Sari la conținut

Cum sa iti repari o pana in mijlocu drumului cu trusa din motor


Postări Recomandate

Am incercat odata si cu dela si nu tinea deloc :|

Am bagat spray la roata pe fata, cu o taietura subtire de aproape 1 cm, si de atunci merge asa (acum vreo 2000 si ceva de km), nu am problema nici la viteza, nici la gropi... :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acuma recunoasteti ca daca ati avea o pana pe coclau ati incerca manevra :lol:

 

Sa nu uit de-acum sa-mi iau Rexona cu mine pe coclau, si sa nu fie de-ala cu pudra alba ca nu arde.. ;))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sau... iei frumos un furtun ce tine presiune de 3 bari, la un capat faci o teava cu filet ca de bujie si la alalalt capat un stutz care sa se potrive pe valva la camera. Inchizi benzina si dai pedale sau la automat :kiss:

 

cred ca vor ajunge acolo si vapori de benzina, iar volumul/presiunea va fluctua mult functie de temperatura , uzand anvelopa... poate si ventilul ... la cat de rar se intampla cred ca o pompa de bicla e suficiente... din pacate piata e invadata de chinezarii :lol:

 

Pe spray scrie clar, "scoti cuiul, golesti sprayul prin valva, rulezi incet (10km/h)cateva minute, apoi fugutza la vulcanizare"

 

Dopul a fost inventat de americani pt tractoristi, daca face ala pana in camp la zeci de km de vulcanzare sa nu isi piarda ziua si carburantul si sa termine aratura. Perforatia poate avea o directie diagonala iar dopul de 4mm introdus perpendicular sa nu umple toata perforatia... "ciuperca" (dop cu petec) aia din interior ramane profi... dopul este ca un colier romanesc (de sarma)

 

Fiolele alea pt umflat sunt cele mai bune pt ca au un gabarit redus ... mi se pare normal sa fie necesare 2 pt roata din spate si una pt fatza

 

Pt camere am inteles ca sunt bune si chiturile pt biciclete (la magazine pt bicle si la Kaufland )... eu am luat de la o vulcanizare petice si adeziv (d-ala"de la mama lui") in flaconul unui corector ... inca nu am avut "placerea sa-l folosesc"

 

 

Mesaj completat

De ce nene,lasa scanteie ca sa pui si bead-ul. Just in case. :D

cica islandezii ar fi gasit metoda asta... ideea este sa nu robotesti o ora la -40 grade Celsius , cand cauciucul este si intarit :wave: ... nu cred ca s-au gandit la sprancene sau la parul de pe mana pt ca poarta manusi ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...