Ravenitza Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 CLAR!!!daca sunt preferinte, sa anuntati din timp (cremwurst, trandafir, carnati proaspeti de casa sau plescoi ) Trandafir... vai lesin de ras. Parca ii si vad pe motociclistii satanisti, cu pantaloni de piele, pleata in vant, tricoul negru cu capete de morti cum se chinuie el de pe motor sa prinda trandafirul rosu, evident. Funny. Crenvustii aluneca prea usor, nu fiti rai. Si-asa ii bagati si in mustar! Plescoi suna bine insa! Daca ajung si eu la timp, poate ma inscriu la acest concurs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 Si Plescoi-ul de unde-l luati ma rog frumos??? Avem npoi sursa noastra Nu cred ca se pune plescoi ca e clar ca va favorizam ,punem carnati polonezi ca sa nu fim partinitori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borissjohn Postat August 21, 2010 Share Postat August 21, 2010 Ravenitza, daca vrei neaparat cremwursti cred ca putem face un compromis si ii facem pane, sa nu mai alunece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 21, 2010 Share Postat August 21, 2010 Ravenitza, daca vrei neaparat cremwursti cred ca putem face un compromis si ii facem pane, sa nu mai alunece cum ar fi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borissjohn Postat August 21, 2010 Share Postat August 21, 2010 rugos si aspru? un safe-grip sausage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Heavy Riders M.C. Postat August 23, 2010 Autor Share Postat August 23, 2010 Prezentam tricoul acestei editii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 un tricou reusit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 Cateva poze de duminica de la locatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borissjohn Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 Mentiuni pe ultima suta de metri: INTRAREA - 25 lei de persoana BEREA - 2,5 lei draft mai conteaza altceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 (editat) da, aveti si ploaie ? Editat August 23, 2010 de Smeagol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mantheone Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 @smeagol: am pus ceva vorbe "acolo sus" si nu va fi nici urma de ploaie. Doar soare si umbra http://www.weather.com/weather/tenday/ROXX0012 Daca e nevoie ne luam si shaman numai ploaie sa nu fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 Mentiuni pe ultima suta de metri: INTRAREA - 25 lei de persoana BEREA - 2,5 lei draft mai conteaza altceva? Pentru prima seara dau avans 100 lei pentru bere! Oare mi-o ajunge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fallen_Angel Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 Frumoasa locatia! O sa fie loc si voie sa ne deplasam ( in limita bunilui simt ) cu motoarele pe acolo? Ca la alte intruniri care au mai fost anul asta nu prea sa putut face asa ceva si asta mi sa parut cam aiurea intrunire moto si sa nu ai voie sa te deplasezi pe cateva alei cu motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 @smeagol: am pus ceva vorbe "acolo sus" si nu va fi nici urma de ploaie. Doar soare si umbra http://www.weather.com/weather/tenday/ROXX0012 Daca e nevoie ne luam si shaman numai ploaie sa nu fie cica tocmai am vorbit la o bere cu lumea si e f probabil sa venim in vizita amr 4 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 (editat) Completare la poze locatie, aleile vor fi folosite ca parcari moto, si acces pietonal, plimbatul mobrelor , va fi destul de limitat , odata pentru ca bunul simt lipseste la multi dintre romani, doi oameni vin sa se simta bine, si sa bea o bere linistiti ,fara sa-i baraie unul sau altul motorul in cap, trei sa evitam eventualele evenimente neplacute gen urcat beat la ghidon, patru plimbatu pe sosele e mult mai placut decat plimbatul pe alei pline de oameni si copii. Editat August 24, 2010 de BrokenWind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masywoncbr Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 Frumoasa locatia! O sa fie loc si voie sa ne deplasam ( in limita bunilui simt ) cu motoarele pe acolo? Ca la alte intruniri care au mai fost anul asta nu prea sa putut face asa ceva si asta mi sa parut cam aiurea intrunire moto si sa nu ai voie sa te deplasezi pe cateva alei cu motorul. aiurea esti tu, ba!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Heavy Riders M.C. Postat August 24, 2010 Autor Share Postat August 24, 2010 (editat) Prezentam si premiul cel mare al tombolei speram sa fie de folos celui care o sa-l castige. Editat August 24, 2010 de Heavy Riders M.C. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 Uiiiiiiiiiiiii! Merem la padureeeeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 Ca orice om multumit de cheful organizat de voi, am sa particip din nou cu drag pt ca merita! succese maxime si multa rockereala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Heavy Riders M.C. Postat August 24, 2010 Autor Share Postat August 24, 2010 Avem si un regulament credem noi de bun simt pe care il afisam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 misto regulament .. incet incet ne civilizam si noi bafta cu pregatirile si ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 Puteti, va rog, sa puneti pe site-ul oficial o schema cu un "x" sau ceva pe locul exact al festivalului pe maps.google.com, sau ceva similar? eventual si cu ruta optima (prin oras sau pe centura?) Ma anunt si eu prezent vineri si sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T.C.P. Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 Prezentam tricoul acestei editii. Sa-mi opriti si mie unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 (editat) Mentiuni pe ultima suta de metri: INTRAREA - 25 lei de persoana BEREA - 2,5 lei draft mai conteaza altceva? aha,mai conteaza:D.TU ala V-strom!am o datorie la tine de la buzau la mers incet...sper sa putem rezolva nuh? adica aici e vb dsp Nea' Florinel:D Mesaj completat Completare la poze locatie, aleile vor fi folosite ca parcari moto, si acces pietonal, plimbatul mobrelor , va fi destul de limitat , odata pentru ca bunul simt lipseste la multi dintre romani, doi oameni vin sa se simta bine, si sa bea o bere linistiti ,fara sa-i baraie unul sau altul motorul in cap, trei sa evitam eventualele evenimente neplacute gen urcat beat la ghidon, patru plimbatu pe sosele e mult mai placut decat plimbatul pe alei pline de oameni si copii. [/quote foarte buna ideea!.ai sosit,ti-ai parcat moto si gata,te urci pe ea din nou cand pleci...hai ca deja ma racaie in talpi cu toate ca nu stiu dak reusesc sa ajung de vineri... Editat August 24, 2010 de Pogo ZR-7s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 Dragi domni ploiesteni, in calitate de fosta concetateana a dvs., va anunt ca-mi va face o deosebita placere sa va onorez cu prezenta la ceea ce se doreste a fi (si va fi) o minunata adunare...acu', sper sa ajung pe cal, ca sa le fac cunostinta alor mei "mandrii ca brazii"(a se citi BUZOIENI) cu iapa naravasa si cam figuranta pe care o detin. Regulamentul ala este mana cereasca...locatia se vede superba din poze....bani si voie-buna sa fie! in rest, ne descurcam noi... ne vedem in weekend! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate