Ancalagon Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 Salut! Gasit o Aprilia Classic 125 din '98, ii place prietenei mele, costa vreo 1400 de iepuroi, are cineva ideea despre ce poate agregatul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 Loalez. Cruiser cu motor 2t (motor detunat de RS 125). Paenal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 Am un prieten care a avut o Aprilia Rose.Daca nu ma insel este vorba despre acelasi model.A maritat-o repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 Decit sa iei un cruiser de 125 mai bine ia un poket-cruiser. Macar poti sa-l dai copilului cind te plictisesti. Si va fi destul de repede. Decit sa iei o timpenie ieftina mai bine aduna bani si ia-ti ceva ce-ti place. Parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 Cotizo,vezi ca e una in Sibiu,care tot parcheaza pe Victoriei,vis a vis de Tribunal....eu nu o recomand. mai bine cauta-i fetei un virago 125-250cc. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iulie 16, 2006 Autor Share Postat Iulie 16, 2006 Am rezolvat problema, i-am luat un Shadow... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 16, 2006 Share Postat Iulie 16, 2006 Am rezolvat problema, i-am luat un Shadow... asha mai merge s-o stapaneasca sanatoasa!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 16, 2006 Share Postat Iulie 16, 2006 de care shadow?de 125cc?sau mai mare? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iulie 16, 2006 Autor Share Postat Iulie 16, 2006 Un VT500C din '87, 17.000Km, beton... Poate ca nu e chiar chopperul mic pe care-l voiam pentru ea, asa ca o sa ma dau si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate