Fix Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 pai sa va spun....imediat dupa ce am postat am plecat in concediu...la slanic prahova....acolo am hoinarul...pt concedii!si am bagat benzina fara plumb...de la omv!incredibil...hoinarul avea aripi...trage mult mai bine...zgomotul motorului s-a mai redus...e adevarat ca nu l-am forjat mai mult de 60!si cam 100km intr-o saptamana!!in concluzie benzina fpb e super!!!dar pe termen lung????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 la 2t nu prea ai treaba! poti sa pui linistit fara plumb, ai uleiul in benzina! era vb. de 4t la care se duc supapele daca n-a fost construit pt. fara pb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 Stressule, ungerea supapelor se face cu uleiul din motor!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 nu ma refeream la ghiduri ci pur si simplu la "ciuperci" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Porcu Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 fratilor,n-are treaba benzina cu ungerea motorului...io merg la masina de 5 ani cu GPL si n-are nici pe draq! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 cu ce mergi cu gpl? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Porcu Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 cu masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 e o diferenta in primul rand de materiale! p.s. ce masina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Porcu Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 (dacia?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Bai mie mi-a spus un nene motociclist de-o viata care a avut jave si ijuri din tinerete ca benzina premium este mult mai buna pentru motoare 2T pentru ca este mai grasa si asigura o ungere mai buna. benzina fpb "spala" uleiul mai repede de pe camasa si piston. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Bai mie mi-a spus un nene motociclist de-o viata care a avut jave si ijuri din tinerete ca benzina premium este mult mai buna pentru motoare 2T pentru ca este mai grasa si asigura o ungere mai buna. benzina fpb "spala" uleiul mai repede de pe camasa si piston. poate ai dreptate dar in cazul asta punem o tzara mai mult ulei de amestec!!!eu asa am facut!!!oricum mersul motorului e incomparabil cu benzina fara pb.!!!si sa stiti ca si la suzuki tot benzina fara pb. pun chiar daca e din 80!!merge...brici!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 fararoti, unde ai gasit benzina de 80? ca o cumpar pe toata, sa mearga naibii si troaca aia de IJ k lumea!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 fararoti, unde ai gasit benzina de 80? ca o cumpar pe toata, sa mearga naibii si troaca aia de IJ k lumea!! Scuze pt neintelegere!!!suzi e din anul 1980 .....nu benzina de 80!!!sper ca te-ai prins.......!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 E expirata.........vez sa nu se deranjeze la burtica motorasul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 Hai sa ma bag si eu in seama: Daca vrei sa ai ungere "suplimentara" pentru supape fa ce zice manualul original de Simson: bagi ulei de 2t in benzina Eu am bagat, cu un raport calculat "din ochi" la 1:15 maxim 1:20 si e bine Fum albastru oricum imi scoate pt ca e o comunista cu piston uzat de Skoda, asa ca ce mai conteaza Nu vreau sa jignesc posesorii de Nipru/Ural, dar cred ca si la astea e deficitara ungerea supapelor, asa ca nu strica putin ulei in plus Parerea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 E expirata.........vez sa nu se deranjeze la burtica motorasul! n-ai tu treaba....."jjjjmekere" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate