bogdan_mutu Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 ce pareri aveti ? ce ar merge .. cum unde... detalii .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 sa mi ziceti si mie daca se poate pe un moped..ceva muzica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 sa mi ziceti si mie daca se poate pe un moped..ceva muzica! pe moped mai greu dacat pe un scuter, deoarece nu are baterie si alternator... am vazut un sistem audio la cineva pe scuter... avea subwooferu' sub sha, si o boxa... muzica era de la mp3 player... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 mp3 player la urechi de ce sa stresezi lumea cu manele??? :-L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Foarte de acord cu DMW.E o chestie de prost gust.Si nu inteleg de ce ai pierde locul de sub sa si te-ai complica.Bateria s-ar duce si mai repede.Muult mai comod cu mp3player micut si cu casti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Ai trei incercari sa ghicesti ce-i chestia aia bombata din fata (cu chestiile alea mai mici negre). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 muzica pe scuter = mare tiganeala ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Ai trei incercari sa ghicesti ce-i chestia aia bombata din fata (cu chestiile alea mai mici negre). eu stiu, eu stiu masinarie de facut cartofi prajiti pana la urma sunt de acord cu MP3-ul si castile la urechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butcher Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Ce avetzi ma cu omu dak vrea sa`shi puna sistem audio?? Mai bogdan_mutu nu lua in seama ce zic unii , pune`tzi sistem audio, un gratar electric in loc de porbagaj, cumpara carne de mici, ia o sticla de bere nishte mushtar si ne vedem pe strazi P.S. : Ai grija sa fie proaspata carnea sa nu pateshti ceva. K poate ti se face rau si faci accident. P.S. 2: Muzica sa fie de Gutza k se digera mai bine micii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Stai sa vezi cand l-o lua masina pe capota fiindca nu a auzit claxonul ei, din cauza muzicii. Proasta idee cu muzica pe scuter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iulie 21, 2006 Share Postat Iulie 21, 2006 Stai sa vezi cand l-o lua masina pe capota fiindca nu a auzit claxonul ei, din cauza muzicii. Proasta idee cu muzica pe scuter. ca parca pe motocilete nu sunt casetofoane si boxe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Iulie 21, 2006 Share Postat Iulie 21, 2006 Honda Goldwing, SilverWing, Honda DeauVille ... si mai sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate