Poly Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Maine iese careva la o tura enduro touring&adventure touring enduro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele blond Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Maine iese careva la o tura enduro touring&adventure touring enduro? Tu cam la ce te-ai gandit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Ati putea face un topic cu vacile,ca sa nu mai aiba la ce sa il lipeasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Maine urcam pe Vladeasa, detalii ne da mai incolo FairplayBiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 poi nu prea sunt multe detalii ...decat plecare la ora 11.30 de sub pod capat calea floresti adica pe la ora 11.15 se ne adunam si sus pe.vladeasa de la cabana urcam pe ios pana pe vf ,inapoi vedem ce si cum ........aventura continua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Tu cam la ce te-ai gandit? Nu m-am gandit la un traseu anume,ci doar sa ies din oras. poi nu prea sunt multe detalii ...decat plecare la ora 11.30 de sub pod capat calea floresti adica pe la ora 11.15 se ne adunam si sus pe.vladeasa de la cabana urcam pe ios pana pe vf ,inapoi vedem ce si cum ........aventura continua Prezent si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 (editat) Prajim? Sa stiu daca sa iau ceva de-ale gurii, salam Pisti, carnati Gyuri Editat Aprilie 28, 2012 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Papa bun Mancaule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 dada prajim aduc grataru io ....si pe ildy ,moriko,kinga pe toate le.prajim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 ceva poze de la iesire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 (editat) fain o fost si greu am reusit sa urcam pe motoare o sama din noi pana la vreo 2.5 km de vf vladeasa pe bolovani si gata zapada in rest o pana la mine si poly o trecut la categoria musca 120 kg si fiabilitate ( honda) aventura continua Editat Aprilie 29, 2012 de fairplaybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 (editat) ceva poze de la iesire? Transalpul la inaltime urcarea a fost splendida Editat Aprilie 29, 2012 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 Pe Huedin ati mers ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 Pe Huedin ati mers ? da ...huedin - bologa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 (editat) Pe Huedin ati mers ? Te-am pomenit Yzule si-i spuneam la Iubi cand mi-ai facut tu prima mea poza de endurist dupa ce ma saturasem de speed N-am sa uit iesirea aia la Rachitele, Pierele Albe, Vladeasa cu tine, Dorin, Ovidiu, Radu, super tare Editat Aprilie 29, 2012 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 fain o fost si greu am reusit sa urcam pe motoare o sama din noi pana la vreo 2.5 km de vf vladeasa pe bolovani si gata zapada in rest o pana la mine si poly o trecut la categoria musca 120 kg si fiabilitate ( honda) aventura continua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 Maine daca vrea careva o plimbare cu un pic de forestier si apoi clasica prajeala de 1 mai, este asteptat la 11.30 sub pod in Manastur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 eu nu pot veni,nu neaparat ca aveam alte planuri,cat ca nu am asigurare si in plus bateria e cam moarta .....e pe drum una noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 (editat) Un pic cam devreme pentru Vladeasa. V-am vazut si eu cimpul de bataie de la mine de la cabana, Vladeasa avea cusma inzapezita. Nu-i nimic! Numa bine ca data viitoare o facem impreuna. Faine poze, fain peisaj! /uploads/monthly_04_2012/post-25872-0-60133100-1335722538_thumb.jpg toate pozele is faine dar cred ca asta-i cea mai tare, Poly "ingramadit" pe motorul lui Ale. Editat Mai 1, 2012 de Galen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 (editat) :burnout:1 Mai muncitoresc , vreme buna, distractie, muuuulete gratare mici si bere fara alcool pe Valea Draganului O zi pe cinste Editat Mai 1, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 :burnout:1 Mai muncitoresc , vreme buna, distractie, muuuulete gratare mici si bere fara alcool pe Valea Draganului O zi pe cinste Brici iesirea!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Te-am pomenit Yzule si-i spuneam la Iubi cand mi-ai facut tu prima mea poza de endurist dupa ce ma saturasem de speed N-am sa uit iesirea aia la Rachitele, Pierele Albe, Vladeasa cu tine, Dorin, Ovidiu, Radu, super tare Faina treaba....ma bucur pentru voi. Iesire misto cu prietenia in "carca"; ..... Ps. desi nu m-am dat de multa vreme cu " Endutustii si vacile", urmaream topicul cu un anumit interes, ( interes numit placere).Datorita cauzelor ce tin de tastarea de cuvinte.Din cauza claviaturii virtuale, si din cauze pe care inca nu le cunosc....doresc sa-mi afirm nemultumirea fata de stergerea topicului prin: "cuvinte grele" aduse moderatorilor frustrati. "Daca nu aveti cu ce va da, va dau io!" ....motor ma boschetarilor))))) Prin aceasta cale vreau sa va transmit: Tate cele bune voua, moderatorilor....Si daca in loc de ghidon preferati o tastatura v-o dau si pe "aia" Nu sterge ceva ce tu nu ai creat! Si daca stergi,vreau sa te cunosc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Un pic cam devreme pentru Vladeasa. V-am vazut si eu cimpul de bataie de la mine de la cabana, Vladeasa avea cusma inzapezita. Nu-i nimic! Numa bine ca data viitoare o facem impreuna. Faine poze, fain peisaj! /uploads/monthly_04_2012/post-25872-0-60133100-1335722538_thumb.jpg toate pozele is faine dar cred ca asta-i cea mai tare, Poly "ingramadit" pe motorul lui Ale. Oricum, pentru un 250 4t,is face treaba foarte bine, daca stii cum sa-l iei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Faina treaba....ma bucur pentru voi. Iesire misto cu prietenia in "carca"; ..... Ps. desi nu m-am dat de multa vreme cu " Endutustii si vacile", urmaream topicul cu un anumit interes, ( interes numit placere).Datorita cauzelor ce tin de tastarea de cuvinte.Din cauza claviaturii virtuale, si din cauze pe care inca nu le cunosc....doresc sa-mi afirm nemultumirea fata de stergerea topicului prin: "cuvinte grele" aduse moderatorilor frustrati. "Daca nu aveti cu ce va da, va dau io!" ....motor ma boschetarilor))))) Prin aceasta cale vreau sa va transmit: Tate cele bune voua, moderatorilor....Si daca in loc de ghidon preferati o tastatura v-o dau si pe "aia" Nu sterge ceva ce tu nu ai creat! Si daca stergi,vreau sa te cunosc! plm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Faina treaba....ma bucur pentru voi. Iesire misto cu prietenia in "carca"; ..... Ps. desi nu m-am dat de multa vreme cu " Endutustii si vacile", urmaream topicul cu un anumit interes, ( interes numit placere).Datorita cauzelor ce tin de tastarea de cuvinte.Din cauza claviaturii virtuale, si din cauze pe care inca nu le cunosc....doresc sa-mi afirm nemultumirea fata de stergerea topicului prin: "cuvinte grele" aduse moderatorilor frustrati. "Daca nu aveti cu ce va da, va dau io!" ....motor ma boschetarilor))))) Prin aceasta cale vreau sa va transmit: Tate cele bune voua, moderatorilor....Si daca in loc de ghidon preferati o tastatura v-o dau si pe "aia" Nu sterge ceva ce tu nu ai creat! Si daca stergi,vreau sa te cunosc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate