Sari la conținut

Urgent ! Garnitura Capac Ambreiaj Suzuki Dr 650 '91


Postări Recomandate

am nevoie garnitura de capac de ambreiaj. e cam urgent. am dat comanda dar astia ma tin deja de vreo 3 saptamani si tot nu se aude nimik. il are cineva pe stoc ?! 0722123938

pune silicon negru de la 2+2. e f. bun.singura problema e ca vei pierde 10 minute ca sa-l cureti data viitoare cand vei deschide capacul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ciao! Cea mai simpla varianta e cea cu silicon despre care iti spunea si Cata M.

Daca te pricepi putin, poti sa dai jos capacul si garnitura si sa mergi cu ele la un atelier auto sa iti decupeze alta noua. Am auzit pe mai multi ca au facut asa, costa mai putin si tine la fel ca originalul.

In fine faci cum crezi, sper sa iti rezolvi problema.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

No, acuma sa va spun eu o poveste. Bine, trecand peste faptul ca nu am mai mers de 3 luni aproape pe Dr, sa va explic cum s-a ajuns la aceasta situatie.

Evident am schimbat ambreiajul, discurile plus arcurile. Garnitura veche era varza si am mers la un anume nenea Misi, indicat de bunicul meu, care mi-a facut el una pentru deoc modica suma de 450.000, dar macar era dintr-un soi de klingerit. Surpriza insa, ambreiajul nu decupla. Am dat jos din nou capul, (de fapt Sadik era omul de baza) si am inceput sa mai eliberam la surubul de acolo. Nici asa nu decupla. Atunci l-am chemat pe Alex din Sangeorgiu care a constatat ca primul disc trebuia pus invers sau ceva asemanator si iata-l ca intra cel putin intr-a ntaia. Pornind motorul pentru test (asta dupa ce tot ceva nene recomandat de bunicul a curatat carburatorul, caci aneterior motorul functiona asa de ciudat ca ajungea la rosu saxofonul), a inceput sa curga sangele din DR, adeca uleiul. Pe capacul de la ambreiaj este un sant. Exact de la suruburile de langa sant curgea, din partea superioara...

Am constatat ca garnitura de la nenea Misi se rupsese. Am facut alta, din klingerit, de fapt aceasta delicata operatiune a fost realizata de prietena lui Sadik, pentru ca acelasi lucru sa se intample. Bine, in tot rastimpul asta eu imi aduceam echipamentul ca sa plecam odata undeva. Atunci, a fost facuta o a treia garnitura si pus silicon si lasat 3 ore la intarit.

Momentul a fost inaltator. Am apasat micul buton rosu si din nou din DR se scurgea un lichid negru, tot de la 2 suruburi din partea superioara a capacului. Lumea spune ca suruburile fac bine. Am vorbit cu o persoana foarta avizata in domeniu si mi-a spus ca la DR-uri, presiunea e foarte mare si nu are sens sa incerci cu silicon si doar cu garnitura originala.

Prin eforturi considerabile, garnitura va porni maine inspre mine. (sper sa fie buna....).Acum, daca si asa va pierde ulei....

Am scris acest lung topic, intrucat in afara de schimbatul jobului meu super sigur pe ceva ce pare mult mai entertaining si meandrele eternului feminin, GARNITURA DE LA CAPACUL DE AMBREIAJ A FOST PRINCIPALA MEA PREOCUPARE EXISTENTIALA.

 

Ce sa zic?Tipul care mi l-a adus mie, e tocmai din Satu Mare si nu mai pleaca curand in Ghjermania. Poti comanda setul complect de garnituri de pe Louis, care costa 58 euro. Anyway, ai toata simpatia mea...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...