yzulyka Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 Suportii aia is pe ceva motoreta prin UK, nu is la Ghiavolu' acasa, stai relax. Asa ca vaju pe topicul de iesiri cu chopperul sau ala ce tocmai l'o facut Zoran...aici nu e loc sa'mi poluati threadu' --------------- @ Al locului: esti asteptat maine ( duminica) la o plimbare ( ) pe deal... Treaba ta cu ce te prezinti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 (editat) Ce ma, topicu tau ii sfant? Poate vrei sa imi fac si eu topic.... Byrons: is poze de pe net, ma dadeam si io mare la Yzu, acuma m-ati prins.... Da oricum, daca vrei sa ai un lucru calumea, iti cauti un mester, iti faci o schita cum vrei sa fie (vezi pe net cine ce o facut) si stai langa animal si ii explici babeste ce si cum sa faca. Sa nu dea domnu sa il pui pe mester sa masoare el singur ceva, ca ai pus-o. La mesterii astia le tre inginer care face operatii complicate de scadere si adunare, ei doar executa orbeste. Yzu, iesi cu Al locului la plimbare? Distractie faina sa aveti si vreau poze! Editat Aprilie 21, 2012 de ghiavolu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 Ceva miscare azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 Ruler zicea de o tura pana la Cetatea de Balta pe topicul deschis de Zoran. Eu m-as baga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 Ruler zicea de o tura pana la Cetatea de Balta pe topicul deschis de Zoran. Eu m-as baga. Daca vrea sa vina cineva, eu la 11:15 o sa fiu in mol pe calea turzii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 Daca vrea sa vina cineva, eu la 11:15 o sa fiu in mol pe calea turzii. Prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Frumos videoclipu , deshi muzica e d nota 10 ... bravo shi asfalt uscat , pt data viit . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Frumos YZU ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Prezent ceva pozne??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xxxferixxx Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 Yzule mai dai si tu un semn de viata cand mai iesiti am si eu mobra in cj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 Ma, io dau semne de viata, dar voi in afara de 2-3 urcari din Hoia sau Faget nu stiti La ultima iesire lejer am ars vro 70 de km, iar sincer pe mine chiar ma dispera sa crosetez acelasi deal. Las' ca data viitoare dau un semn, promit @ Peter: merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 ceva pozne??? Urmeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 (editat) bai frate ce or porcit astia topicurile , or incaput ata vreme si aumu gata is corcite ps. cu riscul sa iau warn RUSINICA DOMNILOR RUSINICA !!!!!! era foarte bine cum era Editat Aprilie 25, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Mai raminea sa uneasca si topicurile lui virginel....cel cu geaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Mai raminea sa uneasca si topicurile lui virginel....cel cu geaca alea nu se unesc, alea se impreuneaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Se pare ca din punctul de vedere a moderatorilor, asta si cu asta este cam acelasi lucru Sau poate nu vad diferenta intre asta si asta In fine, o sa las topicul asta aventurierilor si o sa ma mut pe Enduristi din Cluj, deschis de Piti biker....daca ma lasa, evident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Mai bine te muti pe topicul lui virginel...ala cu geaca Hai ca am ramas marcat de topicurile alea!(si poate-mi iau warn) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Stai linistit toti am ras bine de topicul ala ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
byrons13 Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 (editat) le-au impreunat. virginel este de acum... dezvirginel... Kiki este razbunat!!! Editat Aprilie 25, 2012 de byrons13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 (editat) Ma uit si vad la sectiunea "sticked" topicul "enduristi din Cluj". Ala de ce nu-i bun? Habar n-am ce ati scris pe vacile alea de le-au dus la abator, ca intram ocazional, va dau insa dreptate cind ziceti ca topicul enduristilor de asfalt nu va reprezinta. Revenind, de ce nu va simtiti "enduristi din Cluj"? Editat Aprilie 25, 2012 de Galen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 @Galen Pentru ca Enduristii si vacile avea ceva personal, in plus e o diferenta: Enduristii si vacile era Enduro-Adventure , Enduristi din cluj - un fel de freaca aceeasi balta toata ziua sau hard enduro, iar topicul asta e Touring-Adventure. Prea multa seriozitate deja in haosul organizat ce era inainte Acuma parca vad ca o sa intru pe forum si nu o sa mai gasesc nimic de ras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
byrons13 Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Ma uit si vad la sectiunea "sticked" topicul "enduristi din Cluj". Ala de ce nu-i bun? Habar n-am ce ati scris pe vacile alea de le-au dus la abator, ca intram ocazional, va dau insa dreptate cind ziceti ca topicul enduristilor de asfalt nu va reprezinta. Revenind, de ce nu va simtiti "enduristi din Cluj"? Culmea e ca ala era singurul topic serios, din punctul meu de vedere. Cateva poze, info despre iesiri, si atit. Numele in schimb era de mninune . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Chiar era un nume frumos. Dar si mai frumos ar fi " Porcii si capritele lor" , dar nu ma reprezinta, ca se stie ca io detest noroiu'. Nu de alta, da ma fac ca porcu si nu am tragere la apa si sapun . H2O io zic ca s-o inventat numa sa lubrifieze gatul si doar in combinatie cu alte substante/grade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate