dabix Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 Se poate scoate destul de repede daca te duci in Nicolae Iorga si platesti taxa de urgenta, plus ca fiind deja sfarsitul concediilor nu o sa mai fie atat de aglomerat. Bafta! Tocmai m-am documentat. Taxa de urgenta e 100RON iar durata e de 3 zile lucratoare. Deci totul pare ok. Deci sunt sanse mari pentru un concediu in Bulgaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sue Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 da, pai chiar vroiam sa spun.. Zicea ninja ca ar avea niste poze super faine pe la voi pe acolo, dar vad ca nu vreti sa le aratati... Va provoc ... tati, noi respectam intimitatea daca nu le a pus ea..noi nu "putem" si suntem perversi - le privim si ne deftam ochiu' singurei sac sac daca vrei ...ti le "aratam " la targoviste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 mami, daca afla sue ca tati se desfata singur nu-l vad ca mai mananca ciorbita calda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sue Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 mami, daca afla sue ca tati se desfata singur nu-l vad ca mai mananca ciorbita calda mai mai ce m ai prins tu aci ok , ramane intre noi , da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 tati, noi respectam intimitatea daca nu le a pus ea..noi nu "putem" si suntem perversi - le privim si ne deftam ochiu' singurei sac sac daca vrei ...ti le "aratam " la targoviste Da, abia astept sa le vad...nu gratis, ci pe .. See u there....luati cu voi pozele, ca sigur va caut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat August 28, 2006 Autor Share Postat August 28, 2006 Hai mai lasati vrajeala, mai bine mana sus cine vine cu mine la Pleven weekendul asta. Merg cu trenul, ca n-am bani de mers cu moto, camera dubla e 50 leva, adica 25 e iar de tren aflu cat de repede cat costa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 eu nu pot ca lucrez,ne vedem weekendul viitor la TGv..... mai mergi anul asta in BG cu moto? ca as veni.. apropo- zicea boris ca a fost la liniute in BG sambata, ceva detalii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat August 28, 2006 Autor Share Postat August 28, 2006 Am fost pana la Veliko Tarnovo, la o alta intrunire de la ei, cu cerculete, wheely dar fara liniute, ca era politia acolo. Si pentru cine se mira, 200 km pana acolo, o aruncatura de bat. A si am mancat salata mea de suflet si melba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 zicea boris ca te-ai infip la Melba, nu ma mira....super tare ! Bravo voua!oricum mai bine decat la intrunirea asta de la snagov. Chiar m-am uitat de voi dupa parada si nu v-am gasit, abia dimin mi-a spus boris ca ati fost plecati...n-ai zis ca vine omul, sa ii duc un CD cu toate pozele, asa ii fac varza emailul... deci? anul asta vreo tura in BG cu moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Prea târziu să mai aranjez o delegație în Sofia (Pleven e fix în drum), deja am plecat în concediu în altă parte (mai puțin seara asta Âşi mâine, am trecut prin Buc). Mergeam cu maÂşina, nu cu trenul (yuk!), dar în weekend sper să fiu în Munchen Poate data viitoare dacă anunți în timp util. Sau în altă direcție, deja mă bate un gând de Oktoberfest pe motor. Oktoberfest 2006: September 16 - October 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate