MarianVaru Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 De unde as putea cumpara niste protectii pt telescoape pt un Dakar? ...sau ce alte solutii ar fi pt protectia semeringurilor ? Multumesc! Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 du-te la motomania, vorbeste cu Vali...are neoprene de ktm 1 mil perechea, f bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 Mai bine iei o pereche de burdufuri clasice, cum au alea de enduro mai vechi. Gasesti cu 20 de Euro la Louis. Plus ca mai si rezista, fata de neoprenele alea de unica folosinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 o solutiie mai ieftina este urmatoarea..... cumperi 2 burdufe de cauciuc de la capetele de bara de la dacie modelul nou.. 50 mii perechea si ii pui 4 coliere de plastic si ai incheiat povestea..... daca vrei... este doar o parere.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarianVaru Postat August 1, 2006 Autor Share Postat August 1, 2006 interesant.....ma interesez......la burdufe de la dacie nu m-am gandit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 are dreptate DUC !!,doar ca va trebuii taite capetele ca-s mai inguste, da cine stie daca le fortezi poate intra si netaiate, si arata chiar bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Eu nu prea cred ca intra furca de 43 de la Dakar in burdufurile de Dacie, dar ar fi o solutie buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 am bagat pe furca de 41..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate