MOTOBRAND Postat Septembrie 5, 2006 Autor Share Postat Septembrie 5, 2006 Ma apropii de 4 mii de km facuti cu aceasta superba taurina! Efectiv imi traiesc visul, cand sunt pe ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Primul post pe 31iulie, asta pe 5sept. Esti paznic la conducta de benzina, Brandule?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VOIKUNEN Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Bravo Brandule! De acord cu Mishu Canishu: o intilnire a K-urilor! Pe cind? Altfel, Sanatate sula tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 5, 2006 Autor Share Postat Septembrie 5, 2006 Bravo Brandule! De acord cu Mishu Canishu: o intilnire a K-urilor! Pe cind? Altfel, Sanatate sula tare! Eu am lansat deja o provocare! Cine se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 29, 2006 Autor Share Postat Octombrie 29, 2006 Am trecut de 5000 de kilometri! URAAAAAAAAA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Pai acum urmeaza sa ne dai de stire la 10000, la 50000 si la 100000 de km, ca-s cifre rotunde. Multi kilometri inainte, sai ai cu ce, sa ai cu cine, sa ai ce sa bagi in rezervor si sa ai sanatate sa te bucuri de drumuri. Clar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 zi-ne ma si noua unde s-a spart conducta aia de benzina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 29, 2006 Autor Share Postat Octombrie 29, 2006 Pai acum urmeaza sa ne dai de stire la 10000, la 50000 si la 100000 de km, ca-s cifre rotunde. Multi kilometri inainte, sai ai cu ce, sa ai cu cine, sa ai ce sa bagi in rezervor si sa ai sanatate sa te bucuri de drumuri. Clar? Clar nenea! CLAR! zi-ne ma si noua unde s-a spart conducta aia de benzina? CIU CIU! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate