Blackrider Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 hai,pune-ti poze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.T. Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 eu m-am conformat sper sa va placa si acestea m-am gandit sa fac o mica interventie si cred ca da bine sepia la aceste fotografii. in mod special la unele, cred, ca le sporeste valoarea. dupa aproape 2 saptamani de la eveniment majoritatea posturilor sunt pro. felicitari celor care s-au incumetat sa vina pana la Raul Sadului FELICITARI CELOR CARE S-AU ADAPTAT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristonozaura Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 SUUUUUPER INTALNIRE ! Multumesc MC TRUST. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soky Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 In afara de drum si de lipsa insignelor intrunirea a fost belea. Problema nu este unde si in ce conditii, ci cum si daca sti sa te distrezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 Si mie mi-a placut, cu o mica exceptie, fizzie n-a prea "inghitit" drumul ala de 14 km In rest, locatie superba, cascada, muzica bunicica, alcool din belsug... prieteni noi... pe langa concursul de raliuri care chiar mi-a placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mazolo Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 (editat) pozele astea au mai umblat 2 saptamani prin tara (de asta intarzierea...), prin locuri tot atat de frumoase... Editat August 4, 2006 de mazolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SOCKY Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 (editat) Pitestenii s-au simtit super , au castigat si ceva concursuri.... a fost mai mult decat ok ! Felicitari ! Cateva poze : SOCKY & BLACKRIDER-INMANAREA PREMIULUI PT HALITORUL DE MUSTAR CU BERE-MARPHA CONCURS INCA CATEVA : continuare : COMUNA SADU : ACESTA ERA SIMBOLUL COMUNEI...DAR CATA GRIJA !...ERA LACUITA NO COMMENT CONCURSUL DE MANCAT MUSTAR PE PAINE SI BAUT 1 HALBA DE BERE DREAM ON CEI DOI ANTRENORI AI LUI UTA Editat August 5, 2006 de SOCKY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.T. Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 the long way home cu o ploaie torentziala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A.Didi Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 viitorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinoid Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 SRY a spus: Da, am observat ca mai multe motoare aveau numarul mazgalit ca asta, cu negru, ma lamureste cineva CARE ESTE MOTIVUL, ca n-am mai vazut pana acuma? EDIT: am fost lamurit, merci. chiar, care e motivul? presupun io ceva da' nu shtiu daca zic bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 Articol si poze in ML. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
organizator Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 numerele "mazgalite" sunt de la spray-ul cu care s-a corectat vopseaua motorului....hehehe ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 pentru "cristonozaura" & friends... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristonozaura Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 MULTAM DE POZE.... MAI BINE-I STA LU' BARBATU-MEU CU BEREA-N MANA DECAT CASTORULUI CU CAPU' LIPIT DE SCENA .... INTELEGI CE VREAU SA ZIC. ORICUM, IDEEA E CA TOTI PRIETENII NOSTRI S-AU DISTRAT GROZAV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 More to come...soon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 Inceputul si locatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 Motociclete de pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strecuratorul Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 m-am trezit cam tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucky_luke Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 doggy a spus: Intimplator am fost si eu pe acolo in speranta ca ma voi intilni si cu alti brasoveni . Noroc cu prietenul meu din Fagaras cu care am inpartit CLAPA pe care am luat-o din partea organizatorilor de la Timisoara . N-o fi vina lor In orice caz am sa fiu mult mai atent cand voi mai participa la asemenea intruniri , in ce priveste conditiile camparii acolo fara un punct social civilizat pentru atata populatie , Iluminatul promis , inexistent , restaurant de clasa a 5-a sa mananci felul 1 la etajul 3 si felul 2 prin curte .. RUSINICA pentru ORGANIZATORI. Nu se poate sa bati atatia KM sa-si bata unii joc de tine ca vezi Doamne mergi la INTRUNIRE.de motociclisti. Eu vad o asemenea manifestare ca ceva civilizat , un moment in care ne putem cunoaste mai bine , ceva care sa te atraga sa fii acolo , si in nici un caz sa faci un exercitiu de supravietuire pentru ca ai platit 200.000 de lei sa vad 8 insi in veste de piele care sa-ti ia banii fara sa ofere nimic , ba mai mult sa te injosesti participand la asemenea intrunire . Pentru cei care au fost prima oara la o astfel de manifestare -ABTINETI-VA . Mai mergeti si vedeti ce inseamna INTRUNIRE. Pentru colegii din Brasov , bine ca n-ati consumat benzina pana acolo si n-ati frecat motoarele ca mine 2 ore sa dati praful jos de pe ele de numai in carburator n-a intrat. Apropo : Daca trebuie sa dai un telefon bagi 15 KM de macadam serios unde si ENDURO se plictiseste , ca sa afli ca exista telefon public cu cartela dar nu saunt cartele in zona . O H............. Pentru cine nu a fost , MARE INSPIRATIE ! Si pentru comentatorii aiurea, la Brasov , intamplator s-a numit INTRUNIRE si nu se pot comenta conditiile . Cu stima si respect pentru toti ce au injurat din greu la SIBIU , ASFALT USCAT si sa auzim de bine . EDITED BY DOGGY"S DADDY. Nu e obligatorie participarea la intalnirile moto. alta data nu ai decat sa ramai acasa si sa te uiti la telenovele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 lucky_luke a spus: Nu e obligatorie participarea la intalnirile moto. alta data nu ai decat sa ramai acasa si sa te uiti la telenovele te-ai trezit si tu...... lasa-i sa vorbeasca......nu poti multumi pe toata lumea!intotdeauna vor fii unii, nemultumiti. T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate