Sari la conținut

Ia-ma Nene'


laryza
 Share

Postări Recomandate

18-05-2005 Giurgiu . :cheers: o dacie de pe banda 2 vireaza brusc pe banda 1 acrosand motocicleta care circula regulamentar cu 60 km/h.conducatorul auto declarand ca nu a vazut motocicleta iar el a vrut sa ia 2 persoane care stateau la ocazie. 20 de zile de spitalizare si scapat ca prin urechile acului

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am uiat sa va spun k motociclistul era tatal meu si in seara respectiva ne plimbam prin oras la "o tura" cu inca cativa prieteni cu motoarele. era sa fiu cu el pe motocicleta dar noroc ca am preferat sa ma plimb cu un alt prieten de al tatalui meu....am vazut tot accidentul si era sa sar de pe motocicleta dar ma tinut cel care o conducea ... nu mai stiu nimic doar k mam trezit pe o bordura la realitate si mi s-a zis k pana atunci vorbisem coerent si plansesem :D ..cateva nopti cu cosmaruri si vazandu-l pe tatal meu viu am trecut peste si acum pot sa ma plimb cu el (ca pasager in spate) linistita :burnout: ... si acum imi vine sa il spanzur pe cel care a dat peste tata iar dosarul nu a ajuns inca in instanta... :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu pot sa imi inchipui cum te-ai simtit... Bine ca a scapat si totul e in regula.

 

Dar ai grija la dosar, ca s/ar putea sa scape usor datorita sistemului justitiei mioritice. Am mai vorbit cu niste politisti despre asemenea cazuri in care culpa era clara si a durat ani de zile, rezultatul fiind o pedeapsa foarte usoara. Nu vreau sa te deprim, dar vezi daca poti sa pui presiuni pe ei sa isi faca treaba cum trebuie.

 

:D :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...