MaDoG Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 are cineva ideie unde s-a mutat targu de moto de la vitan ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 in curte la autovit!!!prietenii stiu de ce.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaDoG Postat Iulie 10, 2006 Autor Share Postat Iulie 10, 2006 in curte la autovit!!!prietenii stiu de ce.... ce mare tampenie !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 in curte la autovit!!!prietenii stiu de ce.... Pe bune ca s-a mutat inauntru la Autovit?!?!?!........detalii pls... Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 Pe bune ca s-a mutat inauntru la Autovit?!?!?!........detalii pls... Multumesc pe bune!de 2 saptamani!pe splai patruleaza garda !asa ca...?daca esti vizitator...30000 lei!daca ai la vanzare...nu stiu...dar costa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 da l-au mutat inauntru . in spate de tot scrie mare pe o pancarda sectiunea moto-velo . si parca nu mai sunt asa multi cu piese ... un minus pentru politia romana . sau pentru cine este responsabil de asta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_R6 Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 Da asa este tot ce inseamna moto este in incinta autovit asa ca sa mai ia si ei niste bani in plus de la oameni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 Mda, a invins pana la urma patronul de la Vitan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nflt Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 (editat) ....Fuckin' stat polițienesc, cu iz manelar, condus de corupți....oriunde în această lume civilizată există instituția "Flohmarkt" (piața de purici)...pentru asta se blochează piețe, străzi în ziua de , de la ora de la ora de....municipalitatea se ocupă apoi de coorățenie, fără să vină fuckin' ProTV să arate ce rămâne după....Fuck sistemul lor închistat polițienesc......municipalitatea este în serviciul populației Âşi nu invers.... ...sunt coorios cât cotizează din taxe patronu' de la Vitan lu' coorbelit de Âşef (cuvant urat) căruia i-a beÂşit marmelada din cap aÂşa idee....na', că le-o mai dau odată.. Editat Iulie 12, 2006 de nflt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 ...sunt coorios cât cotizează din taxe patronu' de la Vitan lu' coorbelit de Âşef (cuvant urat) căruia i-a beÂşit marmelada din cap aÂşa idee....na', că le-o mai dau odată.. Destul,stai linistit ca are de unde!Gandeste-te ca numai intrarea in tarcul ala infect e 3 ron iar de expus marfa tarifele sunt in functie de zona.Candva era 20 ron acu' nu stiu cat o mai fi,dar nu m-ar mira daca as afla ca in zona de lux e de ordinul milioanelor.Degeaba ii dam ue pe forum.Asta e!Personal o sa intru acolo numa' daca o sa ma arda foarte rau buza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bladexp Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 am si eu o intrebare.. Unde e Autovit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 Deh, s-au gandit sa-i puna in rand cu ceilalti tepari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Iulie 15, 2006 Share Postat Iulie 15, 2006 am si eu o intrebare.. Unde e Autovit? intersectia splaiul unirii cu vitan barzesti!!!bucuresti sector3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate