black_fazer Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Vad aproape in fiecare zi cate un fazer dar de fapt acum constat ca nu cunosc in afara de un amic alta persoana cu mobra ca a mea . Propun sa ne cunoastem si sa discutam despre trotineta noastra .... Razvan 29 ani Bucuresti mihai 25 ani, bucuresti id messenger yahoo str8mihu am un fzs 600 model 2000 si tot ce pot spune despre ea : SHE'S LIKE A DRUG TO ME...LIKE MY OWN TYPE OF HEROIN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yhorace Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Poate facem o intalnire pe la sfarsitul luni asteia, knd se mai incalzeste POXSESRI DEFZ-URI a si am si eu o nelamurire Filtru de aer K&N,DNA sau BMC? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Am gasit baterie Exide la un tip de pe forum din Zalau , noi , la 135 Ron , cu tot cu transport duce la 155 Ron .Factura si garantie . Recomand. Prin urmare sa ma prezint : proaspat posesor de Yamaha Fazer 600 din 2004 la 10000 Km. Ma bucur sa ma alatur voua , o comunitate rastransa. Eu sunt fan honda , dar am avut o problema de estetica in a alege Honda Hornet , asa ca am optat pentru Fazer. Deocamdata am iesit doar de 2 ori cu ea la plimbare si ma pot declara destul de multumit de noua mea achizitie. Sunt fericit de ea si trist ca sunt in datorii pana in gat . Ce inseamna revizie de inceput de seson ? Ce service imi recomandati pentru o revizie de inceput de seson ?; inca nu o pot face singur (revizia ), nu am suficienta experienta . La Dual Tour ( pipera ) mi`au cerut 3 mil , e bine , e rau ? Unde as putea sa merg sa imi schimb si eu cauciucul de pe spate ? ( am deja unul nou ) Doamne cati soferi indiferenti am vazut in 3 ore de mers cu motorul , nu imi venea sa cred !!!!!!! In rest de`abia astept sa vina vreme frumoasa .... Born to be wild !!! Recomand schimbatul cauciucurilor la Autozone pe Buzesti . Au un baiat acolo care se ocupa de motoare plus ca ti le si echilibreaza ! Bafta. Cat despre revizie daca e 300lei doar mana de lucru ptr ulei si filtre e cam mult ! Daca intra si consumabillele in acest pret ( ma indoiesc ) e OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmotica1 Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Recomand schimbatul cauciucurilor la Autozone pe Buzesti . Au un baiat acolo care se ocupa de motoare plus ca ti le si echilibreaza ! Bafta. Cat despre revizie daca e 300lei doar mana de lucru ptr ulei si filtre e cam mult ! Daca intra si consumabillele in acest pret ( ma indoiesc ) e OK. Am schimbat cauciucul la Elf Workshop in Popesti . Foarte profi . Recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizz@r Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Salut.Apelez la voi deorece nu pot sa imi dau seama ce tip de parbriz are motorul meu...m-ar interesa sa cumpar numai sticla second hand si nu stiu cam ce mi s-ar potrivi.Atasez o poza cu suportul.....astept parerea voastra....numai bine:)Va multumesc anticipat!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 (editat) Salut.Apelez la voi deorece nu pot sa imi dau seama ce tip de parbriz are motorul meu...m-ar interesa sa cumpar numai sticla second hand si nu stiu cam ce mi s-ar potrivi.Atasez o poza cu suportul.....astept parerea voastra....numai bine:)Va multumesc anticipat!!!! Teoretic, unul dintre astea, practic du-te cu motocicleta la o reprezentanta Yamaha (sau la orice magazin moto care vinde accesorii pt moto) si sigur ai sa gasesti ce-ti trebuie. Florin-V are un parbriz pe al lui FZ6N, cand intra pe aici o sa-ti dea el mai multe detalii de care e. Editat Martie 13, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizz@r Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Teoretic, unul dintre astea, practic du-te cu motocicleta la o reprezentanta Yamaha (sau la orice magazin moto care vinde accesorii pt moto) si sigur ai sa gasesti ce-ti trebuie. Florin-V are un parbriz pe al lui FZ6N, cand intra pe aici o sa-ti dea el mai multe detalii de care e. Multumesc pentru raspuns:)!o zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristina Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 am eu un parbriz de fz6n.nu am suportii de prindere iar parbrizul este usor zgariat pe o parte. 50 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizz@r Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 am eu un parbriz de fz6n.nu am suportii de prindere iar parbrizul este usor zgariat pe o parte. 50 ron. s-ar potrivi la suportul meu??daca asa pune o poza cu el.Mersi mult:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 s-ar potrivi la suportul meu??daca asa pune o poza cu el.Mersi mult:) Sunt sanse mari sa se pupe. Sper doar sa nu fi facut astia glume proaste si sa faca mai multe tipuri de prinderi ale parbrizului. Teoretic ar cam trebui sa fie toate la fel, dar stii cum e vorba aia, practica ne omoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizz@r Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Sunt sanse mari sa se pupe. Sper doar sa nu fi facut astia glume proaste si sa faca mai multe tipuri de prinderi ale parbrizului. Teoretic ar cam trebui sa fie toate la fel, dar stii cum e vorba aia, practica ne omoara. la ala original am vaz ca suportul e drept...la mine e curbat in partea superioara....si sigur nu se potriveste....am cautat pe net si nu pot sa imi dau seama care s-ar potrivi:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 la ala original am vaz ca suportul e drept...la mine e curbat in partea superioara....si sigur nu se potriveste....am cautat pe net si nu pot sa imi dau seama care s-ar potrivi:( Salut si scuze te intarziere......el meu este de la E-max 130 euro cu tot cu suporti, care evident sunt curbati. Daca ar fi drept nu prea vad cum ar putea fi montat tinand cont de faptul ca trebuie ocolit putin ceasul de bord. Poate facem o intalnire pe la sfarsitul luni asteia, knd se mai incalzestePOXSESRI DEFZ-URI Uit aici si sa nu uiti de ea !!!! /index.php?showtopic=228709 Prin urmare sa ma prezint : proaspat posesor de Yamaha Fazer 600 din 2004 la 10000 Km. Ma bucur sa ma alatur voua , o comunitate rastransa. Eu sunt fan honda , dar am avut o problema de estetica in a alege Honda Hornet , asa ca am optat pentru Fazer.Deocamdata am iesit doar de 2 ori cu ea la plimbare si ma pot declara destul de multumit de noua mea achizitie. Sunt fericit de ea si trist ca sunt in datorii pana in gat . Te asteptam si pe tine......../index.php?showtopic=228709 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 (editat) Salut si scuze te intarziere......el meu este de la E-max 130 euro cu tot cu suporti, care evident sunt curbati. Daca ar fi drept nu prea vad cum ar putea fi montat tinand cont de faptul ca trebuie ocolit putin ceasul de bord. O poza mai jos... Editat Martie 23, 2009 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 in urma unui discutii, anuntul cu prima intalnire de pe anul acesta al FZ-ristilor pica pe mine Joi 26.03.2009, posesorii de FZ-uri sunt asteptati incepand cu ora 18:00, la Academia Militara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 in urma unui discutii, anuntul cu prima intalnire de pe anul acesta al FZ-ristilor pica pe mine Joi 26.03.2009, posesorii de FZ-uri sunt asteptati incepand cu ora 18:00, la Academia Militara. Prezent. Poate pana atunci reusesc sa spal Cerbul, sa va prezint modificarile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 (editat) in urma unui discutii, anuntul cu prima intalnire de pe anul acesta al FZ-ristilor pica pe mine Joi 26.03.2009, posesorii de FZ-uri sunt asteptati incepand cu ora 18:00, la Academia Militara. Discutii ????? Cu cine????? Domne revolutie, revolutie dar sa stim si noi, nu???? Oricum in fiecare joi ne vedeam acolo !!!!! Prezent. Poate pana atunci reusesc sa spal Cerbul, sa va prezint modificarile. Ce sa mai speli frate ca uite ce-i afara !!!!!!!! In conditiile astea cred ca ne vedem in aprilie Editat Martie 25, 2009 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 (editat) Discutii ????? Cu cine????? Domne revolutie, revolutie dar sa stim si noi, nu???? Oricum in fiecare joi ne vedeam acolo !!!!! Ce sa mai speli frate ca uite ce-i afara !!!!!!!! In conditiile astea cred ca ne vedem in aprilie Cu mine vorbea, am dat niste spamuri la grupul de Fazeristi ... si i-am zis ca are oroarea de a face prima strigare pe anul asta Pe tine te-am omis intentionat ca tu deja semnasei de prezenta. Mai devreme era naspa afara, acum vad ca a iesit soarele si incepe sa se usuce. Conform accuweather cica maine o sa fie mai cald ca azi si nu o sa mai ploua deloc. Azi n-am venit cu motorul la munca, desi acum imi pare rau. Haideti mai repede cu incalzirea aia globala!!! Editat Martie 25, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 acum vad ca a iesit soarele si incepe sa se usuce. Da, da, da, soare mult soare sa fie...si "noaptea" sa fie soare ca nu ma deranjeaza dorm cu casca inversata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 (editat) De discutat s-a discutat cu mine ca de anul asta eu sunt seful la academie Va reamintesc ca eu am fost prezent la toate intilnirile din acest an (de confirmat poate sa cnfirme NASU caci eu l-am convocat la intrunire dar oasele lui obosite nu servesc vreme rece ) ..............voi unde erati ??????????? Asa ca daca nu-mi cumpar curind Fazerul ala de 1000 o sa aveti la intruniri tot o KATANA . NE VEDEM JOI >>>NE VEDEM JOI >>>>> Editat Martie 25, 2009 de Cristifrig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Va reamintesc ca eu am fost prezent la toate intilnirile din acest an (de confirmat poate sa cnfirme NASU caci eu l-am convocat la intrunire dar oasele lui obosite nu servesc vreme rece ) ..............voi unde erati ??????????? Corect, asa estea anul asta preia stafeta !!!! Aia cu oasele ...mare adevar graiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 (editat) FZ 1 GT - 185 cp ...... NUMAR LEGAT CU IZOLIR BAND ... Sa va tineti dupa mine daca puteti Editat Martie 25, 2009 de Cristifrig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Eu de doua saptamani merg. Mai am inca doi baieti in lista de mess care merg zi de zi cu ele dinaintea mea. Aseara am mai vazut pe Iuliu Maniu un baiat cu un FZS1000, B-01-FZS. N-am apucat sa-l opresc sa-i zic de intalnire, am facut stanga pe Lujerului si el s-a dus inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Florine, imi cer scuze de greseala gramaticala, nu era unui, ci unei discutii. Si da discutia a avut loc cu MH Ne videm maine deci decat, la locul faptei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Ne videm maine deci decat, la locul faptei. Aprob !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Daca nici noi, atunci cine?!?!?! Bai nene, bine arata Triumphul ala. Data viitoare nu-l mai chemati pe baiat, ca-mi fac nervi, si-mi ies fire de par albe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate