AndreiThCat Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 Care aveti de gand sa apareti la Liberty Parade (29 iulie - plaja Venus-Saturn), poate o punem de o intalnire cu acesta ocazie ? Un o o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blondie Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 liberti pareid e ocazia sa vezi cea mai mare densitate de imbecili pe metru patrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiThCat Postat Iulie 23, 2006 Autor Share Postat Iulie 23, 2006 Liberty Parade e un eveniment la care lumea chiar vine sa se distreze, nu sa isi etaleze ultimele toale si cea mai tare masina de pe litoral ... Pentru restu' exista peste tot cluburi "selecte" unde s-a pierdut de mult ideea de distractie si care au devenit un fel de podium de concurs ... Mie personal imi place mult Liberty si ideea pe care o promoveaza si sunt multi care mai cred inca in distratie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 liberti pareid e ocazia sa vezi cea mai mare densitate de imbecili pe metru patrat In primul rand mai intereseaza-te cum se scrie si oricum comentariile de genul nu-si au locul aici.NU iti place ignora topicul si gata,sau ce numa rock-ul ii muzica?(sper ca nu asculti amnele) Liberty Parade e un eveniment la care lumea chiar vine sa se distreze, nu sa isi etaleze ultimele toale si cea mai tare masina de pe litoral ... Pentru restu' exista peste tot cluburi "selecte" unde s-a pierdut de mult ideea de distractie si care au devenit un fel de podium de concurs ... Mie personal imi place mult Liberty si ideea pe care o promoveaza si sunt multi care mai cred inca in distratie. Eu as vrea sa vin,dar sunt cam departe si anul asta nu am cum sa ajung.Poate reusesc la anul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 bine ca si-au mutat taraba din vama veche! have fun oriunde in alta parte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 Acum doi ani am aranjat cu pretenii o parada cu adevarat serioasa , in replica la "liberti pareid "aia ( chiar asa se scrie!) : am inchiriat o cotiga trasa de magar din2 Mai din fata de la Flamingo pana in Vama Veche. Drumul a durat o gramada , sau facut tone de pauze pe drum (poze , cazaturi din caruta ,etc ) iar sosirea triumfala am facut-o cu tot cu caruta si magar in mijlocul carciumii The Jack (cea de-a doua ). S-a chemat in schimb Metal Parade. Ha ha ... liberti pareid ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu GSX Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 Bine ca nu se mai tine in Vama. In fiecare an am avut ghinionul sa fiu acolo in perioada in care se organiza "liberti pareid" si de fiecare data mi-a stricat concediul. Se umplea vama de drogati si de ciorditori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 Am vazut si cativa heterosexuali printre ei. Dar nu multi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 Daca vreti logo cu liberty parade pe un tricou... 0721.329.255 si in Bucuresti si acolo. 50 de mii (cred..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate