Bogdan D. Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 in telescoape de care ulei se pune ??? se gaseste la magazinele de piese auto sau se face comanda??? vreau sa schimb uleiul la un m72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 Eu am pus in telescoape ulei ATF (Advanced Transmission Fluid parca).... Din cate imi amintesc, am luat ulei d-ala de la o benzinarie Mol... Bafta! DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 atf nu este pt. amortizoare... este pt. transmisii automate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 io in etz am pus ulei hidraulic e destul de ieftin si pt etz e ok, a[us mai mult sa am suspensi mai sport poti comanda de pe louis ulei speciale pt telescoape moto de ex. motul sau cine stie ce, dar is scumpe si daca nu ai un motor k lumea nu cred ca se merita. am mai auzit ca si uleiurile din cutii automate is bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topi Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 eu am pus odata ulei hidraulic h46 cam la 30.000 litru si dupa doua luni cind am vazut ca merg prost amortizoarele le-am desfacut si a curs o zeama.... Acuma am pennzoil si merge destul de bine 250.000 litru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motanel Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 saltare am un voshod si periodic mi se intepeneste un telescop SI SE ADUNA in el apa cu presiune pe unde poate intra apa aveti idee....oare pe langa burduf:)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate