fairplaybiker Postat Noiembrie 15, 2014 Share Postat Noiembrie 15, 2014 Duminica dupa vot ....ora 12-30 tura enduro prin hoia spre cheile baciului apoi pe creasta pana departe ...ceva de papa intalnirea sus pe taietura turcului langa intrarea la muzeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat Noiembrie 15, 2014 Share Postat Noiembrie 15, 2014 Viu si io daca se poate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Noiembrie 16, 2014 Share Postat Noiembrie 16, 2014 plimbare faina de toamna » Post actualizat in 16 Nov 2014 17:29 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 23, 2014 Share Postat Noiembrie 23, 2014 (editat) » Post actualizat in 16 Nov 2014 17:29 Mihai fratetu face aventura pe langa motor ? Editat Noiembrie 23, 2014 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Noiembrie 24, 2014 Share Postat Noiembrie 24, 2014 (editat) Va salut! Un sfat as avea nevoie. Am de ales intre un Ktm exc 450 si Husqvarna te 450. Pentru ktm as alege modelul 2004.O motocicleta cu care am mers,cunosc proprietarul si avea niste telescoape fata deosebite,nu cele de fabrica si isi faceau treaba cum nu am mai intalnit pe un 450.Si nu ma refer la telescoape gen SX,ci niste telescoape cu capacitate incredibila de a copia orice denivelare/obstacol oricat de mic ar fi fost.Dar nu neaparat acest exemplar,pot cauta si un model mai nou. Sau Husqvarna model 2009.... Exc am avut,450 din 2002.Cunosc modelul.Am nevoie de o motocicleta enduro nu cross.Ktm are un cuplu incredibil la cele mai joase turatii.Spre deosebire de honda crf 450 la care se oprea motorul instant daca era subturata. Caut cuplu la ture mici,motor elastic mai mult spre enduro decat spre cross si suspensie moale,chiar daca pt sarituri se face un compromis. As prefera un raspuns de la o persoana care le-a incercat pe ambele,nu de la un fan monomarca.Se poate compara si cu honda crf 450 model 2004,am incercat enduro si cu asa ceva si mi s-a parut cea mai proasta varianta posibila(si e logic sa fie asa,nu este un motor enduro). Va multumesc, » Post actualizat in 30 Nov 2014 22:45Un sfat intarzie sa apara(sezonul cred ca e de vina pt activitatea pe forum),dar motorul a ajuns. Din ce am apucat sa vad in atelier ambreajul e mai usor de operat decat cel de exc 2004 si e mult mai prompt in zona de cuplare.Am incercat sa ridic roata fata din stand pe loc sa intorc motocicleta si configuratia nu este ca la ktm.Daca nu e accelerat destul motorul se opreste instant,spre deosebire de exc care era foarte iertator.Dar nu este atat de rau ca la crf 450. In rest?Cand va vedea terenul voi putea reveni cu amanunte,cat ma pricep.Daca nu voi gasi inconveniente majore in teren cred ca am facut o alegere buna.Motocicleta este intr-o stare cum nu am vazut exc nici la pret cu 1000 eur mai mare.Sper ca si in motor situatia sa fie ca si restul motocicletei,si ma apuc de cautat o pompa de benzina de rezerva(am inteles ca sunt problematice). Toate cele bune,si daca cineva are timp si energie de o tura in luna decembrie l-as incerca si eu cu placere. » Post actualizat in 04 Dec 2014 22:16Sambata daca nu ploua are cineva chef de iesit pe deal cateva ore?Chiar daca ninge.. Editat Noiembrie 24, 2014 de pasbogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Driven Postat Decembrie 6, 2014 Share Postat Decembrie 6, 2014 Arata bine Huskyul, din ce se vede in poza a fost ingrijita. Sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Decembrie 6, 2014 Share Postat Decembrie 6, 2014 Multumesc. Maine undeva pe la 12 in zona faget la roata,daca mai este cineva care cauta companie pt cateva ore pe deal. pas_bogdan@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capusang Postat Ianuarie 18, 2015 Share Postat Ianuarie 18, 2015 Iesirea de azi Cluj-Smida-Cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Ianuarie 19, 2015 Share Postat Ianuarie 19, 2015 Ai spart gheata pe munte.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Ianuarie 23, 2015 Share Postat Ianuarie 23, 2015 Se baga maine cineva la o distractie de 1-2 ore pe dealurile de langa Cluj? In functie de vreme vedem cat stam si eventual bem si o ciorba dupa. » Post actualizat in 30 Jan 2015 10:39Cateva poze de la iesirea de sambata(24.01). Duminica se organizeaza iar o iesire in natura. Cine mai vrea e binevenit. Plecarea in jur de 11-11:30 de pe Taietura Turcului(Muzeu). O sa scrie Mihai(fairplaybiker) mai multe detalii. Pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 30, 2015 Share Postat Ianuarie 30, 2015 (editat) Intalnirea sus pe taietura turcului la muzeu si de acolo pe creasta pana la laguna albastra ....va fi tura enduro (trebuie crampoane ) la 11-15 intalnirea si la 30 plecarea Editat Ianuarie 30, 2015 de fairplaybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 Salut! A venit vremea sa pregatesc DR-ul pentru noul sezon si as avea o intrebare. Ce site-uri cunoasteti (sau magazine din cluj) care vand anvelope la set? Mersi anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 http://anvelopemoto.eu/set-anvelope-moto/?features_hash=V1833 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Martie 21, 2015 Share Postat Martie 21, 2015 (editat) iarna nu-i ca vara ....... aventura continua Editat Martie 21, 2015 de fairplaybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 duminica plimbare soft enduro ..pana pe creasta trascaului (deasupra la cheile rametului ) traseu cu aprox 200 km loc intalnire omv calea turzii la ora 11-45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Aprilie 12, 2015 Share Postat Aprilie 12, 2015 Prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Aprilie 12, 2015 Share Postat Aprilie 12, 2015 no fain o fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Aprilie 12, 2015 Share Postat Aprilie 12, 2015 Super relaxare! https://www.facebook.com/suciu.calin.1/media_set?set=a.1068235763190574.1073741948.100000124824079&type=1&pnref=story Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Aprilie 13, 2015 Share Postat Aprilie 13, 2015 hai hui prin apuseni calare pe dr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat Mai 3, 2015 Share Postat Mai 3, 2015 11 5 OMW calea turzi iesire ,plimbare SOFT ENDURO!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 3, 2015 Share Postat Mai 3, 2015 un pic de noroi pe roti aventura continua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Duminica 17-05-2015 o iesire Soft enduro de dimineata ??? Astept propuneri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Duminica daca vremea ii buna plimbare pana pe valea draganului dupa baraj la cascada moara dracului si apoi pe jos pana la platau sub vf britei .....traseu usor fara hard enduro revin cu detalii pana maine .....plecarea cam la maxim 10 » Post actualizat in 16 May 2015 07:05 despre traseu ....intalnirea sub pod capat calea floresti ora 9-45 ...10 plecarea ...traseu pana pe valea draganului cam 100 km si acolo la cascada moara dracului ,dupa care incercam sa mergem tot pe forestier pana pe platou spre vf buteasa daca se poate (teoretic ii drum judetean pana aproape sus )...la intoarcere oprim la negreni la papa si acasa ( total cam 250 km ) traseul spr buteasa cam asa trebuie sa arate » Post actualizat in 16 May 2015 07:06 » Post actualizat in 16 May 2015 07:07 daca vremea ne permite face plimbarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Mai 16, 2015 Share Postat Mai 16, 2015 Daca se merge,da de veste in seara asta,sa-mi scot echipamentul de la naftalina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat Mai 16, 2015 Share Postat Mai 16, 2015 Atunci ne vedem la 9 45 sub pod la manastur calea floresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate