vlady_80 Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 (editat) Pt mine e ok oricum, desi prefer zone mai muntoase . De bucata Cluj-Blaj sunt cam plictisit, dar nu-i rau, daca sunt mai multi pentru varianta asta vin si eu. Vlady, tu pt care traseu votezi? mie tot una oricare ar fi doar sa fie cu plecare la 10.30 adunare 10 ,15abia la 10 ,00 pot decola din casa pana atunci nu am cu cine lasa copiii Editat Iunie 3, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_01 Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 mie tot una oricare ar fi doar sa fie cu plecare la 10.30 adunare 10 ,15abia la 10 ,00 pot decola din casa pana atunci nu am cu cine lasa copiii bun, atunci adunarea la 10.15 in omv calea turzii si ne intelegem acolo exact incotro o luam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 (editat) mie tot una oricare ar fi doar sa fie cu plecare la 10.30 adunare 10 ,15abia la 10 ,00 pot decola din casa pana atunci nu am cu cine lasa copiii @robert 01 ne vedem sub pod capat manastur 10,15 - 10.3o cine mai doreste este binevenit traseul ramane cam acelasi eventual vom scoate valea iadului vedem la locul fetei traseu Editat Iunie 3, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_01 Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 @robert 01 ne vedem sub pod capat manastur 10,15 - 10.3o cine mai doreste este binevenit traseul ramane cam acelasi eventual vom scoate valea iadului vedem la locul fetei traseu OK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 Eu la 10:15 o sa fiu in OMV Calea Turzii pentru traseul pe care l-am pus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sosozah Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 La intrunirea de saptamana trecuta s-au furat o pereche de pantaloni de cross marca Fox, aproape noi, de culoare rosie, cu un desen in forma de dragon negru si protectii albe la genunchi. Daca cineva incearca sa va vanda asa ceva (asta desigur, in caz ca mai sunt in Cluj), va rog sunati la tel. 0721 / 243257 sau 0721 / 660897. Se ofera recompensa. Si daca ala care i-o furat vede ce-am scris, ii urez sa i se innegreasca un coi si sa-i pice jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 (editat) o tura in locuri frumoase alaturi de oameni frumosi , cateva poze, nu foarte multe, in limita bateriei @ robi_01 asteptam filmuletul Editat Iunie 3, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 la intoarcere spre cluj nu nu ati trecut prin savadisla? yamaha si transalp-ul mi-au sarit in oki ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 la intoarcere spre cluj nu nu ati trecut prin savadisla? yamaha si transalp-ul mi-au sarit in oki ... asa este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 (editat)  astea? sau acestia erau alti....ca si voi pe dealuri...imi cer scuze pentru claritate ..dar aveati ceva distanta de mine ...si nu am un aparat foarte performant  Editat Iunie 4, 2012 de augustin31 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_01 Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 Cateva poze de la mine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho25 Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 (editat) In acest weekend am facut impreuna cu un coleg motorist din Cluj o tura prin tara. Transalpina - Craiova- Intrunirea Moto Sapiens Turnu Severin- Cazanele Dunarii- Oravita- Resita-Hateg si inapoi in Cluj. In total 4 zile si 1100 km. Poze aici http://www.facebook.com/media/set/?set=a.4112166649227.2177127.1434984618&type=3 Video : Editat Iunie 4, 2012 de psycho25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 In acest weekend am facut impreuna cu un coleg motorist din Cluj o tura prin tara. Transalpina - Craiova- Intrunirea Moto Sapiens Turnu Severin- Cazanele Dunarii- Oravita- Resita-Hateg si inapoi in Cluj. In total 4 zile si 1100 km. Poze aici http://www.facebook....34984618&type=3 Video : [/quote Cazanele Dunarii, am programat si eu o astfel de iesire anul acesta , acuma sper doar sa am timp si bani si cu cine sa fac aceasta iesire frumos filmul Cateva poze de la mine: :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho25 Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 Chiar merita mers si ideal e sa stai mai mult in zona sunt trasee frumoase Mai multe filmulete din iesire gasesti pe youtube de acelasi autor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 Cazanele Dunarii, am programat si eu o astfel de iesire anul acesta , acuma sper doar sa am timp si bani si cu cine sa fac aceasta iesire Eu ti-am zis ca ma bag la o iesire de genu'. Chiar merita mers si ideal e sa stai mai mult in zona sunt trasee frumoase Mai multe filmulete din iesire gasesti pe youtube de acelasi autor Clipul "Clisura Dunarii" nu merge din motive de copyright. Nu stiu cum a ramas problema copyright'ului, dar pe Vimeo nu era nicio problema cu folosirea melodiilor protejate. Pe Youtube e jale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj93skyxt660r Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 View Postvlady_80, on 04 June 2012 - 03:39 PM, said: Cazanele Dunarii, am programat si eu o astfel de iesire anul acesta , acuma sper doar sa am timp si bani si cu cine sa fac aceasta iesire Eu ti-am zis ca ma bag la o iesire de genu'. si eu ma bag, sper sa fie cu plecare de vineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho25 Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 Am facut traseul cu cazanele Dunarii cu mnotorul la noi si cu masina pe la sarbi. Dintre cele 2 prefer traseul pe la sarbi e mai spectaculos decat la noi, din pacate acum cu motorul nu am avut timp sa-l fac pe la sarbi. Asa ca daca mergeti va recomand pe la sarbi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 (editat) Am facut traseul cu cazanele Dunarii cu mnotorul la noi si cu masina pe la sarbi. Dintre cele 2 prefer traseul pe la sarbi e mai spectaculos decat la noi, din pacate acum cu motorul nu am avut timp sa-l fac pe la sarbi. Asa ca daca mergeti va recomand pe la sarbi si care a fost traseul facut cu masina la sarbi? View Postvlady_80, on 04 June 2012 - 03:39 PM, said: Cazanele Dunarii, am programat si eu o astfel de iesire anul acesta , acuma sper doar sa am timp si bani si cu cine sa fac aceasta iesire Eu ti-am zis ca ma bag la o iesire de genu'. si eu ma bag, sper sa fie cu plecare de vineri. sigur va fi de vineri si cu plecare dimineata, va trebui min 300km/zi asa ceva Editat Iunie 4, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho25 Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 si care a fost traseul facut cu masina la sarbi? sigur va fi de vineri si cu plecare dimineata, va trebui min 300km/zi Smederevo - Drobeta Turnu Severin pe malul Dunari La Sarbi drumul e mai mult sapat in stanca in special in zona cazanelor, sunt multe tunele si mai multe obstacole gen urcari coborari, curbe mai multe si mai stranse. La romani terenul e mai prietenos si drumul nu e asa spectaculos. Ce e nasol ca intre Smederevo si Drobeta nu mai este alt pod peste Dunare. Trebuie sa faci toti cei 200 km intre cele localitati chiar daca din acestia doar 100 sunt spectaculosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_01 Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 (editat) o tura in locuri frumoase alaturi de oameni frumosi , cateva poze, nu foarte multe, in limita bateriei @ robi_01 asteptam filmuletul Din tura de duminica: Nucet->Vârtop http://www.youtube.com/watch?v=MN6PmzWpero Bratca->RoÂşia http://www.youtube.com/watch?v=TCeUAxUD4DI Editat Iunie 4, 2012 de robert_01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 (editat) In acest weekend am facut impreuna cu un coleg motorist din Cluj o tura prin tara. Transalpina - Craiova- Intrunirea Moto Sapiens Turnu Severin- Cazanele Dunarii- Oravita- Resita-Hateg si inapoi in Cluj. In total 4 zile si 1100 km. Pacat ca nu ne-am gasit la Sapiens sa bem o bere, oricum faina tura, faine locuri! E faina zona cazanelor vazuta de la sirbi. Editat Iunie 5, 2012 de Galen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Din tura de duminica: Nucet->Vârtop http://www.youtube.com/watch?v=MN6PmzWpero Bratca->RoÂşia http://www.youtube.com/watch?v=TCeUAxUD4DI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Traseul asta cum ti se pare Vlad? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Ceva poze din weekendul prelungit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho25 Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Traseul asta cum ti se pare Vlad? Super traseul asta ma tenteaza si pe mine sa-l mai fac avand in vedere ca pe transalpina am avut vreme urata si nu m-am putut bucura de priveliste Pacat ca nu ne-am gasit la Sapiens sa bem o bere, oricum faina tura, faine locuri! E faina zona cazanelor vazuta de la sirbi. Din pacate nu am stat la intalnire numai de vineri seara pana sambata deoarece am vrut si sa vizitam si timpul era scurt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate