati scris pe vacile alea de le-au dus la abator, ca intram ocazional, va dau insa dreptate cind ziceti ca topicul enduristilor de asfalt nu va reprezinta. Revenind, de ce nu va simtiti "enduristi din Cluj"? :)

Editat de Galen
Link spre comentariu

@Galen

Pentru ca Enduristii si vacile avea ceva personal, in plus e o diferenta: Enduristii si vacile era Enduro-Adventure , Enduristi din cluj - un fel de freaca aceeasi balta toata ziua sau hard enduro, iar topicul asta e Touring-Adventure. Prea multa seriozitate deja in haosul organizat ce era inainte :( Acuma parca vad ca o sa intru pe forum si nu o sa mai gasesc nimic de ras :(

Link spre comentariu

Ma uit si vad la sectiunea "sticked" topicul "enduristi din Cluj". Ala de ce nu-i bun? Habar n-am ce ati scris pe vacile alea de le-au dus la abator, ca intram ocazional, va dau insa dreptate cind ziceti ca topicul enduristilor de asfalt nu va reprezinta. Revenind, de ce nu va simtiti "enduristi din Cluj"? :)

Culmea e ca ala era singurul topic serios, din punctul meu de vedere. Cateva poze, info despre iesiri, si atit. Numele in schimb era de mninune :).

Link spre comentariu

Chiar era un nume frumos. Dar si mai frumos ar fi " Porcii si capritele lor" , dar nu ma reprezinta, ca se stie ca io detest noroiu'. Nu de alta, da ma fac ca porcu si nu am tragere la apa si sapun . H2O io zic ca s-o inventat numa sa lubrifieze gatul si doar in combinatie cu alte substante/grade. :cheers:

Link spre comentariu

Yzule, din cauza ta au fost impreunate topicurile pe CJ ! :rusinica:

Ca' tu erai ala care striga intruna ca nu-i ordine si disciplina in sectiunea Cluj. Bine, bine, mai erau vreo doi,... da' tu erai cel mai virulent !

Asa ca amu o facut "ordine si disciplina".

Numa' ca probabil nu-i ordinea pe care o vroiai tu. Asa ca io zic sa te propunem pe tine ca moderator local.

Pana si mie mi-au impreunat topicul cu power-cruiser la ala cu choperele... de parca choperele si power-cruiserele sunt acelasi lucru... :unsure:

Adica... io zic ca nu-i mare diferenta intre ele, dar Zoran e total de alta parere :scratch:

:crack:

Link spre comentariu

<evil mode on>

II si drept ca topicurile de pe sectiunea de Cluj erau toate de mare angajament. Numai lucruri utile. Acuma s-o stricat tot :unsure:

<evil mode off>

On: Sambata asta ceva idee de plimbare mai sanatoasa ? (nu pe o raza de 100 km langa cluj si nu cu destinatia "prajeala" :grinbandit: )

Link spre comentariu