madViktor Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 nu multa lume stie despre locatie, desi am vazut ca a aparut un panou "Vizitati Cascada Lotrisor - 5km" prin Calimanesti-Caciulata, insa nu se spune nimic de traseul de urmat sau altceva(cativa trecatori m-au intrebat daca stiu unde-i) asa ca poate sunt util si altor iubitori de natura, de frumos... pentru a ajunge la cascada Lotrisor se parcurge o distanta de aproximativ 33 de km de asfalt de drum european plus aproape 3km de drum forestier de inclinatie variabila, km masurati de la Ramnicu-Valcea. am fost de mai multe ori acolo, cel mai recente pe 16, 19 si 22 iulie. intotdeauna am mai gasit cadre de pozat. e un loc superb. drumul e mai nasol, dar... zic eu ca merita! un loc excelent pentru o escapada de weekend(si nu numai), insa iarasi, cu remarca: "..pacat ca-i locuita!" O selectie de poze, sper sa va placa: Legenda. poza1: calimanesti. podul duce la Schitul Ostrov. poza2: calimanesti, in panta. poza3: lacul de acumulare al barajului de la Turnu. se ajunge usor si la Manastirea Turnu, pe cealalta parte a Oltului. (un pic de offroad) poza4: pe traseu, dupa Manastirea Cozia. poza5: viaductul Carligul Mic, dupa care vine popasul Lotrisor, pe dreapta. imediat dupa asta, se face un drum forestier pe partea stanga. asta e directia. poza6,7,8: tot in zona viaductului. (+utilajul din dotare) poza9 si 10: imediat dupa viaduct. pozat motoristi in drum spre intalnire(cred). poza11: deja incepem sa urcam. poza12: una din cele cateva mini-cascade mai "notabile" de pe traseu. poza13 si 14: obiectiv atins! Cascada Lotrisor. (debita cam mic in perioada asta, dar tot ai ce privi.) Curajosii pot urca pana sus, pe langa cascada, pe o "poteca" foarte abrupta, pana la locul de unde iese apa printr-un tunel, prin munte. dar ATENTIE MARE unde calcati! poza15: seara(16-07), acasa. Asfalt uscat (totusi si pe apa e interesant, dar nu sa fi udat pana la piele...) si fara nebuni pe drum! (ex: un tir era sa ma bage in sant, ca ii intrase un tampit in depasire). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 Foarte tare, frate! Daca ne-am duce cu rutierele noastre, multi ne-am plange de drum greu practicabil Tu ai facut un traseu superb dar greu cu doar un om putere Iar pozele sunt tare reusite, bravo tie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Iulie 28, 2006 Share Postat Iulie 28, 2006 poze super faine ;a o ;ocatie super faina....felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate