dydy Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 Tu ai capul intre picioare? Se trece pe la Gura Prut, Galati, in Republica Moldova, dupa care se intra in Ucraina. Ce treaba ai in Trasnistria? pleaca la oaste ... sa se bata cu turcii , si sa faca o manastire unde-i va cadea pixu poate vrea sa mai deschida vreo piata de desfacere pentru cabanosii aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delta X Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 Salutare!! daca ma primiti si pe mine m-as baga si eu la tura asta!! Esti bine venit Raul! Manuel ce faci cu traseul? Facem rezervare la Soci pentru a optine viza de Rusia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 @didi @deltakix @si altii stiti bancul cu munca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 conform discutiei de la prima sedinta traseul ar cam fi: ziua 1: bucuresti-odessa ziua 2: odessa-sevastopol ziua 3: sevastopol-soci ziua 4: soci-trabzon ziua 5: trabzon-nevsehir(capadochia) ziua 6: tur capadochia ziua 7: nevsehir-istanbul ziua 8: tur istanbul(hamam,cafea,narghilea,placinte,etc) ziua 9:istanbul-bucuresti plecare sambata 25.09, intoarcere duminica 03.10 la prima sedinta au fost delta-x,plescoi-rulz,dans,manuel_ktm. suport moral de la distanta ianachim,mihai-varadero,dydy. cand ne hotaram care mergem o sa facem rezervare la soci in russia si o sa depunem actele pentru viza in jur de 01.09.2010. dupa ce se intoarce lumea buna din alpi poate ne intanim cu totii si mai discutam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 conform discutiei de la prima sedinta traseul ar cam fi: ziua 1: bucuresti-odessa ziua 2: odessa-sevastopol ziua 3: sevastopol-soci ziua 4: soci-trabzon ziua 5: trabzon-nevsehir(capadochia) ziua 6: tur capadochia ziua 7: nevsehir-istanbul ziua 8: tur istanbul(hamam,cafea,narghilea,placinte,etc) ziua 9:istanbul-bucuresti plecare sambata 25.09, intoarcere duminica 03.10 la prima sedinta au fost delta-x,plescoi-rulz,dans,manuel_ktm. suport moral de la distanta ianachim,mihai-varadero,dydy. cand ne hotaram care mergem o sa facem rezervare la soci in russia si o sa depunem actele pentru viza in jur de 01.09.2010. dupa ce se intoarce lumea buna din alpi poate ne intanim cu totii si mai discutam. multumim de intelegere am plecat , pa , sa ne vedem cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 (editat) Daca imi permiteti sa va mai spun, cu riscul de a fi criticat si marginalizat, intrarea si iesirea din Rusia dureaza cca 5-6 ore la vama. De aceea etapele care contin aceste 2 evenimente ar trebui sa aiba ca puncte de sosire localitati langa/in apropiere de vamele rusesti. Diseara la Alter Ego? Ca mi-e dor de voi! Editat Iunie 17, 2010 de plescoi rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 (editat) Daca imi permiteti sa va mai spun, cu riscul de a fi criticat si marginalizat, intrarea si iesirea din Rusia dureaza cca 5-6 ore la vama. De aceea etapele care contin aceste 2 evenimente ar trebui sa aiba ca puncte de sosire localitati langa/in apropiere de vamele rusesti. Diseara la Alter Ego? Ca mi-e dor de voi! dupa ce luam hartile cu zonele in care mergem, stabilim mai exact kilometrii pentru fiecare zi si apoi o sa mai adaptam locatiile unde vom dormi. Editat Iunie 18, 2010 de manuel_ktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 poate va ajuta: http://theblacksea.eu/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licuriciul Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 deci gata, a murit proiectul ? caci nu mai vad nici un post Tocmai vroiam sa ma bag si eu caci mi se pare fffff interesant. Cand va mai vedeti data viitoare, as vrea si eu sa vin sa ne cunoastem. Inainteeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 cam in 2 sapt ca sunt baietii plecati in Alpi, si asteptam sa ne vina hartile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licuriciul Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 super, e bine ca nu a murit proiectul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 cam in 2 sapt ca sunt baietii plecati in Alpi, si asteptam sa ne vina hartile ceva vesti cu hartile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delta X Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 ceva vesti cu hartile? Nici o veste, dar daca te uiti pe pozele de pe trasu pe google earth iti dai seama ca daca pleci sambata 25.09 si te intorci duminica pe 03.10 nu faci altceva decat maraton, fara poze si fara a putea sa mai stai o zi in plus pe traseu. Nu stiu ce-o sa zica initiatorul topicului la intoarcerea din Marii Alpi, dar ideal ar fi sa plecam in tura pe joi 23.09. Asa mai castigam doua zile pentru a putea vedea pe unde mergem. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 poate va ajuta: http://theblacksea.eu/ Dar nu uitati nici mongolia.ro, episoadele din Rusia, in special in ce priveste relatia cu militia sovetica. Sa aveti 10 dolari permanent la indemana. Daca vreti sa vorbiti face-to-face cu cei care fac acum turul Marii Negre, va pot ajuta cu telefonul lui Stefan Candea. Bafta si drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 unde ne vedem maine ? vreau un spritz, si o ciorba buna . ce propuneti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delta X Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 unde ne vedem maine ?vreau un spritz, si o ciorba buna . ce propuneti ? Bun venit intre noi! Ca va? Spritz bun se gaseste, ciorbitza calda deasemeni. Casa Jienilor s-a deschis cu o mare terasa (cu loc de joaca pt copii) pe Matasari 5 Zexe, pe langa statia peco Tunari, p-ta galati, au un super vin la carafa cu putin pelin, tocmai bun sa bei cu spor. Mancare buna. La Lascu (langa Izvorul Rece) se bea si se mananca bine. Luisenhof, super bine, dar cu ciorbe mai germane Mai vrei? Ai vazut ca am pus toate pe langa mine ca sa nu fac uz de mijloc de transport. Hotarati voi, cei ce aveti de pus pe masa povesti de calatorie. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 mai traieste cineva de pe aici ? se mai intampla ceva ? ne vedem joi seara , sa mai discutam amanunte ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 mai traieste cineva de pe aici ?se mai intampla ceva ? ne vedem joi seara , sa mai discutam amanunte ? da dydy, totul ramane in picioare! nu au venit inca hartile comandate dar oricum la sfarsitul lui august inceputul lui septembrie depunem actele pentru viza de rusia. joi ne putem vedea, vorbim maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 (editat) Uite mah ca elefantii mai traiesc! Miss you, boys! Joi trebuie sa ma plictisesc de la 1 la 3 pe centura la porsche vest 2...revizie la Uff, deh Nu veniti la o cafea acolo? Fie-va mila de o blonda! Editat Iulie 13, 2010 de a_deea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 (editat) Uite mah ca elefantii mai traiesc! Miss you, boys! Joi trebuie sa ma plictisesc de la 1 la 3 pe centura la porsche vest 2...revizie la Uff, deh Nu veniti la o cafea acolo? Fie-va mila de o blonda! pe centura? suna interesant! da-i o cafea? Editat Iulie 13, 2010 de manuel_ktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Dau si doua... daca se duce blonda de mine o sa-mi zica astia ca mi-au schimbat toata masina...sunt momente in viata cand e bun si barbatul la ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 pe centura? suna interesant! da-i o cafea? ce-ti mai place .... pe centura .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 14, 2010 Autor Share Postat Iulie 14, 2010 propun initierea unui topic nou CENTRU - CENTURA SI RETUR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 propun initierea unui topic nou CENTRU - CENTURA SI RETUR si nu ne impartasesti tu din vasta ta experienta ? cum e pe acolo ? tot timpul vad gsa-ul parcat pe centura , cica la munca , dar noi stim ca este cu totul altfel de fapt mai nou am vazut si brotacei pe acolo , a bagat marfa noua ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Frumos traseu , dar din pacate imposibil de realizat in 9 zile. Presupunand ca in primele 2 zile va incadrati in timp , in cea de-a treia ......visul s-a spulberat. eu am stat 16 ore la granita rusia ucraina. Referitor la trecerea prin galati este posibila cu ocolire pe la ismail ( been there).etc daca va pot fi de folos cu detalii despre zona va stau la dispozitie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate