adrianov Postat Martie 17, 2004 Share Postat Martie 17, 2004 Se gasesc pe undeva pe la noi (Iasi, sa zicem) IJ-uri noi? Am intrat pe www.mcasta.ru si am vazut ca la ei un IJ nou e 800$. Un Minsk e 500$. Cred ca am vazut bine. Nu mi se pare mult. M-ar interesa daca avem in tara vreun dealer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Martie 17, 2004 Share Postat Martie 17, 2004 salut!! in iasi poti gasi doar minsk nou nout in magazin pretz 28mil...arata binisor...se cunoaste diferenta au mai evoluat in design dar motorul arata la fel bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianov Postat Martie 18, 2004 Autor Share Postat Martie 18, 2004 Merci! Despre minsk am mai auzit, ca e 28 de milioane. Insa, din cate am inteles eu, majoritatea spun ca nu merita...Totusi, 29 de milioane sunt scuterele alea facute la noi (nu vreau sa spun care, nu fac reclama la scutere). ..alea merita? Am facut scoala pe minsk, unul vechi, bineinteles. Nu pot sa imi dau seama cum merge unul nou. Oricum, nu cred ca trece de 90. Si cel mai important ar fi cat este de fiabil. Despre pret, stiu ca majoritatea se gandesc ca la banii aia isi iau o motocicleta second "adevarata". Asa am intalnit si multi care se jura ca nu si-ar cumpara dacie noua: "De banii aia imi iau un BMW meserias". Cam asta ar fi ideea, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bestie Postat Martie 18, 2004 Share Postat Martie 18, 2004 Pe mine m-ar interesa Minsk-urile, unde sunt magazinele astea unde se gasesc Minsk-uri noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Martie 18, 2004 Share Postat Martie 18, 2004 salut!!! decat sa dau banii pe un scuter mai degraba dau pe un minsk si sa stii prinde si 115km/h daca e bun..si ihl poti modifica chopper sau enduro ffff usor...in plus minskul e destul de fiabil si consuma putin max 3%....magazinul e in iasi...piese sunt... numai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bestie Postat Martie 18, 2004 Share Postat Martie 18, 2004 Gasesc pe undeva poze cu "noul" minsk sau date tehnice? Vre-un site, ceva... .? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Martie 18, 2004 Share Postat Martie 18, 2004 In curand potzi sa te uitzi pe site-ul meu "www.minsk-club.go.ro" si sa vezi noile minsk-uri (oricum pozele sunt luate de la fabrica si nu stiu exact cate modele se gasesc la noi (IASI am auzit, daca nu ma insel) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bestie Postat Martie 19, 2004 Share Postat Martie 19, 2004 Si eu sunt un mare fan MINSK! Daca pot sa te ajut cu ceva pt site-ul ala sau, orice altceva... sunt disponibil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Martie 19, 2004 Share Postat Martie 19, 2004 Merci pentru intentzie si va rog pe totzi sa scuzati multitudinea de greseli (a fost facut in graba, dar cu suflet) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Martie 19, 2004 Share Postat Martie 19, 2004 Sal! Ia ghiciti pe ce sunt eu calare in poza??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Martie 19, 2004 Share Postat Martie 19, 2004 Si mai ghiciti pe ce este finutza mea?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bestie Postat Martie 19, 2004 Share Postat Martie 19, 2004 Traiasca Minskul frate! De unde esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianov Postat Martie 19, 2004 Autor Share Postat Martie 19, 2004 Minsk-ul este mai bun decat orice scuter. Pentru ca are 4 viteze. Pe care le schimbi cum vrei, cand vrei. Si rusii dau doar 500$ pe unul nou! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Martie 19, 2004 Share Postat Martie 19, 2004 minskul e conceput foarte bine daca e nou la 28 mil eu zic ca merita pt ca daca nu tragi de el te tine mult cativa aniu mn-ai treaba cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate