mihai Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 nu mai era nimeni prin fundatie asa ca hai prin tudor sa vedem daca se invarte nepra.cu dovezi clare ca se invarte pana in a 4-a. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 cat de meserie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 nu sunteti normali saraca nepra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 Cand trec azi pe acolo o sa ma uit dupa urmele de cauciuc bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 Si totusi se... invirte Urmele lasate seamana cu cele pe care la fac extraterestrii ( ) in lanurile de griu ale americanilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 criminalilor!!! nu va e mila de un biet cazac!... eu unul am invartit m-ul doar prin padure, pe pamant adica... e marfa cand se ridica atasul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 Zi-mi pls, cerculetzele le-ai facut in parcare in fatza facultatii de chimie? Daca tu erai.............nota 10!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Iulie 25, 2006 Autor Share Postat Iulie 25, 2006 da la chimie deoarece e destul de alunecoasa treaba pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 Marfa rau, cerculetze cu Nepra atzi facut vrun filmuletz? Sal si bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klaus_gas Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 been there done that ...am fost plimbat si eu de aceeasi persoana....si in acelasi loc...eram sa zbor din atash ...noroc ka m-am agatat bine de suporturile de atash..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate