Sari la conținut

Accident Bucuresti 05.07.2010 - Eroilor


valeriu balint
 Share

Postări Recomandate

Salutare..Acum 30 min am trecut in Ratb prin intersectia mentionata.Ce am apucat sa vad in mai putin de un minut:

-2 masini de politie, lume ca la circ (evident asa e la noi) si un Cbr 600 RR rosu (cred) in mijlocul inters. pe cric cu partea frontala busita destul de rau si o mare balta de antigel.Am incercat sa vad nr de inmatric dar nu am reusit.Pe dreapta un autoturism de culoare alba (cred ca peugeot) si propr in discutii cu politia.Nu am vazut salvarea (sper sa nici nu fi fost nevoie) si nici proprietarul moto dar oricum cred ca accid se intamplase de foarte putina vreme.Imi pare rau ca nu am reusit sa retin (vad) mai multe.Sper ca motociclistul sa fie ok .Mai multe nu stiu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acuma am venit de acolo , motocicleta este un CBR F4i rosu cu negru si argintiu , nr de inmatriculare B 10 RDU , motociclistul este la spital , din ce mi`a zis fratele lui are o mana rupta si probleme la abdomen ( s`a indoit rezervorul de la lovitura cu abdomenul). Din cate am inteles masina (un logan alb cu o doamna mai in varsta la volan..care era cam in stare de soc..tremura) venea dinspre cotroceni si vroia sa faca stanga spre municipal , motociclistul venea dinspre opera si a intrat in dreapta fata , femeia zicea ca statea pe loc sa faca stanga si ca motociclistul avea putina viteza. Nu stiu cum s`a intamplat exact dar cred ca a depasit vreo masina prin stanga si a vazut prea tarziu loganu` si aia a fost , repet nu stiu exact , oricum este camera indreptata fix spre locul unde s`a intamplat . Motorul are fata distrusa (furca , carene , far , radiator , galerie , etc) codita rupta , rezervor indoit , scarita si altele , am stat cu fratele sa vina platforma si l`am suit si au plecat..mai multe poate ne spune chiar motociclistul.

Insanatosire grabnica!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In jur de ora 16:30 am trecut si eu pe acolo...motocicleta era pe cric pusa ...Culmea e ca am presimtit ca e accident dupa coada de masini....acolo mereu se intampla accident !!! Acolo si la pod sunt cele mai grave ~X(.....Bafta la insanatosire !!! Si aveti grija la zona aia !! :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

a mai fost un accident acolo acum 2 ani.

Honda Shadow pleaca pe verde inspre fac de medicina, conservar forteaza rosu si intre in el... mobristu la spital cu glezna busita rau.

 

mereu am grija cand trec prin intersectia aia.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc Mihai pentru ca ai stat la motor, pana au venit prietenii sa il ia. Motorul e la revedere pe fata dar eu sunt inca aici si pentru asta multumesc Sefului cel Mare si ingerilor lui: frana de motor, fandare dreapta si nu in ultimul rand viteza legala :laugh:. Starea mea e incredibil de buna, doar o mana rupta si cateva dureri interne care sunt normale si fara pericole majore.

 

Tovarasilor din departamentul supozitii si pareri le adresez rugamintea sa imi respecte urmatoarele spuse legate de dinamica accidentului, si sper ca cei care citesc pentru a afla de ce trebuie sa se fereasca, sa ma asculte.

 

Treaba s-a intamplat in intersectia de la rest Derby, eu veneam dinspre opera spre cotroceni, plecat de la trecerea de la scoala 150 unde lasasem pietonii sa treaca. pana in intersectie aveam sub 60, in treapta a treia pe banda 1.(prima de la trotuar)

 

Dinspre cotroceni era coada de masini care asteptau sa faca la stanga spre pod. Nasol pentru mine a fost ca eram cam singur pe sensul meu, deci baietii au zis ca se trece ;) o masina a fortat (un break argintiu) moment in care am bagat frana de motor, si eram practic la 5 metri de trecerea de pietoni, cand a doua masina, Loganul, a fortat la fel. Nu stiu daca m-a vazut, sau pur si simplu nu s-a gandit, ideea e ca si cu maxim fandare dreapta m-am infipt intre roata ei din fata dreapta si spoiler.

 

Lectia mea, ghemuiala pe cat posibil, am busit cu casca ceva, si m-am dat peste cap pe loc practic, cazand pe partea impactului. Am infundat rezervorul cu abdomenul dar socul (datorita vitezei legale) nu mi-a provocat decat dureri dar nu leziuni interne.

 

Motorul e totalizat, furca rupta si radiatorul indoit, carenajul muci. Orice s-ar spune, motoarele sunt fragile, punct.

 

Sfatul meu sincer este sa opriti voi in situatii similare, in ideea ca aveti un minim de distanta de reactie, mai bine mai stam un stop decat sa ajungem gen "aici zace nea Istrate, care avea prioritate"

 

Bafta in rest si ochii mai in patru ca mine. Asfalt uscat. Radu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ma bucur ca te vad pe forum si sper sa nu ma mai pui vreodata sa sun la registraturi de spitale si la desocari intreband de motociclisti ....take care si ride safe (deocamdata pe forum :laugh: )

Ruxandra

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai ca nu credeam ca o sa mai postez ever prin acest forum...

Insanatosire grabnica Radule!

Mare bulan ai avut si ... don't be cruel with tha lady ... don't forget she's a lady :laugh:

pup

Androneasca

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...