Motor_Fan Postat Martie 20, 2004 Share Postat Martie 20, 2004 inca o poza cu ninja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motor_Fan Postat Martie 20, 2004 Autor Share Postat Martie 20, 2004 No care ii mai frumoasa? Io zic ca amadoua, cu toate ca cea neagra "toarce mai bine" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motor_Fan Postat Martie 20, 2004 Autor Share Postat Martie 20, 2004 Si acum Mz-ul, Sau MeZ-elul(cum ii spuneau prietenii) Prietenii stiu de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motor_Fan Postat Martie 20, 2004 Autor Share Postat Martie 20, 2004 inca una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motor_Fan Postat Martie 20, 2004 Autor Share Postat Martie 20, 2004 mai una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motor_Fan Postat Martie 20, 2004 Autor Share Postat Martie 20, 2004 mai una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motor_Fan Postat Martie 20, 2004 Autor Share Postat Martie 20, 2004 mai una sper sa nu ma injurati prea tare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motor_Fan Postat Martie 20, 2004 Autor Share Postat Martie 20, 2004 penultima ....promit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motor_Fan Postat Martie 20, 2004 Autor Share Postat Martie 20, 2004 eee....gata asta ii ultima. V-am mai spus, am avut motor de peste 8.000 USD, dar mie tot jucaria asta imi place poate un pic mai mult, Voi ce parere aveti? Scuze de asa multe fotografii, dar cred ca sunt si altii ca mine, care vor sa vada cat mai multe detalii Numai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Martie 20, 2004 Share Postat Martie 20, 2004 frumos "mezeul" ....de fapt frumoase toate 3.....ai pomenit de xx...esti omul meu (+ ca suntem vecini sv-bt-is) 10X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Martie 20, 2004 Share Postat Martie 20, 2004 Si eu care ziceam k nu prea mai sunt motociclisti prin Suceava... Ei, si poate in curand vom fi cu unul mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halex Postat Martie 20, 2004 Share Postat Martie 20, 2004 bravo, bravo! mie chiar mi-a placut mult si cum ai scris si motoarele... eu sunt din radauti si poate o sa ne vedem candva, desi acum sunt in italia si tocmai mi-am cumparat un motor... da o adreasa de mail... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motor_Fan Postat Martie 20, 2004 Autor Share Postat Martie 20, 2004 Multumesc baieti de vorbele voastre, ma bucur ca suntem vecini. Nobloody, la ce te referi esti din Suceava?, te cunosc cumva? Sa auzim numai de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Martie 20, 2004 Share Postat Martie 20, 2004 frumoasa povestea ta, nu cred sa te vindeci vreodata de boala vehiculelor pe 2 roti chiar de ai avea probleme financiare din nou (ceea ce nu iti doresc). Ai trece la hoinar probabil multa bafta si sa ai drum uscat... si poate ne-o intalni vreodata avand in vedere ca imi iau si io motor in primavara asta - my first one. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motor_Fan Postat Martie 20, 2004 Autor Share Postat Martie 20, 2004 Mult succes Fester si sa-ti ajute bunul Dumnezeu... Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Martie 20, 2004 Share Postat Martie 20, 2004 Multumesc baieti de vorbele voastre, ma bucur ca suntem vecini.Nobloody, la ce te referi esti din Suceava?, te cunosc cumva? Sa auzim numai de bine Da, sunt din Suceava. De cunoscut nu cred k ne cunoastem... Dar este timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Martie 21, 2004 Share Postat Martie 21, 2004 Felicitari, omule, mi-a placut cum ai povestit de motoarele tale. Sint foarte frumoase, e misto "mezelul" , de zx9r ce sa mai vorbim Bafta in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate