JUPITER_M Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 (editat) Sa scapam de canicula am dat o tura in jurului captalei ,bineinteles ca fara rezultat . Initial am vrut sa mergem pe digul argesului pana in oltenita dar ne-am ratacit pe campuri transformate aproape in desert de seceta din ultimele zile in final am gasit argesul dar la baraj , care l-am inconjurat . Din pacate stam prost la capitolul poze si filme , praful a creat probleme aparatului foto dar postez totusi ceva sa ma aflu in treaba Dsci0064_chunk_1.avi Dsci0064_chunk_2.avi Dsci0064_chunk_3.avi Dsci0065.avi Editat Iulie 29, 2006 de JUPITER_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
man-man Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 bravo man pakat ca nu ati gasit tuburi:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Zgomotul de fond e un vuiet de parca ati fi calare pe A-10 tank killer ! Cool ma ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
man-man Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Zgomotul de fond e un vuiet de parca ati fi calare pe A-10 tank killer ! Cool ma ! next time take me with you...stau cuminte... next time take me with you...stau cuminte... next time take me with you...stau cuminte... next time take me with you...stau cuminte... next time take me with you...stau cuminte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate