Marcos Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 Dupa cum zice si titlul, unde gasesc un centru unde pot rectifica o chiulasa pt un xt de 350 cc ? Am fost la un singur service pe care l-am stiut, dar mi-au dat raspunsul ca nu au freza destul de mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 undeva pe langa metroul de la apartorii patriei ...pe o straduta e un atelier care face chiuloase super bine.....dar nu mai stiu exact strada.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 undeva pe langa metroul de la apartorii patriei ...pe o straduta e un atelier care face chiuloase super bine.....dar nu mai stiu exact strada.... Chiuloase or face dar ambielaje canci de trei lei . Marcos frate nu numai freza nu au, nici penseta asa mica sa prinda coada la supapa sa o rectifice . Deci tre sa aibe penseta aia de la masina de rectificat sa prinda 3,5 mm grosime .Iar freza sa fie de circa 20 mm aia adanca iar aia la 45 de grade cam tot pe acolo 22 mm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 Chiuloase or face dar ambielaje canci de trei lei . Marcos frate nu numai freza nu au, nici penseta asa mica sa prinda coada la supapa sa o rectifice . Deci tre sa aibe penseta aia de la masina de rectificat sa prinda 3,5 mm grosime .Iar freza sa fie de circa 20 mm aia adanca iar aia la 45 de grade cam tot pe acolo 22 mm. Nu a zis nimeni nimik de ambielaje ..!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 Poate sunt un pic off-topic, dar am de planat o chiuloasa pt masina personala, un Renault 5D din '87. Stie cineva un loc unde se poate face asta? Eventual si cat de cat ieftin? Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate