Syth Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Alo domnule ce vrei tu sa zici acolo cu starea aia???Putin tica rabdare si te servesc cu placere numa' sa nu-mi plangi si tu ca astia care-mi fac reclama moca. Pai na... esti in perioada de refacere... si nu vreau sa fiu tocmai eu cel care iti poate pricinui oarecare neplaceri...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kintanaMK Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Daca ai timp si vrei sa "servesti" lumea,mai vreau si eu un tatuaj.La primul am ras nu am plans,dar toate au un inceput,sper sa nu fie cazul. Deci,daca e posibila o programare,astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Daca ai timp si vrei sa "servesti" lumea,mai vreau si eu un tatuaj.La primul am ras nu am plans,dar toate au un inceput,sper sa nu fie cazul.Deci,daca e posibila o programare,astept. Asteapta-ti randul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kintanaMK Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Imi pare rau,fetele au prioritata,una la mana si in al doilea rand am vorbit inaintea ta cu Jeff,deci stai tu la rand P.S. as sta eu la rand numai sa vad daca te taie plansul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Imi pare rau,fetele au prioritata,una la mana si in al doilea rand am vorbit inaintea ta cu Jeff,deci stai tu la rand P.S. as sta eu la rand numai sa vad daca te taie plansul Plansul nu ma taie... poate doar o secure... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Stati linistiti am io ac pt pielea tuturor,doar sa fiu in stare sa petrec mai multe ore pe scaun. Deci inca putina rabdare,probabil in 2 saptamini incep sa sa va iau la gaurit pielea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ramo bv Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 hm...i\ti vand un pont : nu\i singurul ei tatuaj ! TRADATORULE !!! Stati linistiti am io ac pt pielea tuturor,doar sa fiu in stare sa petrec mai multe ore pe scaun.Deci inca putina rabdare,probabil in 2 saptamini incep sa sa va iau la gaurit pielea. Asa mey ... gaureste-i tu pe toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 TRADATORULE !!! Asa mey ... gaureste-i tu pe toti Daca tu esti asa de gaurita... pardon... daca ai pielea asa de gaurita, vrei sa avem si noi la fel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ramo bv Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Daca tu esti asa de gaurita... pardon... daca ai pielea asa de gaurita, vrei sa avem si noi la fel? Pe langa faptul ca suntem off topic rau de tot ... tu nu o sa afli niciodata pe unde sunt eu gaurita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_phx Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 ma scuzati ca ma bag, dar ce discutii cu caracter 18+ ascuns purtati... bai, mai sunt si soferi de A1 p'aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Pe langa faptul ca suntem off topic rau de tot ... tu nu o sa afli niciodata pe unde sunt eu gaurita hmmmm.... ca sa vezi.... ziceam eu ca as vrea sa vad? am zis doar ca as vrea sa iti vad tauajele, atata tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 hmmmm.... ca sa vezi.... ziceam eu ca as vrea sa vad? am zis doar ca as vrea sa iti vad tauajele, atata tot! Pai si tu nu intelegi ca unul din tatuajele ei este plin de mister... si bucurie fecioreasca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Pai si tu nu intelegi ca unul din tatuajele ei este plin de mister... si bucurie fecioreasca? Bucurie fecioreasca??? Ce e aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Permite-mi sa ma abtin de la orice raspuns direct, ca mi-o mai iau si pe coaja! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Permite-mi sa ma abtin de la orice raspuns direct, ca mi-o mai iau si pe coaja! Tu spune ma ca te apar io! Daca da cineva-n tine e ca si cand ar da in mine...! Tu spune acolo ce ai de zis...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ramo bv Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 hmmmm.... ca sa vezi.... ziceam eu ca as vrea sa vad? am zis doar ca as vrea sa iti vad tauajele, atata tot! Exact la ele ma refeream si eu si ... sa-ti fie rusine daca te-ai gandit la altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Exact la ele ma refeream si eu si ... sa-ti fie rusine daca te-ai gandit la altceva Mdea... nu stiu ce sa zic... nu stiu ce sa fac... Mahmureala ma opreste... mintea nu gandeste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu\cbr Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Firewall Moca. Oferta limitata, pana la 6 PST (e cu licenta data de producator, fara crack-uri and stuff). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=c6HTs9x3xBE...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rramses Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Are cineva sau stie de unde pot face rost de un manual de reparatii pt mobra? sau ceva desene de executie pt un motor de mobra? orice e binevenit! multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 Am gasit undeva pe forum un link catre un site unde erau o gramada de manuale pt o gramada de motoare, dar nu mai stiu unde... Care stiti ceva, PM please! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 http://www.tanga-moteurs.ro/service/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oby_bv Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 http://stirileprotv.ro/stiri/social/salvea...aici-de-ce.html mi se pare ceva util Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoLtZzPuB Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Se cauta om de vanzari, Domeniul HORECA: Tel: 0727.986.024 sau: CV la dakoline_bv@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate