ianachim Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 daca gasca de transalpina nu a avut stare sa mai alerge am ales ca din omv valea oltului sa fac retur spre sibiu iar de aici sa alerg spre brasov mai corect spre fundata unde am si ...poposit... pt noapte de dim manuel a venit din bacau direct in brasov si am luat impreuna drumul sibiului unde ne.am intepat in intrarea de balea lac transfagarasan , muste, zapada, gropi, nisip pe carosabil intr.un cuvant peisaje frumoase drumuri de (cuvant urat) ps dupa ce coboram transul ne oprim sa papam dar na hop satana de ieri ....plescoi si cu forte inzecite...MINI ME in persoana bine inteles iesise sa mai faca un ban facea poze la doritori cu mascota de fagaras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 Fumeaza deja ? Doar ca nu poate tine tigara...il ajuta ta'su Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 * bey, de cand doream o poza cu David! ...e super baiatul! numa' bun pentru reclama la DreiWetterTaft. ...io nu l-am mai vazut pe plescoi zambind asa frumos pana acuma. o fi si el din reclama? i-or fi dat bani ptr. "smiiiile"?! mne, sa aveti parte de drumuri si zile bune, de acum inainte, eu asta va doresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 13, 2010 Autor Share Postat Iunie 13, 2010 * bey, de cand doream o poza cu David! ...e super baiatul! numa' bun pentru reclama la DreiWetterTaft. ...io nu l-am mai vazut pe plescoi zambind asa frumos pana acuma. o fi si el din reclama? i-or fi dat bani ptr. "smiiiile"?! mne, sa aveti parte de drumuri si zile bune, de acum inainte, eu asta va doresc. doar am zis ca a iesit la produs cu mascota deci trebuia sa zambeasca ca altfel fugeau clientii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 doar am zis ca a iesit la produs cu mascota deci trebuia sa zambeasca ca altfel fugeau clientii * io zic ca-i 100% natural. cand o sa ai si tu o mogaldeata din sangele tau, o sa stii. pana atunci, treci la produs! ca progeniturile costa(!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 daca gasca de transalpina nu a avut stare sa mai alerge ............... M-ai facut gelos, imi pare rau ca n-am avut curaj sa vin cu tine...la Fundata! Sa va fie de bine, frumos drum (adica landscape). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 @ianachim, salutul ala al tau cu pumnul in sus poate fi interpretat si ca "vezi tu" Da, cu noi v-ati intalnit la coborarea (voastra) pe partea argeseana, la Cascada Capra - minutul 2:19 Partea II Si III Poze http://good-times.webshots.com/album/577936640tfsvlp Pacat de drum, ca nu stim sa avem grija de el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 cum e partea dinspre sud al TF-ului? acum 2 ani am coborat la pas cu motor stradal si nu as vrea sa repet experienta. din filme vad ca e cam peticita. daca are doar denivelari si gropi mai putine nu e stres dar daca iar fac 10 km intr-o ora jumate mai bine merg pe jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 cum e partea dinspre sud al TF-ului? Primii aprox 10? km de la baraj sunt din petice/gropi in asfalt/zone raschetate/zone reparate/nisip. Pentru gumele mele a fost ok,cu alea originale de strada cred ca ar fi fost chinuiala. Daca faci tura din sud uiti repede tristetea cand ajungi pe urcare... Pe urcarea dinspre sud e si destul nisip, pe coborarea spre Sibiu e curat si OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 14, 2010 Autor Share Postat Iunie 14, 2010 @ianachim, salutul ala al tau cu pumnul in sus poate fi interpretat si ca "vezi tu" Da, cu noi v-ati intalnit la coborarea (voastra) pe partea argeseana, la Cascada Capra - minutul 2:19 Pacat de drum, ca nu stim sa avem grija de el... era semnul de la dai batai mosule ca e tare rau de mers azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate