rfuchs Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 http://www.tion.ro/engine.aspx/page/articl...im-timis_expres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Nu spune unde si cand s-a intamplat ... eu am trecut ieri pe Take Ionescu si erau unele portiuni acoperite cu un fel de nisip si semnalizate pentru reducerea vitezei ... poate acolo a fost ... Oricum, nu asta conteaza, insanatosire grabnica motociclistului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Insanatosire grabnica motoristului si multa multa autoritatilor si firmelor care permit accesul in trafic al acestor pericole publice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dewe dee Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 toate datele conduc catre jud. timis... anyway...insanatosire grabnica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Mari dobitoci astia Insanatosire rapida motociclistului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Iulie 21, 2006 Share Postat Iulie 21, 2006 sunt satul pana peste caaaaaaaaaap!!!! toata timisoara e in reparatii, toate liniile de tramvai scoase, gropi, benzi, bolovani, nisip, ulei si devieri cam prin tot orasul...si oricum in 3 ani iar e varza, lucrarile sunt de alea "castigate" la licitatie ce trebuiesc "castigate" si peste 2-3 ani din nou sa mai intre odata banu'...cretinii draqu' ii doresc numai bine ghinionistului ce a prins pata de ulei...are cineva habar cine e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 21, 2006 Share Postat Iulie 21, 2006 Insanatosire cat mai rapida motociclistului si multa multa firmei de transport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Iulie 21, 2006 Share Postat Iulie 21, 2006 tocmai am aflat cine e protagonistul...Adi cu KTM-ul LC4, tocmai am vb cu el la telefon, e relativ ok, piciorul in ghips pentru o luna, dar la cum il stiu eu peste 2 saptamani taie ghipsu si hop in sa... mi-a povestit ca habar n-a avut ce se intampla, doar ca a inceput sa danseze motoru' in toate partile si poc de pamant. Norocul lui ca venea de pe camp si avea toate protectiile pe el ca altfel era mult mai nashpa situatia. Clapari de aia de enduro nu cred ca avea, ca nu l-am vazut niciodata cu ei. Mi-a mai zis ca ambulanta care a venit sa-l ia de acolo, a derapat si ea pe ulei si era sa se urce peste o femeie de pe trotuar, la fel si un bmw... vrea sa dea in judecata pe BG Golf sau nu mai stiu cum se numeste firma aia de transport...oricum aiurea, mai ales ca numai ce-si facuse motorul dupa ce a dat un (cuvant urat) beat in el acu' vreo 2-3 saptamani, si atunci din nou noroc cu armura si protectiile...ce ghinion frate pe capul lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate