a_deea Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 Mai era o discutie pe aici pe undeva, dar... Farul meu are o nevoie disperata de un bec halogen - 6V. Gasesc pe undeva in Bucurestiul asta mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 Nu cred ca e o idee buna sa pui bec cu halogen la o instalatie el. de 6V. Nici nu stiu daca sunt becuri cu halogen care sa functioneze la 6 volti... Daca e vorba de becul din far, foloseste un bec bilux obisnuit, de 35/35W, 6V. E undeva in Bucuresti un magazin cu piese pt Trabant, acolo au si becuri de 6V. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 Cred ca singura solutie ar fi tot la Louis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Iulie 18, 2006 Autor Share Postat Iulie 18, 2006 (editat) Nu cred ca e o idee buna sa pui bec cu halogen la o instalatie el. de 6V. Nici nu stiu daca sunt becuri cu halogen care sa functioneze la 6 volti... Daca e vorba de becul din far, foloseste un bec bilux obisnuit, de 35/35W, 6V. E undeva in Bucuresti un magazin cu piese pt Trabant, acolo au si becuri de 6V. Exista si halogen pt 6 V. Am gasit undeva la Tg Mures. Doar ca dureaza pana mi le trimite cu posta. Am fost la magazinul cu piese pentru Trabant, am luat bec obisnuit si... nu intra in minunatul meu far. Imi trebuie un bec cu globul mai mic. @cristi-mic La varianta asta nu m-am gandit, dar cred ca ajung si mai tarziu decat de la Tg Mures. Oricum e bine de stiut pentru viitor. Mai are cineva vreo idee? Editat Iulie 18, 2006 de a_deea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 Eu mi-am gasit bec pentru dansa la un magazin cu biciclete care vinde si piese de comuniste (Motovelo, pe langa gara..iasi) incearca deci la un magazin cu piese pentru biciclete poate ai noroc. Bafta la cautari, esti pe ultima suta de metri si cred ca iti e vine greu ca tre sa mai cauti piese da' nu te lasa batuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Iulie 18, 2006 Autor Share Postat Iulie 18, 2006 Eu mi-am gasit bec pentru dansa la un magazin cu biciclete care vinde si piese de comuniste (Motovelo, pe langa gara..iasi) incearca deci la un magazin cu piese pentru biciclete poate ai noroc.Bafta la cautari, esti pe ultima suta de metri si cred ca iti e vine greu ca tre sa mai cauti piese da' nu te lasa batuta Multumesc mult! Asa am sa fac. Mai e putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 gasesti in targ si la tunaru bec de 25/25 W sau la magazinele de piese straine care aduc becuri narva pe comanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Iulie 18, 2006 Autor Share Postat Iulie 18, 2006 Tunaru nu are. Am rascolit tot magazinul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate