marmota Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 (editat) Mi se franeaza roata fata in mers. Am desfacut tot am spalat etrierul, instalatia, am desfacut pompa de frana... Am gasit o garnitura rupta, mizerie in pompa, locasul pe unde intra pistonul pompei zgariat. Nu stiu de la ce este, garnituri nu stiu unde sa gasesc de cumparat, m-a trimis cineva la unii care toana garnituri, dar mi s-au parut tare neprofesionisti. Da-ti-mi ceva sfaturi ca sunt deprimat rau de tot. As cumpara o pompa de frana cu totul, are cineva? Editat Iulie 19, 2006 de marmota Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 Mi se franeaza roata fata in mers. Am desfacut tot am spalat etrierul, instalatia, am desfacut pompa de frana... Am gasit o garnitura rupta, mizerie in pompa, locasul pe unde intra pistonul pompei zgariat. Nu stiu de la ce este, garnituri nu stiu unde sa gasesc de cumparat, m-a trimis cineva la unii care toana garnituri, dar mi s-au parut tare neprofesionisti. Da-ti-mi ceva sfaturi ca sunt deprimat rau de tot. As cumpara o pompa de frana cu totul, are cineva? Sunt kituri pentru refacut pompa: piston, garnituri, arc, etc. Intreaba la Honda, sigur aduc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 Sunt kituri pentru refacut pompa: piston, garnituri, arc, etc. Intreaba la Honda, sigur aduc. " Locasul unde intra pistonul pompei este zgariat" parca asa scrisese omul deci poti sa te pipi pe el de kit "nea"adorlith-ule. Iar te bagi in seama .Stii ce vin sa vad la mobrele tale daca este sau nu zgariat locasul ce zici te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 Mi se franeaza roata fata in mers. Am desfacut tot am spalat etrierul, instalatia, am desfacut pompa de frana... Am gasit o garnitura rupta, mizerie in pompa, locasul pe unde intra pistonul pompei zgariat. Nu stiu de la ce este, garnituri nu stiu unde sa gasesc de cumparat, m-a trimis cineva la unii care toana garnituri, dar mi s-au parut tare neprofesionisti. Da-ti-mi ceva sfaturi ca sunt deprimat rau de tot. As cumpara o pompa de frana cu totul, are cineva? Sunt in acceasi situatie,trebuie sa gasesti pe undeva de cumparat.Eu nu m-am interesat dar nu se simte nevoia de frana fata la Ij Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate