Moldoveanu' Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 (editat) Sa-mi opriti si mie unul Ba da' tu esti ca raia! ....nu scapa omu' de tine oriunde s'ar duce!!! Sper ca n'ai uitat ... Boss Hoss daaa??!!!! Editat August 24, 2010 de Moldoveanu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 (editat) Puteti, va rog, sa puneti pe site-ul oficial o schema cu un "x" sau ceva pe locul exact al festivalului pe maps.google.com, sau ceva similar? eventual si cu ruta optima (prin oras sau pe centura?)Ma anunt si eu prezent vineri si sambata uite o harta cu drumul catre locatie, eu va recomand sa folositi centura orasului se ajunge mai usor Editat August 24, 2010 de ariman11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mantheone Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 - bfour: daca n-o ajunge avansul pentru bere gasim noi un lichid inlocuitor - Smeagol: va asteptam, tot la bere - d_paulo: cu drag te asteptam si noi - mettal86: pe site-ul festivalului ai harta si e extrem de simplu: de la Metro-ul aflatpe DN1 la iesirea din Ploiesti mergi spre Brasov vre-un kilometru si un un pic si ai sa vezi un drum la dreapta si un indicator "Paulesti". Faci dreapta, mai mergi maxim 2 km si o sa vezi iuresul. Pe centura ar fi cel mai indicat sa o iei, prin oras poate sa fie cam aglomerat. - T.C.P.: gasim, gasim -Pogo: daca te racaie inseamna ca ne vedem de vineri CLAR - draga domnisoara ValoXM, NOUA ne veti face mare onoare sa ne onorati cu prezenta si speram sa aratati si fostilor concetateni bidiviul, nu numai buzoienilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fallen_Angel Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 Parada la cat va fi sa stiu sa ajung si eu in timp sa o prind ca nu pot sa vin de vineri ca sunt la munca din pacate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 (editat) ALOOOOO BAIETII.... SPER CA PE MINE NU M-ATI UITAT. VINERI LUCREZ PANA LA ORELE 14 DAR LA ORA 18.00 AM DE GAND SA FIU LA LOCATIE. ANUL ASTA NU AM FACUT AFINATA DAR..... AM FACUT VI...SI...NA....TA !!!!!!!!!!!! ASA CA NE VEDEM VINERI PE INSERAT LA " 2 MAXIM 6" MAXIM AM ZIS!!! Editat August 24, 2010 de dumistef Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mantheone Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 @dumistef: vi si ne combinam la o visinata???? Maxim? MAAAXIM!!!! Te ateptam de cu zori si pana'n seara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 AM VENIT DAR SA STII CA TRE SA II PASTREZ SI LUI MENDOZA. AM PROMIS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Heavy Riders M.C. Postat August 25, 2010 Autor Share Postat August 25, 2010 Afisul final al festului , va asteptam pe toti in racoarea si linistea paduri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 aha,mai conteaza:D.TU ala V-strom!am o datorie la tine de la buzau la mers incet...sper sa putem rezolva nuh? adica aici e vb dsp Nea' Florinel:D Sigur ca da Pogo cu cea mai mare placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 Sa-mi opriti si mie unul EGOISTUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Ba da' tu esti ca raia! ....nu scapa omu' de tine oriunde s'ar duce!!! Sper ca n'ai uitat ... Boss Hoss daaa??!!!! nu e ca raia man.... raia e ca el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 (...)Afisul final al festului , va asteptam pe toti in racoarea si linistea paduri. Padurii. (I couldn't help it... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 AMR 2 zile. Abia astept sa stau la o bere rece cu niste unii din Ploiesti si niste altii din Constanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 bubule oricum nu si-a dat seama nimeni AMR 2 zile. Abia astept sa stau la o bere rece cu niste unii din Ploiesti si niste altii din Constanta . o zi jumate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 Ungur mic si betiv primiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 Ungur mic si betiv primiti? Doar daca ne canti desteaptate romane sau facem schimb de experienta intre tuica de la noi cu tuica de la voi care este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 Ungur mic si betiv primiti? O sa iti cantam "Noi suntem romani, tu nu!" Dar tot te primim si o sa bem si cu tine o bere rece. Si daca vrei sa canti si tu ceva, sa nu canti "o brad frumos", pentru ca in romaneste corect este "un brad frumos". Si nu stiu daca au brazi pe la Paulesti, oricum. Ne vedem la o bere. Sau un bere, cum preferi. Mesaj completat Doar daca ne canti desteaptate romane sau facem schimb de experienta intre tuica de la noi cu tuica de la voi care este Tuica "care este" e marca inregistrata, pe persoana fizica, de catre cineva de la sectorul 5. Cred ca e cel din bancul ala: - Cioc, cioc! - Cine e? -Marean! -Care Marean? -Care este! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 Ungur mic si betiv primiti? De cate ori citesc postul asta imi suna in cap numai asta (click). @Florinel, abia de-acum mai e o zi jumate pentru majoritatea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 AMR 2 zile. Abia astept sa stau la o bere rece cu niste unii din Ploiesti si niste altii din Constanta. Si cu niste unii din Bucuresti nu? Venim si noi la Ploiesti, nu stiu inca daca de vineri dar sambata dimineata sigur. Pastrati un loc de cort... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T.C.P. Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 ÂŞtampila citat [ = " Moldoveanu '' date = ' 24 aug 2010 , dupa 09:54 '= '2568863 '] Ba da ' tu esti ca raia ! .... Nu SCAPA Omu ' de tine Oriunde s'ar Duce ! SPER CA n'ai uitat ... Boss Hoss Dacia ??!!!! [ / quote] Chiar vrei sa scapi de al meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Ne vedem maine baieti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Ne vedem maine baieti!!! va asteptam ieri dupa ce a-ti plecat a sosit si tuiculita, pacat ca nu ai apucat sa o gusti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 va asteptam ieri dupa ce a-ti plecat a sosit si tuiculita, pacat ca nu ai apucat sa o gusti tuiculita??? aveti si sunculita??? hehe ... promit sa nu mai plec de la poarta.... pot sa intru de 4..5 ori si sa platesc decat odata??? si de fiecare data cand intru sa .ma intelegi fiu intampinat cu tuiculita?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 tuiculita??? aveti si sunculita??? hehe ... promit sa nu mai plec de la poarta.... pot sa intru de 4..5 ori si sa platesc decat odata??? si de fiecare data cand intru sa .ma intelegi fiu intampinat cu tuiculita?? Numai dupa interes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Merge cineva maine dimineata din Bucuresti? (in ideea de a marsalui in grup pana la locatie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Numai dupa interes cine ... io??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate