trocoloco Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 http://www.emaramures.ro/Stiri/35683/ACTUA...ucuresti-VIDEO- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 BAI NENE...dar astia sunt orbi...tu-le muma-n c.. de retardati !!! Bine ca nu avea viteza ,ca se putea sa fie mai rau . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stlk Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Nici asta nu l-a vazut ... s-o uitat dupa ciori probabil ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 (editat) normal ca nu l-a vazut . Oare daca ne-am instala asa ceva pe mobre ne-ar auzi/vedea ? http://www.youtube.com/watch?v=BGYcnYLK_50 Editat Iulie 2, 2010 de MKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 normal ca nu l-a vazut . Oare daca ne-am instala asa ceva pe mobre ne-ar auzi/vedea ? http://www.youtube.com/watch?v=BGYcnYLK_50 nu cred! probabil ca s'ar uita aiurea,pe sus,intr'o parte si'ar exclama : bai,ce plm?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 nu cred! probabil ca s'ar uita aiurea,pe sus,intr'o parte si'ar exclama : bai,ce plm?! ...cam asa ar fi sa ai asa o chestie cudata pe motor-tipic romanesc- romanu n ar intelege mesaju,fiind un animal mai greu de cap. cu o manea SA RASUNE IN DIFUZOARE ii faci mai buni si mai atenti. . parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Mi-as cumpara un monster truck si apoi i-as cauta pe dobitocii astia.Cand m-as intalni cu ei le-as strivi masina... ca apoi sa zic.. nu te-am vazut.sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 mda.....asta cu nu te-am vazut e clasica...dar sa vedeti scuze patetice gasite de bivolii de soferi din baia mare(sunt localnic ): -pai nu am tras asa de repede pe tine incat sa nu poti trece -tu ocupi mai putin spatiu,nu te puteai baga? -e motoreta rapida,de ce nu ai trecut mai repede? -pai tu aveai prioritate?ca doar esti cu scuteru`.... si lista ar putea cointinua la nesfarsit....toate INTR-O SINGURA ZI LE AUD!!!ma duc zilnic la munca cu motorul,inca nu am accidente la activ(sper sa nici nu fie) dar de cate ori ies cu motoru ma infunda rasul cand ii vad si ii aud.....nu mai avem ce face aici decat sa radem si sa cascam mai bine ochii...asta e rezultatul faptului ca aici nu face nimeni campanii,motocilisti vezi intr-o saptamana de ii poti numara pe degetele de la o mana.....SIIIIIIIII,soferii care fac legea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 e clar ca daca am pune un claxon din ala pe moto ar fi ceva si poate asa am fi macar auziti. oricum nasol de motorist clar prostia celui cu masina. dar tre sa zic ca aia cu claxonul m-a facut sa rad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neaorin Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 Mi-as cumpara un monster truck si apoi i-as cauta pe dobitocii astia.Cand m-as intalni cu ei le-as strivi masina... ca apoi sa zic.. nu te-am vazut.sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate