ggobi Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 Salutari Maine am de livrat ceva in Targoviste,dupa care ar fi o ispita continuarea spre munti. Plecare cam pe la 9 de la Petrom Chitila. Daca se incumeta cineva... 0722368829 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 cati km ai in plan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 (editat) cati km ai in plan? Fi sigur ca mai mult de 200 nu, poate doar daca o luati spre munti. Editat Mai 23, 2010 de pedros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Mai 23, 2010 Autor Share Postat Mai 23, 2010 Din Targoviste se poate merge cel mai scurt pe Leaota(Pucioasa -Runcu-culme-Valea Badenilor),amanunte aici, sa zic 350 km total sau Iezer- aprox 450 km,cu trecere prin raul Rausorul la inceputul partii de scandal si sanse mari de zapada pe sus pe Muchia Danciului si eventual Culmile Iezerului (asta daca nu e drumul rupt prea rau inainte de a ajunge sus),sau Rasnov-Magura-Brusturet-Dambovicioara aprox 450-500 km,tura mai veche aici Ar trebui cel putin gume mixte la oricare varianta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 gumele nu-s problema la mine ci benzina cati km vor fi offroad? macar sa estimez daca imi ajunge ce am in rezervor si cu banii din portofel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Mai 23, 2010 Autor Share Postat Mai 23, 2010 (editat) gumele nu-s problema la mine ci benzina cati km vor fi offroad? macar sa estimez daca imi ajunge ce am in rezervor si cu banii din portofel aproximez Leaota:25 off, on B-Pucioasa-Runcu.....Badeni-B:270? Iezer:40 off,on B-Campulung-Leresti-Pojorata....-B 340? ...Dambovicioara:30 off,on B-Moieciu-Pestera....Podu Dambovitei-B 380? S-ar putea sa fie cam strans evaluat,mai pui 30km de siguranta. La ce minte am as alege Iezer,desi am mai fost si e cu riscul max sa nu se poata merge pana la capat. Da' merge oricare. Editat Mai 23, 2010 de svgobi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 m-as baga la Leoata. Mesaj completat pe unde e petromul ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 Si cu ploile din ultimele zile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Mai 23, 2010 Autor Share Postat Mai 23, 2010 (editat) Cum am zis,la 9 voi fi la Petrom Chitila. Recunosc ca Iezerul e inca inzapezit si drumul probabil nereparat,iar pe celalalt traseu e o bucata unde s-ar putea sa fie nevoie sa fim mai mult de doi,plus ca e mai lung(si eu s' lefter). Dar si urcusul spre cabana Leaota dupa ploile astea e tentant. Mergi pe Grivita,pe sub pasajul Constanta spre Bucurestii Noi,cum ai iesit din pasaj stanga pe Chitilei,mers tot inainte ,treci de capatul tramvaiului si dupa 200-300 m pe dreapta e un Petrom. Editat Mai 23, 2010 de svgobi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate