Satana Postat Noiembrie 29, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2010 Si eu...Nu erau w.c.-uri in zona, asa ca m-am multumit cu altaru' Si acum, o poveste pt copii, la gura sobei: Nunta unui DOMN din Dac; Ne adunam, mergem sa-l cinstim cu prezenta la biserica; imbracati in piele, tricouri sfasiate prin care se vedeau tatuajele(ca deh!); intram in biserica ca sa ne contopim cu peisajul. Incepe popa sa cante mirilor...piosenie cat cuprinde pe noi; PUPILA vine la mine(vazandu-ma serioasa) si ma-ntreaba:"Dansezi?". Am izbucnit intr-un ras isteric..ne-am tarat din biserica. Morala: Orice ati face, nu intrati intr-o biserica cu Pupila Dilatata!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 (editat) Morala e alta...Satana nu stie sa danseze Daca ma simt in stare, vin si eu joi Editat Noiembrie 29, 2010 de Pupila Dilatata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Noiembrie 29, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2010 Morala e alta...Satana nu stie sa danseze Daca ma simt in stare, vin si eu joi aveam nevoie de "beat", tzarane!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 aveam nevoie de "beat", tzarane!!!!!!! Popa baga voce si aghiotantu' lui (ca nu-mi vine-n minte cum se numeste) baga beatbox...Asa ca n-ai scuza Satana! Nu poti juca cum iti canta popa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Noiembrie 29, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2010 Lua-te-ar.........EU! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 Bai blasfemicilor, Satane, Pupile, si alte alea, unde si la cat ne vedem joi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 (editat) bai, v-ati damblagit complet; vin si eu joi; ma gandeam sa nu ne ducem cu mana goala; am acasa o sigla EN500 din aia care se pune pe rezervor ; poate ii facem un pandantiv lui mihai cu EN 500 & outsiders; asteptam idei, machete (nu macete, bai pupila ) Editat Noiembrie 29, 2010 de Filosofull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 @Beatrce: Spune-ti voi ora...Locul, undeva in centru fiind aproape si de locatie. @Filosofull: Maceta aia e pentru oameni cu altfel de merit, eventual mai inchisi la culoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 @Beatrce: Spune-ti voi ora...Locul, undeva in centru fiind aproape si de locatie.@Filosofull: Maceta aia e pentru oameni cu altfel de merit, eventual mai inchisi la culoare. Pai ne vedem acolo, la 18 fara un sfert, cam asa... Nu am cum sa ajung in alta parte mai repede, asa ca ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 Deci direct acolo? veniti cu martzoagele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 Deci direct acolo? veniti cu martzoagele? Joi, 7 grade, ploaie putina, deci e lux. Eu ma pot intalni cu cineva si pe drum, daca se cere. Mesaj completat P.S.: Am 666 posturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 P.S.: Am 666 posturi. Si nu e uneltirea diavolului...Jur ca nu mi-am bagat coada! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Noiembrie 30, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2010 Si nu e uneltirea diavolului...Jur ca nu mi-am bagat coada! N+ai tu treaba, Pupilo. E treaba mea aia cu coada! sac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 Deci direct acolo? veniti cu martzoagele? Clar cu martzoagele, ca de-aia le avem Se ya there! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 N+ai tu treaba, Pupilo. E treaba mea aia cu coada! sac! Pe toti dracii! Erai si tu pe aici? Credeam ca-s singur, scuze sefa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 Daca tot venim pe motoare unde bem o bere dupa? Asa, pana pe la 10 cand se lasa poleiu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 Daca tot venim pe motoare unde bem o bere dupa? Asa, pana pe la 10 cand se lasa poleiu' E centrul plin de bodegi, bar-uri si cluburi...Gasim noi Eu oricum vin pieton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 Si eu sunt pieton. Rulmentul de la roata fata croncane ca toti dracii, plus ca mi-am lasat motorul la fosta resedinta si nu prea am cum sa ajung sa-l iau prea repede... Hai ca ne vedem pe acolo azi, pe la 6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 Si eu sunt pieton. Rulmentul de la roata fata croncane ca toti dracii, plus ca mi-am lasat motorul la fosta resedinta si nu prea am cum sa ajung sa-l iau prea repede... Hai ca ne vedem pe acolo azi, pe la 6. deci am avut dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 Normal, nici nu aveam vreun dubiu ca ai gresit. Sper sa apuc sa-l schimb pana sa vina zapada...O sa-i schimb pe amandoi, sa stiu o treaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 Normal, nici nu aveam vreun dubiu ca ai gresit. Sper sa apuc sa-l schimb pana sa vina zapada...O sa-i schimb pe amandoi, sa stiu o treaba... ai gasit rulmenti?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 A aparut niste treaba exact la ora aia, incerc totusi sa ajung; in niciun caz pe purcelusa pt ca e inconjurata de gheata si prelata e carton ; alexule, ma gandesc si eu sa iau rulmenti, asa preventiv, ia baga niste preturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 Eu iar n-am reusit sa ajung...Incep sa ma satur de bete-n roate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 Am fost, a fost frumos si am primit si un autograf . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 Am fost, a fost frumos si am primit si un autograf . Asa...Fa-mi in ciuda Sper ca in anul care vine, sa fie mai mult soare pe strada mea, ca anul asta, mai nimic din ce mi-am propus nu mi-a iesit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate