EsTeTicu Postat Iulie 21, 2006 Share Postat Iulie 21, 2006 Cateva poze de la Crama Seciu, jud Prahova, la 15 km de Ploiesti.. Asta e cam prima mea iesire de cand am luat carnetul. O placere pt mine sa fiu membru al acestei comunitati Multa bafta si sa auzim numai de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Iulie 21, 2006 Share Postat Iulie 21, 2006 Bun venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirceatrif Postat Iulie 21, 2006 Share Postat Iulie 21, 2006 Cateva poze de la Crama Seciu, jud Prahova, la 15 km de Ploiesti.. Asta e cam prima mea iesire de cand am luat carnetul. O placere pt mine sa fiu membru al acestei comunitati Multa bafta si sa auzim numai de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 trage bine rsu la drum mai lung?.. bun venit si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EsTeTicu Postat Iulie 22, 2006 Autor Share Postat Iulie 22, 2006 trage bine rsu la drum mai lung?.. bun venit si asfalt uscat! La drum drept da, insla la urcare.. cam greu, aveam si pasager ce-i drept, dar oricum. Cam greut daca nu o turezi calumea Off-topic: am observat ceva foarte interesant, cel putin in ploiesti aproape toti motociclistii m-au salutat, si abia am iesit pe strada de cateva zile. Mi se pare impresionanta chestia asta, cum am mai spus, o comunitate de nota 20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 Hai ca usor,usor stringem gasca de 125 mare in Ploiesti... poate iesim toti la o plimbare a la 125 Singur ai fost la Crama ma? Uite si pozele de cand am fost cu Bebe si Hassan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EsTeTicu Postat Iulie 22, 2006 Autor Share Postat Iulie 22, 2006 ...Singur ai fost la Crama ma? Nop, cu maestrul Hassan ma ) uite aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate