Satana Postat Decembrie 7, 2010 Autor Share Postat Decembrie 7, 2010 Asa...Fa-mi in ciuda Sper ca in anul care vine, sa fie mai mult soare pe strada mea, ca anul asta, mai nimic din ce mi-am propus nu mi-a iesit. ia stai parcat, Pupila! Nu esti singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 Nu esti singur ce ... tu esti singura?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Decembrie 7, 2010 Autor Share Postat Decembrie 7, 2010 INTOTDEAUNA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 INTOTDEAUNA! NICIODATA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Decembrie 7, 2010 Autor Share Postat Decembrie 7, 2010 NICIODATA!!! He,he,he, dragul meu fratior! Stiu!!! Tu, vrei-nu vrei, esti parte integranta din fiinta mea..hai ca devin sentimentala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 Azi pe la 18.30 - 19.00 ne vedem la Eugen sa mai "punem tara la cale". Pentru cei care nu stiu: http://maps.google.ro/maps/place?hl=ro&...258239308627759 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 Hai mai, mai lasati focul din vatra si veniti sa ne incalzim cu o licoare bahica Ce ati patit toti de nu mai dati niciun semn de viata, hibernati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 nu pot sa vin azi; in loc sa fiu mai liber in perioada asta s-au gramadit trebile pa capu meu; beti si pt mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Decembrie 21, 2010 Share Postat Decembrie 21, 2010 (editat) Si-alta data, si-alta data o s-o facem la fel de lata... In sfarsit mi-am recuperat si eu sculele de le Eugen si acum am cu ce surubarii prin casa. Stand asa la discutii mi-a traznit o idee referitoare la intalnirile noastre de la anu. Ce ar fi daca am stabili de pe acum un "calendar" de intalniri. Eu m-am gandit ca o singura data stabilita pentru o intalnire este prea putin, pentru ca tot timpul apar lucruri neprevazute care fac ca unii sa nu mai pota ajunge si in felul acesta de duce tot pe apa sambetei. Asa ca, eu am venit cu ideea sa stabilim un loc de intlnire, am propus Cheia deoarece este o o destinatie preferata de motociclisti iar ca data de intlnire sa fie in ultimul week-end din lunile mai, iunie, iulie si eventual august. Mai pe romaneste, fiecare isi face un plan si stabileste cand doreste sa mearga in locul respectiv, dinainte stabilit si anunta aici pe topic iar in eventualitatea in care exista si alti doritori o sa fi considerata intalnire, iar daca va fi singur, atunci o sa se bucure de peisajul de pe Cheia si de drumul virajat. Nimeni nu are nimic de pierdut. Toc ce ne ramane este sa gasim acel loc, eventual o pensiune prietena cu motociclistii sau un camping (sunt destule). Care stie locatii frumoase la Cheia sa zica aici. Ce parere aveti? Editat Decembrie 21, 2010 de alex_en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex1vladimir Postat Decembrie 21, 2010 Share Postat Decembrie 21, 2010 Salutare lume! eu cred ca voi fi plecat dar o iesire in bucuresti se mai face anul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Decembrie 21, 2010 Share Postat Decembrie 21, 2010 Eu iar am lipsit...N-am citit la timp despre ieseala voastra si oricum am avut alte belele pe cap. Cand credeam ca mai rau nu se poate, s-a dovedit ca mereu e loc de mai rau. In ce priveste iesirile la Cheia, cred ca ar fii bine sa aruncati un ochi si peste programul intrunirilor din anul ce vine, asta daca aveti de gand sa fiti prezenti la ele. Eu momentan renunt la planuri, ca oricum nu-mi ies... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Decembrie 21, 2010 Share Postat Decembrie 21, 2010 Salutare lume!eu cred ca voi fi plecat dar o iesire in bucuresti se mai face anul asta? Abia ce ne-am vazut aseara. Daca vreti, puteti stabili voi o zi si vedem care, cum poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Decembrie 24, 2010 Share Postat Decembrie 24, 2010 Sarbatori fericite si sa ne vedem pe motoare cat mai curand!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Decembrie 24, 2010 Share Postat Decembrie 24, 2010 Pai ne vedem azi daca vrei pentru ca unii inca mai merg Craciun (ite) fericit (e) si sarbatori (sexi) minunate (si deocheate) sa (tot) aveti! PS: cei care nu au postit sa citeasca tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 24, 2010 Share Postat Decembrie 24, 2010 Sarbatori Fericite! Mai e unii care n-are burta de dat jos,si de-aia sa aibe motiv sa posteasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Decembrie 24, 2010 Share Postat Decembrie 24, 2010 Pai ne vedem azi daca vrei pentru ca unii inca mai mergCraciun (ite) fericit (e) si sarbatori (sexi) minunate (si deocheate) sa (tot) aveti! PS: cei care nu au postit sa citeasca tot Te cam tii de prostii bag de seama. La ce craciunite te-ai gandit? Sarbatori Fericite! Mai e unii care n-are burta de dat jos,si de-aia sa aibe motiv sa posteasca... Cred ca Alex se referea la un altfel de "post"... Citeste printre... Cuvinte... Mesaj completat "Am plecat sa colindam Domn, Domn sa-naltam Cand boierii nu-s acasa Domn, Domn sa-naltam Si-au plecat la vanatoare Domn, Domn sa-naltam Sa vaneze caprioare Domn, Domn sa-naltam [...] " Asta am facut eu si Alex aseara, dar boierii, a.k.a. Mihai - primul colindat, si Ovidiu - al doilea, erau plecati la jupuit caprioare. Asa ca ne-am dus pe metereze, la Eugen, unde sper ca nu l-am stresat prea tare, mai ales ca era si ziua lui de nume. La multi ani, Eugen! La plecare, ne-am mai plimbat prin centrul Bucurestiului, unde am admirat luminitele si ornamentele de Craciun. Ajunul Craciunului, pe motor, prin Bucuresti... Ce poate fi mai frumos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 (editat) Lume, lume! Deschidem oficial sezonul 2011 de motociclit! Dupa cateva zile de "arsita" de 8 grade afara nu am mai rezistat si am scos zapada din tobe. Ma rog, Beatrice a scos-o, mergand la munca cu motoru meu. EEE, ideea este urmatoarea: - pentru anul asta nu-mi propun sa merg la vreo intalnire organizata de vreun club; - in luna septembrie cel tarziu intentionez sa repetam "hagialacul" la Istanbul, prietenul mau Sertac, presedintele MACHO KINGS MC, ne asteapta cu bratele deschise; - incepand din luna iunie o sa incercam sa punem la cale "intalnirile lunare" ale posesorilor de EN/LTD din Romania; - voi incerca sa pun pe picioare un site asemanator cu en500.de, dar cu .ro, asa ca il rog pe Filosofull sa ma ajute in corespondenta cu cei din Germania, deoarece intentionez sa intram in legatura cu ei si poate ni-l dau gata facut, ca sa fim uniformi...mai vedem; Cam asta ar fi pana acum, daca imi mai vine in minte ceva mai zic. Let the wheels burn again! Editat Ianuarie 14, 2011 de alex_en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 Let the wheels burn again! ia invatza sa scrii chestia asta si-n germana,daca tot vrei sa va "dati" cu nemtii... ...Si sa mai sucesc nitzel cutzitu-n rana...Iti ia femeia,motoreta...Vorba ceea...ai ajuns sub papuc (pardon,cizma moto)... Sper ca-n maximum 2 luni,sa va mai "deranjez si eu,cu prezentza mea ".A-nceput sa-mi mearga treaba,asa c-o sa vina si fondurile necesare pt. repus in functiune mobra mea...Chiar sunt curios dac-as putea s-ajung pina-n Turcia,cu potaia pe motor (are si casca,acuma )... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 pai vorbim la o bere; eu anul asta vreau sa ajung la Sandiago de Compostela, sunt vreo 3500 km pana acolo ; ar merge si turcia dar nu mai vreau istanbul, vreau la efes sa vaz troia; treaba cu site-ul nu stiu daca se merita, din pacate suntem cam putintei, nici pe ala german nu prea se mai misca lucrurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Dupa cateva zile de "arsita" de 8 grade afara nu am mai rezistat si am scos zapada din tobe. Ma rog, Beatrice a scos-o, mergand la munca cu motoru meu. [...] - in luna septembrie cel tarziu intentionez sa repetam "hagialacul" la Istanbul, prietenul mau Sertac, presedintele MACHO KINGS MC, ne asteapta cu bratele deschise; - incepand din luna iunie o sa incercam sa punem la cale "intalnirile lunare" ale posesorilor de EN/LTD din Romania; [...] ...Si sa mai sucesc nitzel cutzitu-n rana...Iti ia femeia,motoreta...Vorba ceea...ai ajuns sub papuc (pardon,cizma moto)...[...] Chiar sunt curios dac-as putea s-ajung pina-n Turcia,cu potaia pe motor (are si casca,acuma )... Mda... Acestea fiind spuse, cred ar trebui sa ne vedem si noi, prima intalnire pe 2011, sa mai punem tara la cale, sa vedem ce mai e de facut pe la motorete, ce piese mai comandam... Eu sincer, abia astept sa-l cunosc pe Sertac si pe restul, sa vad Istambulul, si in principiu, sa vad cum este si pe la altii, tinand cont ca nu am iesit niciodata din tarisoara. Noi ne-am gandit ca plimbarea sa se desfasoare prin iulie, august, ceva de genu' asta, ca vreau vreme frumoasa daca tot facem asa o iesire lunga. Ramane sa discutam si cand ne decidem, o sa postam probabil si pe la "Excursii"... Mesaj completat Ochiu' vigilent al lui Alex a vazut un typo in postul meu... Deci este Istanbul, nu Istambul, cum am scris... "n" e langa "m"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 Adunare generala sambata, Pe Baricade, incepand cu ora 18.00. O sa discutam despre planurile pe anu' asta, achizitii de piese si alte probleme care ne macina pe fiecare. Grupul nostru s-a marit cu inca un membru surpriza. Cine e interesat, sa vina sa-l cunoasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 moama, sa vezi ca si-a luat Basescu EN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 (editat) moama, sa vezi ca si-a luat Basescu EN Mihai, iar ai acumulat o absenta in catalogul "EN500 Owners Group"! Data viitoare sa aduci scutirile. Pana una alta, am stat la un vin fiert si ne-am decis ce mai tre' sa facem la motoare cand se topeste zapada, sau cand ne simtim mai bogati cu niste milioane... Editat Ianuarie 23, 2011 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 Scuze, am avut treaba. Cine e noul membru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 Hai sa ne vedem duminica la Eugen pe baricade sa punem la punct strategia pe anul acesta Poate reusesc sa chem si noul membru sa ne onoreze cu prezenta. Deci, duminica dupa ora 18 (maxim pana la ora 22) va asteptam la locul stabilit. Ajunge cine poate si cine vrea, conditia , se stie, inima curata, cu un motor in ea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate